Sa zgjat nje dashuri ne chat?

bellisima

Primus registratum
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

o Lulkuqe njeni qe njof une deshi me dit a bahen bebat ne chat a??? /pf/images/graemlins/laugh.gif ups sorry kam pyt person te gabum /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S. Kush me ka ba t'fala mu? (mos me thuj ktu se dalim jasht teme lol)

Tanja

Primus registratum

star po maj edhe bebat [lo] :rolleyes: pse ti se din aa lol edhe naqe a e din se kush te ka ba te fala b a si ste shkon ne mendje hic MR GRIFFIN maj he a e din tesh ok naqe ill tell him hi back
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

lol maj lulkuqe, a po i thu mr. griffin me hy n'chat me ba beba pra /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Tanja

Primus registratum

Moj naqe na e dim se mr griffin asht msus kemistriet por ama edhe me beba sma merr mendja se ka ba aj asht edhe single por se shkencetar sma merr mendja lol
vec gasses edhe labs i ban perfect lol /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:

bellisima

Primus registratum

Lulkuqe maj, e di se asht single pernjat te thashe me i than me u dukt ktej nga anet tona lololol se po ja gjejme edhe nusen. Masanej ku e din ti se ai s'din me ba beba? Tashti a e din ti a e di une???? LOLOLOL (i'm j.k.) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ahahaha poor mr.griffin shume po na e mer lemza :rolleyes: .....me miss him /pf/images/graemlins/frown.gif

Tanja

Primus registratum

mas te folim shum per te se m i than atij ai skuqet nga marrja
lol
apo kur qesh si i ka ato dhmeb eooo lolj/k

Oliver/Andi

Forumium praecox

bah ja nisen vajzat thashathemeve tash..... ikja teme shkoj per fik /pf/images/graemlins/tongue.gif

bellisima

Primus registratum

Oliver, he? Si je? A je tu mundu me kap naj gja n'chat ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

hmmmm po sjam Peshkatar ma naqe... athere ne chat hyme me kalu kohen me bisedu me nodkent etj etj.. (amen) dhe jo me kap kend /pf/images/graemlins/laugh.gif

bellisima

Primus registratum

Oliver a shef temen mar ti? Mos del prej temet hahaha peshkatar thet nuk asht teme peshkimi kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Toni_ji

Primus registratum

nje here pershendetje tghithve????

pyetha e temes >>>> SA ZGJAT DASHURIE NE çAT???

Une per mendimin tim nuk menoj se mond te biesh ne dashuri me dikend ne chat room. Personi tjeter mund te pelqeje por dashuri? jo jo jo.
anyway, ky esht mendimi im.
bye

Toni_ji

Primus registratum

per beba me u ba ne çat? po si jo ma sa te dush. nfact per kte e kane shpike chating, vetem per beba /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

nuk besoj qe mund te biesh ne dashuri ne chat por mund te fitosh nje mik te mire apo nje mike te mire ku mund ti shpalosesh ndjenjat

rora

Primus registratum

:thumbsup: o lulkuqe brravo shpirto teme fantastike ke hap e kam seriozisht lal ....un jam dakort me ty dhe me coloradon .........po ku din kto marrin vesh nga dashuria e chatit kto ta provojn i her edhe te flasin apo jo motra..........per mendimin tim edhe mund te lindi dashuria nepermjet chatit edhe ca dashurie se edhe ne rast se dashuria eshte e sinqert dhe e paster edhe mund behet realitet kjo varet pas nejrezve ...........
ika un i her ky ishe mendimi im per kte tem
bye ya all love ya
muahhhzzzzzz /pf/images/graemlins/wink.gif

rora

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif kurse per bebat ..........
kollaj fare ajo pun ma vetem per bebat mos u qani ju se bebat behen kollaj fare ma, mir e ka lulkuqa me stari'in te therrasim Mr>garffin ne se ai ka maru kolegjin per ate pun biles biles ka dhe dipllomen (ahahahahahahahahahaha) sa kam qesh lulkuqe tem te bukur ke hap lal
kurse ju cunat pse sju pelqejn juve thashethemet e gocave a ? po ju ku ta gjeni re te merreni me thashetheme se kaloni kohen ...ju cunat me duket se jeni xheloza se gocat flasin me shum se ju ahahhah ca qefi ahhahahaah sa qesha nga inati gocave po ja u majti behuni dhe ju thashethemaxhinj /pf/images/graemlins/laugh.gif
ika un i her shnet e ja kalofshi mir i her
bye all
love ya OdeTaa /pf/images/graemlins/wink.gif
muahhhhzzzxxxxx /pf/images/graemlins/wink.gif

Lori

Primus registratum

SA zgjat dashuria ne chat?

Nuk mund te them se dashuria mund te lindi ne chat. Ndoshta nje pelqim dhe mendja qe nuk te ndahet se si do ish ne jete ai/ajo. Dashuria lind atehere kur ti imagjinaten me te e kthen ne realitet /pf/images/graemlins/wink.gif

Anglophile

Primus registratum

Une them se nje dashuri ne chat mund te zgjasi deri sa t'iu merzitet kanga "Sa e amel asht doriana".

Emy

Primus registratum

ook naqe....e naqa...dashuri mund te lidn ne chat por nuk esht dashuri po nuk u kthya ne realitet...kaq kisha....oj goce elbasani qa ke ti me mr garffin mi se ne po flisnim per mr Griffin msus kimiet :eek: :mad: :devil: :book: :kiss: :angel: :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Gileke

Primus registratum

*

:rockband: :rockband: :rockband:

Fatekeqesisht
shumicen
e rasteve
ajo
zgjate
veç
disa