sa vjet keni larg Shqiperise

usta_Qima

Primus registratum
sa vjet keni larg Shqiperise

ej poplli shqiptar kot per kuriozitet ... sa vjet keni qe keni ik nga shqipria dhe sa koh keni pa u kthy atje qe te shofim i her a ka ndonje qe ma rekord. /pf/images/graemlins/laugh.gif
un per vete kam 6 vjet e 3 muj ktu dhe nuk kam shku akoma ne shqipri.
ok pra jepini ju tashi .

bimba81

Primus registratum
Re: sa vjet keni larg Shqiperise

une kam gati 4 vjet bej ne shtator.dhe ne shqiperi kam shkuar nga dy here ne vit.po ti pa dokumenta je qe s'paske hik fare e??? :confused:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] ej poplli shqiptar kot per kuriozitet ... sa vjet keni qe keni ik nga shqipria dhe sa koh keni pa u kthy atje qe te shofim i her a ka ndonje qe ma rekord. /pf/images/graemlins/laugh.gif
un per vete kam 6 vjet e 3 muj ktu dhe nuk kam shku akoma ne shqipri.
ok pra jepini ju tashi . [/qb]

Heq kapelen

Me vjen keq lale.

Jo une per here te fundid jal larguar para dy vjetesh, po nuk rri dot pa shkuar ne Shqiperi te pakten nje here ne vit (per te mos thene se mos nuk i marr ata te shtepise ne tel nje here ne dy dite, behet hataja)

sweet eda

Primus registratum

une bej nja 4 vjet, dhe s'kam shkuar asnjhere ne shqiperi!!! :cry: :cry:

usta_Qima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une kam gati 4 vjet bej ne shtator.dhe ne shqiperi kam shkuar nga dy here ne vit.po ti pa dokumenta je qe s'paske hik fare e??? :confused: [/qb]
dokumentat i kom po i kom si ref.politik gjoja kupto ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ene sme lejohet me ik ne shqipri per ca koh.po sdo jet e larget dita qe do iki ... rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif me not kom per te ik nai dite .

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] une kam gati 4 vjet bej ne shtator.dhe ne shqiperi kam shkuar nga dy here ne vit.po ti pa dokumenta je qe s'paske hik fare e??? :confused: [/qb]
dokumentat i kom po i kom si ref.politik gjoja kupto ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ene sme lejohet me ik ne shqipri per ca koh.po sdo jet e larget dita qe do iki ... rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif me not kom per te ik nai dite . [/qb]
:lol: pse mo ca te kishin bere ne shqiperi.atehere duro dhe pak s'ke ci ben :rolleyes:

usta_Qima

Primus registratum

ca me kan bo mi lal... asigjo mi goc. puna ishte me mor dokumentat cik me lehtesi mi goc. /pf/images/graemlins/wink.gif
nuk jom nga ata qe u merrshin me politik una mi jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

una ne gusht bej 1 vit :shrug:
ktu ku jam una 1 vit duket si nje shekull!!! papapa shum larg jam :cry:

Sallaku

Primus registratum

Une per vete u bera gati 6 vjet po ne Shqiperi kam shku te pakten 20 here.
Malpensa,Linate,Bologna,Ancona,Bari nga keto vende jam nisur.
Te na rroje skafi qe na solli.Nje dolli per SKAFIN e rrofte sa malet e Myzeqese :thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

lum si ju qe keni skafe, si t'ia bejme neve nga ana tjeter e botes!!! :cry:

p.s edhe une dolli per skafin, edhe pse s'me ka hy ne pune asiher, por meqe i ben nder bashkeatdhetareve te mij! /pf/images/graemlins/smile.gif

MiLaNiSta

Primus registratum

Ne radhe te pare pershendetje te gjithve,une per vete kam 9 vjet qe jam largu nga shqiperia,dhe kam ik vetem 3 here /pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

4vjet i ikur...nja 10 here i kthyer me force dhe tre here me deshire..jame prape i ikur /pf/images/graemlins/laugh.gif

anisa

Primus registratum

un kam 10 vjet nè itali edhe pa shkuar 1 vit :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif para sa tè ikja verèn qè kaloj kisha nja 3 vjet qè nuk ikja nè durres :cry: