Sa te gjate jeni????

ELVIS KELMENDI

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

MIR SE RRINI BURRA
HAJT JU GRATE SHKONI E NA E BANI KAJ KAFE!

HAJT THASHE TASH!SE DU ME U MATE , E BURRI NUK MATET NEN SY TE GRAVE , AS NUK MATET ME PELLEMBE , POR ME METER KINEZ!

UN JAM 187 CM (SERIOZISHT)

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] MIR SE RRINI BURRA
HAJT JU GRATE SHKONI E NA E BANI KAJ KAFE!

HAJT THASHE TASH!SE DU ME U MATE , E BURRI NUK MATET NEN SY TE GRAVE , AS NUK MATET ME PELLEMBE , POR ME METER KINEZ!

UN JAM 187 CM (SERIOZISHT) [/qb]
ububuuuu shkallen shkallen vrap /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga OROSHI:
[qb]
Fillimisht postuar nga floris:
[qb] 160cm :cry: :cry: :cry: per 10 cm mbeta pa u bere topmodel :cry: :cry: [/qb]
Floris,po deshe cm borgj me ban me dije /pf/images/graemlins/wink.gif se une kisha nja 10 cm teper e humba ne finale /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Orosh m'i jep borxh se du me dal neser me nje te gjate /pf/images/graemlins/wink.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

ROZALINE MOJ VAJZE

Nuk me duket noj gjatesi kush e di se ca , tu pase parasysh qe gjyshi jem ka kene dhe asht gati ma i gjate se une (asht 75 vjec dhe jeton ne australi dhe me sa kam marr vesh ka gjete nje dashnore austr)

MASANEJ UN JAM RACE MALESORE SHQIPERIJE DHE CERNAGORE (mali i zi)....

OROSHI

Primus registratum

Floris,10cm i ke prej meje,pra bahesh 1.70,mos e gjej shum te gjat se duhet me kerku prap borgj te Elvisi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Elvis,ti keke i shkurt mor vlla,malsort jan ka 2 metra,po te duhet me shku me ba noj dhurat anej ka Australija /pf/images/graemlins/wink.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

U dashka me shku n'Malsi me gjet burre. Vec nuk po m'pelqe qe grate i urdherojn per me ba kafe. Une pres qe burri ta baj kafen dhe t'ma sjelli kur lexoj gazeten ne mjes.

samanta

Primus registratum

Jo mor Orosh 180 :kiss: eshte po s'dua te vesh taka se s'ka njeri qe kcen tan naten :tipsy: me ato rrangalla nejse flm per cm t'i kthej neser ne mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Hajde hajde Elvis, edhe gjyshi ka gjet dashnore e ti... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Fjale ..jan vec fjale qe era i merr e mi bjen ketu , por me ba me e dit se asht primen (se e ka gjete) atehere gjaja e pare qe me shkon ne mendje asht me ba nje HAKIRI (vetrasje japonese - me shpat).

Kur ta gjej ate princeshen e andrrave... te mija
ka me ma pas lakmi edhe Tom Kruizi.
i durumi i fitumi thojne ...keshtu un po duroj...edhe pak.

Orosh a thua o burr dheut jam primen i shkurt-aa hej hej per at qiell e tok ka kene faji i mames teme qe nuk me ka dhan hirre me pi, ne vend te qumshtit.

S

Scorpion

Guest

Miresejugjeta!!!Une jam 178 cm i gjate, besoj se eshte nje gjatesi mesatare dhe jam i kenaqur me kete lloj gjatesie.

abs

nuk e di...

Mos qaj kokone se si i thojn asaj shprehjes " Il buon vino sta nella botte piccola" /pf/images/graemlins/wink.gif

Sirena

Primus registratum

Fillimisht postuar nga O'Le:
[qb] Mos qaj kokone se si i thojn asaj shprehjes " Il buon vino sta nella botte piccola" /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shume dakort jam...1.60 jam une edhe nuk qaj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

uni, mos kjaj, bahna shoke, se edhe un 1.41 jam /pf/images/graemlins/laugh.gif
ec lujm basketboll /pf/images/graemlins/laugh.gif