Sa te gjate jeni????

bebi

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

ku ma pe kerkesen e martes's ti mu mor?
mandej, kur kam ken n'ekip basketbollit un, andej ka malsija jote kane kujtu se asht me vjel molla ky sporti /pf/images/graemlins/wink.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Nigjo Blue e dashtun
Malsoret kan pas kujtu se asht sport me vjele mollat e
shtatit.....qe per ty nuk jam i sigurt nese i ke :devil:
katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babes tem ( i ri 24 vjec) jem kje nal nje nat ne qytet dhe po takon nje vajze te re qytetare
qe po fidhon tu e talle katragjyshin e ardhshem ( e ka pas dashnore) t'imin , po i thote A po vjen te shpia jeme se babi dhe mami kane shku me pa nje ndeshje basketbolli mes skuadres 'MOJ KALAJA ME BEDENA' dhe skuadres turke ' ALLAH ALLAH KUKU MILET YXHYM SE NA BANE SYNET'
More vajze je e sigurte ti qe un me ardhe te shpija jote e me nejte me ty - i thote Katragjyshi im , ajo- po mor Mark po hajde shkojme , dhe shkuan , mas qe vajza bani qefin e saje ... po hidhet perpjete si pupagjel - Kush te tha ty mor Mark me me lane shtatzane ? pse nuk e vune kondomin mor qorr ? si me ja ba tash , ku me shku me abortu? Mos u merzit se e kam gjete zgjidhjen po i thot Katragjyshi jem, po si i thote vajza ?
Kur te dvesin Gjinekologja c'fare ishit duke ba kur ndolli tragjedia? ti do ti thuash po luaja basketboll me Mark Bajraktarin ,
ajo do te pyesi kush e fitoi ndeshjen - ti do ti pergjigjesh e mori Marku me kosha trepikesh nga distanca e afert!
Shkuan te gjinekologia per abort , por kishte pas ndoll grua qytetare me rrenje dhe nuk po pranonte me i ba abort dashnores se Katragjyshit te katragjyshit te stergjyshit te babit tim , dhe keshtu ajo mbeti shtatezene dhe lindi nje djale te vogel qe me vone u mor vesh qe do te behej Katragjyshi i stergjyshit te babit tim .
Pra un ja dedikoj lojes se Basketbollit (pamvaresisht se c'fare kuptonte Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim me te ) egzistencen time ne kete bote si vazhdim i asaj qenerate te shquar Basketbolliste.
Faleminderit Katragjysh i katragjy....... etj

Dhe mos me thuaj qe nuk e njihnin se nje dite ndoshta te takon dhe ty me e mesua historine....!!!!

P.S dhe keshtu Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim u shperngul ne qytet.... (po dite se ku qendron kuptimi i fabules e meriton me ta gjete nje burre Mirditor....)

bebi

Primus registratum

pash aty te ps-ja se mos ka ndoj referenc me e majt mend ku e ke marr ket 'tekstin' q1 me'e lexu kur t'm'teprojn koha (se keka e g'jat) po s'kishte :rolleyes:

s't'vjen keq se nuk e lexova eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

COKOLLATA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nefertiti:
[qb]
Fillimisht postuar nga O'Le:
[qb] Mos qaj kokone se si i thojn asaj shprehjes " Il buon vino sta nella botte piccola" /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shume dakort jam...1.60 jam une edhe nuk qaj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po te jesh edhe si shishe e vogel vere te kesh dhe format si shishja e veres /pf/images/graemlins/laugh.gif .......... u bem lemsh vallahi.... shtangat shpejt goca.

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

BULEEEEEEE
LEXOJEEEEEEEE SEEEEEEE PIIIIIIKAAAA NEEEE BAAAAALL TE BJEEEEN

Nigjo Blue e dashtun
katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babes tem ( i ri 24 vjec) jem kje nal nje nat ne qytet dhe po takon nje vajze te re qytetare
qe po fidhon tu e talle katragjyshin e ardhshem ( e ka pas dashnore) t'imin , po i thote A po vjen te shpia jeme se babi dhe mami kane shku me pa nje ndeshje basketbolli mes skuadres 'MOJ KALAJA ME BEDENA' dhe skuadres turke ' ALLAH ALLAH KUKU MILET YXHYM SE NA BANE SYNET'
More vajze je e sigurte ti qe un me ardhe te shpija jote e me nejte me ty - i thote Katragjyshi im , ajo- po mor Mark po hajde shkojme , dhe shkuan , mas qe vajza bani qefin e saje ... po hidhet perpjete si pupagjel - Kush te tha ty mor Mark me me lane shtatzane ? pse nuk e vune kondomin mor qorr ? si me ja ba tash , ku me shku me abortu? Mos u merzit se e kam gjete zgjidhjen po i thot Katragjyshi jem, po si i thote vajza ?
Kur te dvesin Gjinekologja c'fare ishit duke ba kur ndolli tragjedia? ti do ti thuash po luaja basketboll me Mark Bajraktarin ,
ajo do te pyesi kush e fitoi ndeshjen - ti do ti pergjigjesh e mori Marku me kosha trepikesh nga distanca e afert!
Shkuan te gjinekologia per abort , por kishte pas ndoll grua qytetare me rrenje dhe nuk po pranonte me i ba abort dashnores se Katragjyshit te katragjyshit te stergjyshit te babit tim , dhe keshtu ajo mbeti shtatezene dhe lindi nje djale te vogel qe me vone u mor vesh qe do te behej Katragjyshi i stergjyshit te babit tim .
Pra un ja dedikoj lojes se Basketbollit (pamvaresisht se c'fare kuptonte Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim me te ) egzistencen time ne kete bote si vazhdim i asaj qenerate te shquar Basketbolliste.

Dhe mos me thuaj qe nuk e njihnin se nje dite ndoshta te takon dhe ty me e mesua historine....!!!!

P.S dhe keshtu Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim u shperngul ne qytet.... (po dite se ku qendron kuptimi i fabules e meriton me ta gjete nje burre Mirditor....) [/QB][/QUOTE]

S6T6N6

Forumium maestatis

ne rastin tend nuk i ul dot syte... do me tundonte pesa :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif more po thuaj se deri aty arrin ,po leri ato... /pf/images/graemlins/blush.gif :tipsy:

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
malesia e Kurveleshit

...s'thu ti qe o bo METROPOLI fare /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ene komshinjt :wave: nuk njihen.

Una jam... 1.71 ! :devil:

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] Nigjo Blue e dashtun

P.S dhe keshtu Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim u shperngul ne qytet.... (po dite se ku qendron kuptimi i fabules e meriton me ta gjete nje burre Mirditor....) [/qb]

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bridget Jones:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Jam mjaftueshem i gjate sa per ti pare njerezit nga lart :tipsy: [/qb]
t'rren mendja :cool: [/qb]
"If i have been able to see farther than others,it was 'cause i stood on the shoulders of giants"...apo jo Satan?! :lol:

:wave:

samanta

Primus registratum

Mua 10cm m'i ka dhene Oroshi edhe 10 do m'i jape egersira keshtu qe muajin tjeter jam gati te marr pjese ne sfilate :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif