Re: Sa te gjate jeni????
Nigjo Blue e dashtun
Malsoret kan pas kujtu se asht sport me vjele mollat e
shtatit.....qe per ty nuk jam i sigurt nese i ke :devil:
katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babes tem ( i ri 24 vjec) jem kje nal nje nat ne qytet dhe po takon nje vajze te re qytetare
qe po fidhon tu e talle katragjyshin e ardhshem ( e ka pas dashnore) t'imin , po i thote A po vjen te shpia jeme se babi dhe mami kane shku me pa nje ndeshje basketbolli mes skuadres 'MOJ KALAJA ME BEDENA' dhe skuadres turke ' ALLAH ALLAH KUKU MILET YXHYM SE NA BANE SYNET'
More vajze je e sigurte ti qe un me ardhe te shpija jote e me nejte me ty - i thote Katragjyshi im , ajo- po mor Mark po hajde shkojme , dhe shkuan , mas qe vajza bani qefin e saje ... po hidhet perpjete si pupagjel - Kush te tha ty mor Mark me me lane shtatzane ? pse nuk e vune kondomin mor qorr ? si me ja ba tash , ku me shku me abortu? Mos u merzit se e kam gjete zgjidhjen po i thot Katragjyshi jem, po si i thote vajza ?
Kur te dvesin Gjinekologja c'fare ishit duke ba kur ndolli tragjedia? ti do ti thuash po luaja basketboll me Mark Bajraktarin ,
ajo do te pyesi kush e fitoi ndeshjen - ti do ti pergjigjesh e mori Marku me kosha trepikesh nga distanca e afert!
Shkuan te gjinekologia per abort , por kishte pas ndoll grua qytetare me rrenje dhe nuk po pranonte me i ba abort dashnores se Katragjyshit te katragjyshit te stergjyshit te babit tim , dhe keshtu ajo mbeti shtatezene dhe lindi nje djale te vogel qe me vone u mor vesh qe do te behej Katragjyshi i stergjyshit te babit tim .
Pra un ja dedikoj lojes se Basketbollit (pamvaresisht se c'fare kuptonte Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim me te ) egzistencen time ne kete bote si vazhdim i asaj qenerate te shquar Basketbolliste.
Faleminderit Katragjysh i katragjy....... etj
Dhe mos me thuaj qe nuk e njihnin se nje dite ndoshta te takon dhe ty me e mesua historine....!!!!
P.S dhe keshtu Katragjyshi i katragjyshit te stergjyshit te babit tim u shperngul ne qytet.... (po dite se ku qendron kuptimi i fabules e meriton me ta gjete nje burre Mirditor....)