Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

Mark

Primus registratum
Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

Sa rendesi ka gjatesia trupore e nje djali per vajzat?; apo e anasjellta.
Ne shoqerine e soçme shume njerez paragjykojne ne baze te gjatesise per shkak te tru-shpelarjes qe ndodh ne media. Mashkulli ideal portretizohet gjithmone i gjate dhe i hirshem, prandaj i keqi mbetet te jete i shkurter. Trupi i shkurter eshte subjekt i talljes dhe ironise ne TV. Kujtojeni icik si Willi tallej gjithmone me Carlton (The Fresh prince of Bel Air).
Nuk eshte cudi qe femrat qe paragjykojne me shume per gjatesine e mashkullit jane Amerikanet - femra Amerikane rri para TV me gjate se te tjerat ne bote. Anglezet duan t'ia dine me pak, francezet akoma me pak...Une po mbroj tezen per Sociologji dhe pergjigjet tuaja te ndershme do i perdor, deri ne fund te majit kam kohe te mbledh informacion.
Kerkoj opinionin e sinqerte te vajzave te forumit. Sa renci do te kishte gjatesia e nje partneri te mundshem per to? Do influencoheshin ne vendim, pelqim e terheqje?

nicole-dop1b.jpg

Tom Cruise 169.5 cm (Burimi: the People's Almanac 2001)

shpresa

Primus registratum
Re: Sa rendesi ka gjatesia trupore ne lidhjet?

Mendoj qe per ca vajza ka rendesi dhe per disa te tjera jo. PSH, sipas presorit ne shkolle, na tha qe 1 ne 40 gra nuk pranon te dali me nje mashkull me te shkurter. Nicole Kidman hyn te 39 te tjerat me sa duket, se ajo pranon. Edhe une do pranoja .

Psh kam nje komshi 27 vjec qe eshte trup mesatar nja 170, pra jo i gjate, por eshte aq i bukur sa mund ta hash . /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe i dashuri im nuk eshte i gjate, po eshte zjarrrrrrrrr
as e kisha menduar me perpara kete punen e cm.
Bye

alinos

Forumium maestatis

Per mua gjatesia ka rendesi. Mashkulli duhet te jete me i gjate, dhe mjaftueshem i gjate per t'u vene re. Ka nje sensualitet te vecante kur ngre syte per ta pare :wub:

Per vete s'jam e gjate kshu qe nuk e kam te veshtire te gjej djem te gjate :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

romeo

Forumium maestatis

per ti bere qejfin vetes them se gjatesia nuk eshte se vlen edhe aq!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Edhe une issi ashtu mendoj por sikur ti kisha edhe 5 cm me shume s'do ishte keq jo per nai gjo po me duhet te marr shkallet sa here hap fashikujt e rinj :cry:

AnaBlue

Forumium maestatis

Kur isha adoleshente dhe lexoja romane gjithe kohes e shifja filma, mendoja se gjatesia dhe pamja e nje mashkulli kane shume rendesi. Kaluan vitet dhe njoha meshkuj te gjate, simpatike ne pamje, por shume antipatike ne bisede, e takova meshkuj te shkurter dhe jo te bukur, por shume terheqes. Si mund te them se gjatesia ka rendesi? Per mua aspak!

shpresa

Primus registratum

Me te vertete, kam vene re se djemte mesatare/te shkurter ne pergjithesi kane me shume personalitet. tani qe po rri ti numeroj me rradhe meshkujt qe me kane interesuar me shume kane qene nen mesataren.

Perfshi edhe "te dashurin e perjetshem", Kurt Cobain qe mezi kapte 170 cm. :kiss: :kiss: :kiss:
diversion-20021101-05.jpg

bengu

Primus registratum

femra, te cilen e kam dashur me shume se cdo tjeter, ka qene (dhe mbetet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) me e gjate se une. nuk e besoj se eshte ndonje problem...

Odea

Primus registratum

Per mua gjatesia e cunit nuk ka shume rendesi, mgjth duhet ta pohoj qe do preferoja nje qe te ishte i gjate pasi kane nje stature qe i ben te duken me te pashem....

Odea :thumbsup:

Petroninsja

Primus registratum

Ne pamje te pare kur e sheh dike ne distance pa e njohur sec natyre eshte detyrimisht nje mashkull i gjate do te te terheqi vemendjen, por sdo ta konsideroja minus te madh ne nje lidhje pasi me kalimin e kohes ai atraksioni fizik zhvendoset tek personi ne thelbesi...
Sdo e konsideroja te rendesishme dhe thelbesore gjatesine trupore ne nje lidhje....

Tironsja-Si-Shpirt

Primus registratum

Per zotin, nuk dua te tregohem siperfaqsore por te them te drejten per mua ka rendesi gjatesia, edhe shume madje. Po them ka rendesi mbasi te jene marre shume gjera te tjera ne konsiderate, jo te jete kjo e para. Thjesht ndihesh me mire me nje mashkull me te gjate se vetja ne krahe. Dukesh e ndihesh me mire. Tashi mo ka lezet te te permbledhi njecik dashurori, jo ta kapesh ti per qafe, /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Kshu e shoh une te pakten, ndoshta ngaqe jam e gjate dhe e kam pas problem te gjej meshkuj edhe me te gjate se vetja.
J

Guest

jo te jete i gjate dhe i holle si cironke! te jete me fizik. Jo per gje po atij i thone mashkull! :goofy:

JoNiDa1

Primus registratum

Per mua ka rendesi te jete i gjate aq sa duhet...pastaj ajo eshte sekondare ne 1 raport.
Rendesi ka te kete gjatesi dhe permasa te vlejtshme aty ku duhet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ......imagjinojeni vete se ku /pf/images/graemlins/tongue.gif

zora

Primus registratum

me pelqen qe cuni te jete me i gjate,madje nuk me pelqejne fare ato cifte ne te cilat vajza eshte me e gjate se djali.ne nje reviste lexova se shanset me te mira per te kaluar nje martese te lumtur e kane ato cifte ne te cilat mashkulli ishte rreth 10-15 cm me i gjate se femra.psh:1.70-1.56 ;1.77-1.62 ;1.83-1.70 etj :confused:

Kordelja

Valoris scriptorum

Vishni taka milet :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Une racionalisht e kuptoj se gjatesia s'ka ndonje rendesi te madhe + ka shume perjashtime + ne planin horizontal jemi te gjithe njesoj, por...kam nje difekt:
Ka nje plan horizontal te imagjinuar 10 cm mbi lartesine time: Nen te nuk arrij te shoh edhe po te perpiqem. :shrug:

Ema

Goddes

Ah edhe une si Jula.E dua icik me te gjate cunin...me te shkurter :confused: :eek: -joooooooo!

Te pakten 1.75 te jete!

shqipe

Primus registratum

te gjate apo te shkurter....
te shendosh apo te dobet...
me sy blu apo te zinj....
bjond apo ezmer etj...................
gjithmon imagjinohet nje partner perfekt sipas preferencave por kur vjen puna dhe dashurohesh me dike asnje nga keto cilesi nuk ka vlere prioritare(kuptohet brenda limitit te estetikes se nuk ma merr mendja qe nje mashkull i shkurter ti verdalloset ndonji femre sa dy here ai)
un per vete e dua me te gjate /pf/images/graemlins/smile.gif ))

ala

Forumium praecox

Zakonisht ka pak si lezet kur mashkulli eshte me i gjate se femra por dhe po s'qe seshte ndonje tragjedi

Kordelja

Valoris scriptorum

Anglo-amerikan-mekokeruse /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: