Sa ore punoni ne dite

Anana

Primus registratum
Re: Sa ore punoni ne dite

S'te vjen nje cike turp moj. Shoqet e tua bejne leke e ty te mban bota me buke /pf/images/graemlins/wink.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

8 ekam normalen ne dite po 5 ore rri ne chat 1oret e albforumi .flas dhe me grun time muabete me keta te puens dhe i bi qe te mos punoj fare. mire qe kam shefin zemer mire se do me kishte hedhur ne rruge. :shrug:

Albinos

Primus registratum

Une punoj me turbine gjithe diten se nuk i dihet se cfare do ndodhe kur te plakem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albinos

Primus registratum

Ore ti Mistrec, hiqe masken se ajo eshte maska ime.
Pse do fillojme te kthehemi me verte ne mesjete? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kane filluar te behen te gjithe kokelopa

edda

Primus registratum

sa mire do ishte sikur te gjithe mos punojshim, secili pastaj do merresh vetem me hobbiet e veta, do kishte me shume kohe per te tjeret, do ishte shume me i qete etj.
Mgjth kur shoh shume shqiptare te tjere qe ua lirojne nanen ne pune them "***** jam me fat"
Une punoj 8 ore ne dite: 8-12 dhe 3-7 içik orar i keq se mua me zor me del gjumi ne mjes (sa mire do ishte sikur te fillonte ne 9°° dhe te mbaronte ne 17°°). Une bej sekretaren ne nje studio legale. Sa hy ne 8.00 tak nje xhiro ke AF deri ne 9.00 ose 9.30, pastaj nje xhiro verdalle neper zyrat e Tribunales ose neper qytet e pastaj poprape AF po pata kohe e pastaj nje xhiro ne poste ose ne banke, ndonje leter ose akt tek tuk e keshtu qe thoni ju me iken dita. Paguhem pak sepse kam vetem 2 vjet qe punoj ktu, rreth 950,00 euro. A me pelqen?..po, me dhuron goxha sodisfaksion kjo pune sidomos kur fitojme ndonje çeshtje pune, sepse 80% e klienteve tane jane te huaj, te cilet iu shkelen te drejtat dhe liçencohen pa shkaqe te forta.

Erolina

Primus registratum

Hem, me duket se qenkam pak me me fat se te tjeret. Une punoj vetem part-time per shkak te studimeve dhe punen e kam vetem per te mbuluar shpenzimet e masterit.Ama qenkam me mire me duket se shumica e juve qe punoni ne kohe te plote. (Merite e vendit ku jam dhe profesionit tim). Per kater ore pune ne dite gjashte dite jave paguhem dicka mbi 3 mije euro.(£2250)

ilva

Primus registratum

Erolina ti po qe paske lind me kemishe i thone.
Une punoj 8.30-15 ne nje pike internet, telefon etj verdallosem sa te arka, AF-ja, zihem me klientet, vi vone ne mengjes se me iken gjitmopne i shkreti tren i dreqit edhe keshtu ,vetem se punoj edhe te shtunen qe kesaj rradhe do bej sikur jam semure. D.m.th nuk qahem tani po iki se me la prap treni duke bere thashetheme. Kalofshi mire pune te mbare. :wave:

ritjana

Primus registratum

une punoj rreth 50-70 ore ne jave, dhe varet se kur ka deadlines dhe kam shume volum pune punohet me shume

punoj ne sektorin e finances, asset management, merrem me analizimi e aksioneve financiare dhe blerjen apo shitje ne tyre dhe grumbullimin e parave ne fondet finaciare, pune qe kerkon te jesh vigjilent se cfare ndodh ne tregun ditor me kompanite e ndryshme

but i love it, paguhet shume mire por prap per stilin e jeteses qe bej une, dal jek e jek dhe pres vetem per bonusin ne fund te vitit te me jape nje lloj kursimi.

megjithate ne long run, paga rritet shume shume here me a larte se ceshte dhe tani eshte fantastike, por shpenzimet ne londer jane katastrofike,

nuk harxhoj neper pije, pasi kam shoqe qe me nxjerrim out, rrofshin shoket keshtu qe dal neper trendy bars and clubs pa paguar as edhe nje kacidhe, vaj medet po te kisha harxhuar edhe per entertainment, atehere me ishin mbaruar leket ne mes te muajit.

problemi eshte se qiraja eshte e shtrenjte po te duash te besh nje jete luksoze.

ciao te gjitheve dhe punoni dhe jetoni ( bah, duket si jete kafshe) megjithate shijojeni

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] S'te vjen nje cike turp moj. Shoqet e tua bejne leke e ty te mban bota me buke /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
cbota moj cbota.te me mbante bota me lek ah sa mire do qe.po te shohim mos fillojme ndonje pune po gjetem ndonje qe te na pelqeje icik se sa per rrogen se kam problem se e di qe ketu fiton shume me cfare do lloj pune cmimi me i ulet qe mund te ekzistoj per ore pune eshte 10 euro por qe dihet shumicae part time eshte me 15 euro ora...

Prodigychild01

Primus registratum

Per te punuar, une punoj rreth 4-5 ore ne jave. Por ne pune jam rreth 45-50 ore ne jave. Rrofte overtime!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

wahhh po pse mo ta paguajn over-time ty!!!! :rolleyes:
une sa mbaroj orarin 9-5 iki me vrap se keta as nje PENNY nuk te japin!!!!
PO per pune ....... ahhhh per pune 5dite ne jave nga 2hrs pune e mbarojme planin e punes dhe te internetit :goofy:

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erolina:
[qb] Hem, me duket se qenkam pak me me fat se te tjeret. Une punoj vetem part-time per shkak te studimeve dhe punen e kam vetem per te mbuluar shpenzimet e masterit.Ama qenkam me mire me duket se shumica e juve qe punoni ne kohe te plote. (Merite e vendit ku jam dhe profesionit tim). Per kater ore pune ne dite gjashte dite jave paguhem dicka mbi 3 mije euro.(£2250) [/qb]
:eek: :eek:
Pa dashur te te ofendoj:
Genjen njeriu nganjehere,po jo kaq shume!!!
Punoj 8-9 ore ne dite.Paga eshte rreth 1200 euro ne muaj.Non mi lamento.

R-A-F

Primus registratum

Pune pune nate e dite qe te shohim pake drite,driten po e vjell qeveria mjer ku do perfundoj Shqiperia.
Une punoj 33 1/2 ore ne jave dhe afersisht dy muj pushim po ti heqesh dhe pushimet qe boj ne pune i bje 25 ore ne jave.
Vujta po e kalova lumin. :smash: :wave: :shrug:

KORCARIA

Primus registratum

erolina yllo une jam parukiere nje nise nusesh ben 500 euro dhe siper punoj 11 ore ne dit dhe si mar aq qe kam dhe bakshishe te larta se jam vite ne pune ti me par time marke aq ku punon mi goce ta
mbyll dyqanin mos je kercimtare?
aman ai gjumi eshte vdekje mor patriot do martohem me njdonje te pasur /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:

shefit

Primus registratum

hajt edhe une po tregoj nje per punen time
une nuk punoj shume sepse jam i zene me kolegjin
une punoj te premten te shtunen end te dielen
e dersa kur cohem te shkoj ne kolegj me zor cohem.
sepse jam shume ilodhur per gjume.

Cruel_Intentions

Primus registratum

8 ore on a comp qe shoqerohet me nje short lunch break, cafe mbi tavolione, dhe albforumin ne ekran. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEO

Primus registratum

Varet nga periudha vitit se sa punoj. Zakonisht jam ne shkolle full time 5 dite ne jave dhe punoj ne weekends:
Premte 16:00-23:30 Shtune 8:00-23:00(23:30)Djele 7:00-17:00(16:00). Ka raste kur mar pushim te premten ndonjehere ama.
Ne vere pastaj kur s'kam shkolle (veren qe kaloi psh) punoja 6:30(7:00)-19:00 6 dite ne jave(te henen pushim)
S'kam c'bej eshte menyra e vetme te paguaj universitetin dhe shpenzimet e tjera(scholarship s'i mbulon te gjitha)
Puna me tips shkon tek $20-25 ora por jo perdite, ka shume dite me $10/ora.
Shume njerez ketu ne Michigan e di qe bejne te njejten gje pak a shume, 2 pune eshte gje e zakonshme ketu, ka shume njerez edhe me 3. Eshte disavantazh i madh kuptohet sepse punon dy pune nga 40 ore psh. dhe asnjera nga punet s'te paguan overtime. 3 vitet e para ne USA kam bere tamam tamam 4-5 dite plazh. Pastaj thashe s'ja vlen me keshtu dhe tani marr zakonisht 2 pushime ne vit nje ne vere nje ne dimer. Ja sa te mbarojme universitetin edhe pak dhe pastaj te na japin ndonje cubicle ne ndonje office dhe te punojme nja 40 ore ne jave e ta mbledhim mendjen. Blejme nje shtepi pastaj bejme ca kalamanj dhe pastaj te plakemi e te rrime me shoken ne ballkon nje dore tavell dhe nga nje gote raki siper .... e shifni ju i kam bere planet qe tani une. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

edhe une varet, ka i her 8 ore pune dhe ka i her 8 ore ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif