Re: Sa ore punoni ne dite
--------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga Erolina:
Hem, me duket se qenkam pak me me fat se te tjeret. Une punoj vetem part-time per shkak te studimeve dhe punen e kam vetem per te mbuluar shpenzimet e masterit.Ama qenkam me mire me duket se shumica e juve qe punoni ne kohe te plote. (Merite e vendit ku jam dhe profesionit tim). Per kater ore pune ne dite gjashte dite jave paguhem dicka mbi 3 mije euro.(£2250)
--------------------------------------------------------------------------------
Postuar nga Xhoni
Pa dashur te te ofendoj:
Genjen njeriu nganjehere,po jo kaq shume!!!
Punoj 8-9 ore ne dite.Paga eshte rreth 1200 euro ne muaj.Non mi lamento.
kater ore ne dite, me £ 30.00 (jane 30 paunde angleze) i takon £ 120.00 ne dite.
Gjashte dite, me nga £ 120.00 jane 6 x 120 = £720.00
Kater jave te muajit, me nga £ 720.00 ne jave, sa i takon?
£720.00 x 4 = £ 2880.00 /pf/images/graemlins/laugh.gif
E dini sa jane keto? Shume me shume se 3000 euro, faktikisht.
Nuk pres qe t'i kuptoni shume. Gabimi eshte i imi qe edhe i permend, sepse te paimagjinueshmet ketu duken te pamundura. :shrug:
Por, te kesh nje diplome dhe nje master dhe te punosh me kontrate te rregullt ne nje top job ne kompani televizive, eshte paga me normale qe mund te marresh.(Pasi te kalosh nje liste te tere kriteresh dhe te paraqesesh nje mal me dokumenta dhe kualifikime) :book:
Jam e sigurte se me sallon bukurie dhe qender interneti as ne enderr nuk do t'i merrja keto. :devil:
Megjithe ajo eshte paga bruto. Pas reduktimit te taksave dhe pageses se faturave pa fund, pak ngelen ne xhepin tim. Ama ngelen. :goofy: