Sa ore punoni ne dite

Erolina

Primus registratum
Re: Sa ore punoni ne dite

--------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga Erolina:
Hem, me duket se qenkam pak me me fat se te tjeret. Une punoj vetem part-time per shkak te studimeve dhe punen e kam vetem per te mbuluar shpenzimet e masterit.Ama qenkam me mire me duket se shumica e juve qe punoni ne kohe te plote. (Merite e vendit ku jam dhe profesionit tim). Per kater ore pune ne dite gjashte dite jave paguhem dicka mbi 3 mije euro.(£2250)
--------------------------------------------------------------------------------
Postuar nga Xhoni

Pa dashur te te ofendoj:
Genjen njeriu nganjehere,po jo kaq shume!!!
Punoj 8-9 ore ne dite.Paga eshte rreth 1200 euro ne muaj.Non mi lamento.

:shrug:
Sa mendoni ju se paguhen te kualifikuarit dhe te diplomuarit(pavaresisht kombesise) ne Mbreterine e Bashkuar?
Pa t'i bejme pak llogarite. :book:
kater ore ne dite, me £ 30.00 (jane 30 paunde angleze) i takon £ 120.00 ne dite.
Gjashte dite, me nga £ 120.00 jane 6 x 120 = £720.00
Kater jave te muajit, me nga £ 720.00 ne jave, sa i takon?
£720.00 x 4 = £ 2880.00 /pf/images/graemlins/laugh.gif
E dini sa jane keto? Shume me shume se 3000 euro, faktikisht.
Nuk pres qe t'i kuptoni shume. Gabimi eshte i imi qe edhe i permend, sepse te paimagjinueshmet ketu duken te pamundura. :shrug:
Por, te kesh nje diplome dhe nje master dhe te punosh me kontrate te rregullt ne nje top job ne kompani televizive, eshte paga me normale qe mund te marresh.(Pasi te kalosh nje liste te tere kriteresh dhe te paraqesesh nje mal me dokumenta dhe kualifikime) :book:
Jam e sigurte se me sallon bukurie dhe qender interneti as ne enderr nuk do t'i merrja keto. :devil:
Megjithe ajo eshte paga bruto. Pas reduktimit te taksave dhe pageses se faturave pa fund, pak ngelen ne xhepin tim. Ama ngelen. :goofy:

Le_Routard

Forumium maestatis

YYYYY Erolina sa shume para merke tiiiiiii.

Po mire si i mer me t'rejat apo me t'vjetrat? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Realisht na intereson e dyta, por meqe jemi njerez te kulturuar :goofy: , pyesim per te paren. Ti si e ke syrin? Fundja fundit nuk eshte ndonje gje e madhe ne Af kemi treguar qe nga ngjyra e te brendshmeve e deri tek numri i sytjenave :lol:

P.sh. duke mare parasysh orarin eratik te punes se LR une them qe ai punon si masazhues ne sallone ilegale /pf/images/graemlins/laugh.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Une punoj si orar 8 me 4 , por rri keshtu ne forum deri nga 5 qe te marrim icik overtime . Sa marr ? Marr ca , ca se pothuajse gjysmat mi merr Bushi . Puna eshte sa me shume marr aq me shume prish . Me dalin per te ngrene e per te pire 7 dite ne jave , tre here ne vit pushime , paguaj dhe ate si tip masteri nga nje here kur s ma pagujn keta qafiret . Rrofshin credit cartat se kshu si jam mesuar te shpenzoj une...............

Diavolessa

Valoris scriptorum

:rolleyes: Vullnetar :mad:

Pak po punojme per te huajt , se ne vendin tone s'jemi te zotet..e tash me u bo edhe vullnetar :eek:

Tuj..larg qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

Une punoj per veten sa me shume punoj aq me shume marre, po nga qe edhe studjoj nuk punoj shume........... aq sa me duhet per te mbijetuar :cool:

hanxhiu

Primus registratum

Me thene te drejten une nuk kam shume qe po punoj ne UK, vetem nje muaj e gjysem. Nuk me duket se me paguajne edhe aq mire (£1500 net ne muaj). Mund te me kishin dhene nje offerte edhe me te mire, por s'ka gje. Vetem 6 muaj do punoj ketu dhe do kthehem prape ne Tirane. Atje marr rreth 1000EURO ne po te njejten kompani. Nuk e di se sa eshte mesatarja e pages per nje financier ne UK. A di te ma thote ndonjeri?
Orarin e kam 9.00AM - 5.00PM me nje ore pushim ne mes. Ne fakt orari eshte fleksibel. Psh une asnjehere nuk vij ne pune perpara ores 9.30 dhe orari i drekes nganjehere eshte me shume se 1 ore. E rendesishme eshte qe te mos e teproj me orarin dhe qe puna te mos ngelet pa bere. Ne rregull keshtu?

Vals

Primus registratum

9 me deri kur te mbarohet, varet 6-8 po ka dhe 12 te nates. Puna varet nga deadlines qe kam, nganjehere me shume, nganjehere me pak. Por keto kohet e fundit sikur jane shtuar se plasen robte duke ik me leje.

BISOU

Primus registratum

VALS PUNOKE SHUME TI E DASHUR... HHHMMMMM DUHET ME BO PUSHIM....
HAJDE KENDEJA NGA LAGJA PER VIZITE /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wave:

ladouce2005

Primus registratum

una punoj :idea: 8 ore ne albforum /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe pjesen tjeter jam pushim dhe loz me baby O :wub:

seriozisht tani...duhet te punoj 8 ore normalisht, por ne sezon vere, eshte shume qete dhe kaloj dhume kohe ne internet :angel: /pf/images/graemlins/smile.gif

egocentrik_HH

Primus registratum

Ah! Naim, Naim i shkrete,
t'ishe vete ta provoje "turnin e trete"!

Une punoj tere diten dhe naten s'kam si e shoh driten (eshte terr!). Sa per leket ktu ku punoj une thone: "nuk flietet per lekun ose e ke, ose se ke".