Sa ore digjni ne chat?

gangsterja

Primus registratum
Varet se kur kam kohe te lire mbasi nuk me lene detyrat e shtepise dhe punet meqe jam edhe e merzitur keto kohet e fundit mundohem te kaloj merzitjen.
 
Top