Sa keq!!! :(

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Sa keq!!! :(

dollari.jpg

A doni me?

Ema

Goddes

Au sa m'keni trem mer,po me shume u tremba kur pashe drinin qe ishte lidh me ciljeten /pf/images/graemlins/smile.gif !

Ju rafte pika!

DriniS

Ecejak

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
dollari.jpg

A doni me? [/qb]
Mu kujtua thenia e nje doganieri (ngjarje e vertete kjo)

Paperina "Shko fotokopjoji" /pf/images/graemlins/smile.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] E' il primo d'aprile. Al reparto maternita' un uomo attende che la moglie
partorisca. Finalmente arriva l'infermiera con in braccio un fagottino
contenente il piccolo neonato. All'improvviso prende il piccolo per i piedi
e lo sbatte piu' volte violentemente contro il muro, poi lo getta per terra
e ci salta sopra e infine lo butta dalla finestra. E quando vede il padre
ormai quasi privo di sensi grida: "Pesce d'Aprile! Pesce d'Aprile! Era gia'
morto !". [/qb]
hahhahahahahahahhahhahahahhahahahahahh
E dhime shume kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mando ne Inbox perdite na bastardidentro.com eeee /pf/images/graemlins/wink.gif

E larte po edhe e qelbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

sa lexova oren e postimit nuk e mora mundimin ta lexoj deri ne fund /pf/images/graemlins/tongue.gif
hihihihihi
sweet fare Futbollisto /pf/images/graemlins/smile.gif
edhe une kam ca mashtrime te zeletshme ne plan sot /pf/images/graemlins/wink.gif
033102lipkis_1_prv.gif

B

briiigi

Guest

une ne rradhe te pare nje here desha te pershendes *shqpe*n dhe ti dergoj nje te pufur nga larg /pf/images/graemlins/smile.gif
nga ana tjeter ... i uroj drinit jete te lumtur, dhe me ndonje cun ishalla /pf/images/graemlins/tongue.gif se gocat behen si mami per kalendare...
hihihihihihiih
sa e keqeeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif

Futbollisti

Forumium maestatis

Po c'lidhje ka ora me vendimin. Besoj te gjithe e dini qe une , Drini, Mandi, diten s'kemi kohe, pastaj Blendi e renea jane ne Amerike, ajo ore eshte e pershtatshmja me fol me njeri tjetrin.

Sido qe te jete, mua me ben pershtypje qe te gjithe u hodhen direkt tek paraja, une fola dhe per probleme te tjera....

Kush tha qe po tallesha?....
Une

Dolores

Primus registratum

Sa qejf qe do mbyllet......... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush eshte Ciljeta??......une kujtoja gjithnji qe Drini qe i fejuar me ate cupen athere.

Futbollisti

Forumium maestatis

Ok, martohem ne 27 gusht, jeni te gjithe te ftuar.
Njera nga keto te dyja nuk eshte genjeshter, zgjidhni..
une

li

Forumium praecox

he mo ju marrte e mira se per pak desh e hengrem , une thashe se cfare ka ndodhur , nqs keni ngel per leke, po cojme nja dy moldave ne itali , te punojne per dy muaj , dhe te nxjerrin leket e 4 viteve shpenzime qe keni ju.
shume shaka shakatore nga ju. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Futbollisti:
[qb] Po c'lidhje ka ora me vendimin. Besoj te gjithe e dini qe une , Drini, Mandi, diten s'kemi kohe, pastaj Blendi e renea jane ne Amerike, ajo ore eshte e pershtatshmja me fol me njeri tjetrin.

Sido qe te jete, mua me ben pershtypje qe te gjithe u hodhen direkt tek paraja, une fola dhe per probleme te tjera....

Kush tha qe po tallesha?....

Une [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

probleme si !!!!!!!!!!!!
me falni nje pyetje per kuriozitet , moderatoret paguhen ose me thene me mire , paguhet njeri ketu /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

o Futbollisti po ti me 1 prill e gjete te thuash kete lajm? /pf/images/graemlins/tongue.gif
do me rrejt shqiptaret ti apo si eshte puna?
Ja fut sot shqiptarit e?Ne kemi shpikur genjeshtren ti thua budalliqe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Artur IDRIZI

Primus registratum

EJ O FUTBOLLISTO,NUK E HA NJERI AT KOKERR ULLINI RE JO.QE TU BESOTE NEI CIK E LEJSHE PER NEI DAT TJETER LAJMERIMIN.HA HA HA HA....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

GONI

Primus registratum

kurse un po pres me padurim qe te mbyllet forumi, chati,serveri, kjo per disa arsye:
1)qe me la pa studiuar
2)qe nuk me kane dhen acc akoma
3)qe me la dhe e dashura (qe me thoshte -ti i dashur ke zene nje te dashur tjeter ne chat- por un ngulja kembe:- jo e dashur nuk esht e vertet un te dua ty dhe vetem ty "por, ndoshta dhe HOTGIRL, apo ndonje AOP apo SOP tjeter") kjo ndoshta ...............acc
4)qe gjyshja me thoshte :-cuno po pse rri deri von ne comp. se na le zgjuar tere naten duke bere peep,peep me ate comp.
5) etj.etj.etj.etj

personazh

Valoris scriptorum

hikni ere degjenerata se sa jom zgju e tu u mor me rrenat e juja /pf/images/graemlins/smile.gif . do kisha besu me shume qe Xingaros ja kishin pre.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

E sheh o Futbollist, te pata thene te prisje se nuk ishte koha, po ti me vrap per te njoftuar njerezit. S'do mend qe mqnse eshte 1 prilli do e marrin per shaka. E nejse.