Sa keq!!! :(

Petroninsja

Primus registratum
Re: Sa keq!!! :(

Una una una Edhe una, du pozite me ve tek diskutimet pa kategori mundesisht... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] Una una una Edhe una, du pozite me ve tek diskutimet pa kategori mundesisht... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vogelushja, patjeter qe edhe ti do te besh pjese ne staf. Ke dhene shume ne kete forum. Megjithate mendoj qe ka nevoje stafi per rifreskim, duhet brez i ri. Apo jo?

Al-Punk

Still here

E' il primo d'aprile. Al reparto maternita' un uomo attende che la moglie
partorisca. Finalmente arriva l'infermiera con in braccio un fagottino
contenente il piccolo neonato. All'improvviso prende il piccolo per i piedi
e lo sbatte piu' volte violentemente contro il muro, poi lo getta per terra
e ci salta sopra e infine lo butta dalla finestra. E quando vede il padre
ormai quasi privo di sensi grida: "Pesce d'Aprile! Pesce d'Aprile! Era gia'
morto !".

Al-Punk

Still here

Megjithate me duket interesante ideja e Emanueles per Rifreskim dhe (ca admineve te tjere do ju duket interesante 50 000$ /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Meqe ra fjala, uroni Drinin per lidhjen me Ciljeten.

Guest

ore tallni mender b***** me ne, popullin e thjeshte!!!
une sa nuk nxora bllokun e ceqeve ta mbyshja nje per AF!!!
lenani bre ne hallet tona, po edhe po te mbyllet ... perseri s'merzitem une.

Kordelja

Valoris scriptorum

Meqe ra fjala, uroni Drinin per lidhjen me Ciljeten.

Per Ciljeta Xhilagen mer :eek: :eek: :eek:

None none none ca shijesh :eek:

P.s.Bravo /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Eh, a thua se ka njeri 50.000$ per ti hedhur ne ajer... Shpenzimet shkojne te 3.000$ ne vit dhe prape s'ka njeri qe e mban persiper.
Une mendova se bashkimi ben fuqine duke patur mbi 5 veta admin ne staf, po aha, s'qenka gje kshu kur shumica s'ka si te kontribuoje vecse duke postuar.

Sa per Ciljeten, keni te fala, megjithese me tha se nuk futet ne albforum ngaqe e kishin share per fotot e keqija.

Futbollisti beri gabim qe e solli si BUM ne forum kete lajm, duhet te ishte lene per ca kohe me perpara qe te ishte me i zbutur impakti tek anetaret. Gjithsesi...

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjithsesi...

...1 Prill eshte sot kshuqe kalo ktej nga zyra ime t'i jap nja 3000$ sa nuk i kam prish pazareve me xhingla mingla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Gjithsesi...

...1 Prill eshte sot kshuqe kalo ktej nga zyra ime t'i jap nja 3000$ sa nuk i kam prish pazareve me xhingla mingla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a te kaloj dhe une? po une nuk jam tip qe du dollare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Gezuar 1 Prillin!
Po ju jap une nje lajm te mire... Me 18 Maj 2003 do te hapet serish forumi. Mendova qe ta blej une kete faqe. Megjithese 50 000 dollaret me dhimbsen, prap mendoj qe te mbash te hapur kete forum eshte nje gje e mrekullueshme. Falenderoj stafin qe ma ulen cmimin, gjithashtu per cdo keshille mirpres mesazhet tuaja ne Nr tim te telefonit: +355682235462.

Ja kalofshit mire. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Emanuela, shif i her mire se mos me kan shit dhe mu bashk me forumin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dukesh ti Mando qe ke sens praktik /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

Nejse te mos e bejme serioze dicka tragjike,

Mua me vjen keq per mbylljen e forumit dhe pas kesaj nese dikush deshiron domainin albforumi.com mund te me kontaktoje ne celularin e Emanueles.

Kordelja

Valoris scriptorum

LR ty te ka ble nji koleksuionist qe preferon anonimatin /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Pranoni ngushellimet e mija te perzemerta!
Megjithse eshte 1 prilli mua me duket se eshte dicka me shume se nje shaka.
Une jam i mendimit ta privatizoj edhe antarsine e forumit ta bej me 10 $ ne vit. ne kemi nja 4000 llogaria me del tamam /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithashtu jam i hapur per partneret e tjere.
Mandi nuk na the sa e ka Emanuela ate dmth telefonin qe ta pyesim per cmimin dmth per domainin.
Drino kujdes me ciljeten vllai se eshte e Eger ajo /pf/images/graemlins/wink.gif
Shendet edhe mirepres bashkepronaret e rinj!
RReBeLii
tel. 09002020**** "Jam Vetem po ti? " :cool:

GuJack20

Primus registratum

Ndoshta jam me peshku ketu...por akoma s'po e mar vesh ne eshte shaka apo diçka serioze...

Al-Punk

Still here

happy_thumb.gif

Guest

gezuar diten e 1 prillit!

e bukur se gjakun na e ngrit ne fillim!
Nuk e besoj pasi postimi eshte bere me date1 prill ne oren 1 e 47 min...so eshte e pabesueshme! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.deshet me na e hedh eeeee??????? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

shqipe

Primus registratum

ore kalamoja te keqinj!!!
un isha duke be gati me dal ne rrug me mbledh qindarka. e kishit lon njicik si shaka se dro i kishim mbledh ca dollar e ja kishim plas aqena ku din Mandi /pf/images/graemlins/wink.gif ))