Sa keq!!! :(

Futbollisti

Forumium maestatis
Sa keq!!! :(

Te dashur antare,

Me keqardhje ju lajmerojme qe pas bisedash te shumta dhe kontakteve po ashtu , administrata e Albforumit arriti ne vendimin qe me date 17 Maj 2003 Albforumi do mbylli dyert e tij pergjithmone. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif .
Arsye per kete jane, problemet financiare, puna e tepert qe nuk mund te perballohet me nga stafi, dhe besimi shume i paket qe antaret kane tek stafi.

Personalisht me vjen shume keq , por kjo ishte mbase gjeja me e mire. Si te themi, ishe bukur per aq sa zgjati /pf/images/graemlins/frown.gif .

Ju falenderoj te gjitheve per pjesemarrjen ne Albforumi per kaq kohe, dhe ju lutem te na falni qe nuk mund ta vazhdojme me punen.

Ju uroj nje kohe sa me te bukur per keto dite qe ngelen.

Administrata

DriniS

Ecejak
Re: Sa keq!!! :(

Nga ana ime ishte nje kenaqesi te marr pjese ne kete forum, packa se ndonjehere dhe mi ka lodhur nervat, por kam njohur njerez te lezetshem nga ato takime te realizuara ne tirane. Ndoshta shihemi e flasim serish ne forumet e tjera ne internet. Mekat qe nuk patem mbeshtetje te vazhdueshme per AlbForumin. Ishte projekt i bukur. Le ti gezojme dhe keto dite.

Une

enton

Primus registratum

Cdo gje lind ritet dhe vjen nje dite qe duhet te largohet. Mbase nuk duhet te cuditemi jeta na ofron cdo dite surpiza te kendeshme dhe te pakendeshme, rendesi ka qe kete kohe qe kaluam te jemi ndjere me afer njeri tjetrit dhe te na kete sherbyer, ne qellimin qe albforumi i kish vene vehtes. Mbase ky qellim nuk u arit deri ne fund megjithate nje fjale e urte thote ."Nqs jeta sta jep nje mundesi, atehere krijoje vete nje te tille". Mbase me ndihmesen e anetareve nuk do kishim perfunduarketu.
Me keqardhje dhe optimizem Enton

Guest

Me vjen pak keq por meqe ashtu e shihni te mundur athere ju uroj qe ne te ardhmen te hapni nje te ri mbase me te mire se ky .

eM

Paper Moon

Cfare?

dikush te me hedhi nje kove uji mbi koke sepse nuk po mar vesh cfare po behet!

nese eshte shaka eshte fare pa kripe... :eek:

Nese eshte financjare: kush nga ju ka thene ndonje here se kemi probleme qe ne te pakten qe kemi disa lek ne xhep te mos pergjigjeshim?

Mosperballim: Po i zmadhojme shume problemet me duket mua. mos po e beni qimen tra!

nejse e dini vete ne fund te fundit ju kurre nuk jeni shprehur qe qekeni kaq ne "stress" qe dikush nga ne te tjeret te dilte ne ndihme!

une nuk e pranoj vendimin tuaj, queni po te doni se une nuk punoj me stafin ose queni ca te doni juve. sjam dakort ndonese e di qe nuk do te me pyesni fare! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

pershendejte
ema

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb] Cfare?

dikush te me hedhi nje kove uji mbi koke sepse nuk po mar vesh cfare po behet!

nese eshte shaka eshte fare pa kripe... :eek:

Nese eshte financjare: kush nga ju ka thene ndonje here se kemi probleme qe ne te pakten qe kemi disa lek ne xhep te mos pergjigjeshim?

Mosperballim: Po i zmadhojme shume problemet me duket mua. mos po e beni qimen tra!

nejse e dini vete ne fund te fundit ju kurre nuk jeni shprehur qe qekeni kaq ne "stress" qe dikush nga ne te tjeret te dilte ne ndihme!

une nuk e pranoj vendimin tuaj, queni po te doni se une nuk punoj me stafin ose queni ca te doni juve. sjam dakort ndonese e di qe nuk do te me pyesni fare! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

pershendejte
ema [/qb]
As une nuk dua qe Albforumi te mbyllet!!! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Petroninsja

Primus registratum

No wayyyyyyyyyyyyyy!!!!!
E pabesueshme ky forum eshte bere nje pjese e jetes se perditshme, si mund te hidhen ato memorje, mendime, kembime opinionesh tutje ???
Absurde, me shume do preferoja te ishte nje loje e kendshme me rastin e 1 Prillit dhe shpresoj te jete dicka e tille se perndryshe Futbollisti erdha atje ku je e te bera nje dush te ftohte qe te zesh mend njehere e mire...
Mos e besoni njerez, eshte 1 prilli dhe shakaja me e madhe do jete mbyllja e ketij forumi..
Seshte e vertet... aspak e vertet

/pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

ka te drejte Vogelushja mos eshte ndonje shaka per 1 prillin?

nese po atehere ta dini se ketu tek une eshte akoma data 31! /pf/images/graemlins/tongue.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vogelushja:
[qb] No wayyyyyyyyyyyyyy!!!!!
E pabesueshme ky forum eshte bere nje pjese e jetes se perditshme, si mund te hidhen ato memorje, mendime, kembime opinionesh tutje ???
Absurde, me shume do preferoja te ishte nje loje e kendshme me rastin e 1 Prillit dhe shpresoj te jete dicka e tille se perndryshe Futbollisti erdha atje ku je e te bera nje dush te ftohte qe te zesh mend njehere e mire...
Mos e besoni njerez, eshte 1 prilli dhe shakaja me e madhe do jete mbyllja e ketij forumi..
Seshte e vertet... aspak e vertet

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e di qe e ke mire ti Petro???? me siguri kjo eshte per 1 Prillin dhe pastaj futbollisti "i poçtel" do beje nje bilanc se sa vetave do ja kete hedhur.
tadaaaaaaaaaaaaa

Isabelle

Valoris scriptorum

[qb] ka te drejte Vogelushja mos eshte ndonje shaka per 1 prillin?

nese po atehere ta dini se ketu tek une eshte akoma data 31! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Dhe 17 Maj eshte data qe do ndahej Fredi me Elsen !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
[qb] ka te drejte Vogelushja mos eshte ndonje shaka per 1 prillin?

nese po atehere ta dini se ketu tek une eshte akoma data 31! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Dhe 17 Maj eshte data qe do ndahej Fredi me Elsen !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahahaha sa mire e mbake mend

durrsaku

Forumium maestatis

Nuk i ha xhaja ato bishtaja jo /pf/images/graemlins/tongue.gif Gzur festen kalamoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Hehehehhehe per 1 Prillin do jete s'ka se si...huh!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa e forte kjo!!! Nai hoqi trurin per nje cike futbollisti, se une vetem me forumin flas shqip ketu...

Emanuela

Forumium praecox

Gezuar 1 Prillin!
Po ju jap une nje lajm te mire... Me 18 Maj 2003 do te hapet serish forumi. Mendova qe ta blej une kete faqe. Megjithese 50 000 dollaret me dhimbsen, prap mendoj qe te mbash te hapur kete forum eshte nje gje e mrekullueshme. Falenderoj stafin qe ma ulen cmimin, gjithashtu per cdo keshille mirpres mesazhet tuaja ne Nr tim te telefonit: +355682235462.

Ja kalofshit mire. /pf/images/graemlins/wink.gif

butterfly

Primus registratum

Edhe c'kuptim ka kjo?
Do fshihen njehere te gjitha postimet tona, edhe pastaj c'u pa ajo pune!!!

Nje genjeshter tjeter edhe kjo me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Degjoni mu, se se hajme ate qepe kaq kollaj
Futbollist dil nga u fute se te bera nje dush te ftohte ta mbash mend si pervjetor cdo 1 Prill...
Qeshni njerez Forumi eshte i yni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mpacccccccccccccccc gjithe forumistat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

[qb] o Emi numri i vertete eshte ai?
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PaperMoon, kam vendosur te te ve ne stafin tim. Ju lutem edhe te tjereve qe kane deshire te bejne pjese ne staf te me cojne mesazh ne poste elektronike, ose ne Cel: +355682235462

P.S Ju flm qe kaq shpejt po mar sms falenderimi per veprimin tim.