Sa gjuhe te huaja flisni.

Hektor12

Locus omnem
Sa i qete jam se ke idene ... po shkruajta shkurt se isha ne tel ... per tu nxeh nxehem live sia vlen me u marre shume ... nivel policesh :p

scadarsko

Locus omnem
Sa i qete jam se ke idene ... po shkruajta shkurt se isha ne tel ... per tu nxeh nxehem live sia vlen me u marre shume ... nivel policesh :p
Aty aty jena une sjam police por thjesht agjent federal sigurimi....gjithkush mund t behet,po nuk ke precedent penal!

Hektor12

Locus omnem
Vetem gjuhen e policeve se flas ... duhet me mesu policshe, me pelqen te flas me shkurtesa menyre e bukur ... VT

scadarsko

Locus omnem
Najbolje naskih jezik asht stara Crna gorca..... flitet vetem ne podgoricanet e malazezet e vjeter me banim n Shkodër !kam fatin e mire ta flas dhe une pour jo shume mire se kena pas albanizacje n koh enverit.

Hektor12

Locus omnem
me bukur dialektet e mia kukes - diber ... te tjerat sallatra jane ... shqipen po paster me duhet skam nevoje per shume ...

scadarsko

Locus omnem
Ku ka ma Amel se meshari i Gjon Buzukut......kuka ma diplomaci se dialekti Shkodër loces..... kusuri shqipnis asht vone me u kap me shkodren....kur n Shkodër asht knu e bâ jare shkodrane, n zona tjera kajn fjet ni kasolle me lopen e derrat......kur Shkodra kishte statutet e saja "statuti di scutari"n zona tuera flitej anadollakshe turkishte!

Hektor12

Locus omnem
Megjithate ska si dialekti i dibres sidomos kunjat me lezet e pa marr vesh mire ska si rreptesia e kukesit dhe besa e kuksianit ... is good to be home soon ...

scadarsko

Locus omnem
Gjitha KTO shkrime po dalin gjuh t huja...... hahahaha jo per gja pour asht tema..... gjuhe t huj me fol asht kulture,pour n shqipnin e njerzve t drunit ju sujet antishqiptare..... e pretendojn mû bashku me evropen, serbin,kroatin,italjanin,grekun et et...

Hektor12

Locus omnem
qe te mesoj nje gjuhe te huaj kujdesem te mesoj timen te paren ... serbi akoma ska hy ne evrope mesa di une ... do edhe pak kohe ... nejse varia ... po e kam porosi kete nga nje profesor i greqishtes ne athine ... para 16 vjetesh meso gjuhen tende fillimisht pastaj te te tjereve, eshte kulture individuale jo kriter per te hy ne europe

Hektor12

Locus omnem
eee mbase edhe serbishtja pa vlere, e mbaruar si gjuhe, po mire qe kam anglishten mire fare sme duhet as serbishtja qe kam mesu dikur , dhe me mjafton qe shqipja eshte gjuhe e vecante dhe me pelqen ...

scadarsko

Locus omnem
Srbishtjha ka degen e saj sllave..... ukraina,bjellorusja ,Russie uff flet thujse 300 million njerez n bote e botohen rreth 700 million vellime n cirilik CDO vit.....

Hektor12

Locus omnem
eee e di dmth e din nga kane ardhe shume mire e cdashkan ne Ballkan atehere , sqenka vendi i origjines ... me mjafton ta mesoj edhe aq si ve rendesi sa e kush e flet ..CV jo per gje tjeter ...

scadarsko

Locus omnem
Ashtu si ti me mission n kroaci ......mos po sigurojn paqen letrat e fondet e qeverive ?t pakten ateher cari rusis mbrojti shqiptart iher nga Turku.