Sa gjuhe te huaja flisni.

Erolina

Primus registratum
Re: Sa gjuhe te huaja flisni.

Fillimisht postuar nga Samanta!
"...se na cave derrasat"

:shrug: :shrug: :shrug: :shrug:

E mora vesh sa bukur i flet te gjitha gjuhet, duke filluar qe nga shqipja!

Demetrio Scutari

Primus registratum

Në televizionin spanjoll, ka disa programe lajmesh të shkurta me dy prezentatorë të ulur njëri pranë tjetrit: i pari flet dhe i dyty bën shenja me duart për shurdmemecë...

no_way_TuTo

Primus registratum

Na also ich kann Hoch Deutsch
schwitzerdütsch
Ein bischhen Schwäbish
Parlo l´italiano
kuptoj shqip
kuptoj kosovarce
Du me msu dhe frengjisht
/pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erolina:
[qb] Fillimisht postuar nga Samanta!
"...se na cave derrasat"

E mora vesh sa bukur i flet te gjitha gjuhet, duke filluar qe nga shqipja! [/qb]
Epo jam shqipajatare :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
[qb] Fillimisht postuar nga Samanta!
"...se na cave derrasat"

E mora vesh sa bukur i flet te gjitha gjuhet, duke filluar qe nga shqipja! [/qb]
Epo jam shqipajatare :lol: [/qb]
ueeee shqipetare je ti moj :lol: , sa cudi edhe une shqipetar jam /pf/images/graemlins/laugh.gif , pse kshu ne a?

no_way_TuTo

Primus registratum

"le tamarin pinché cherche inlassablement sa pitance dans les lianes tropicales. En laboratoire, le quotidien de Saguinus oedipus est évidemment moins bucolique." [/QB]
Pse me duket si Latiniosht kjo mu (e di qe eshte frengjisht moj , mos qesh kot /pf/images/graemlins/wink.gif )

samanta

Primus registratum

He pra po si s'lindem ne ndonje vend tjeter :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] He pra po si s'lindem ne ndonje vend tjeter :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk thu shyqyr qe kemi le ne Shqiperi , po te kishe lindur ne afrike ti rrusho ? Do kishe qene lepurushe zeze :lol:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
[qb] He pra po si s'lindem ne ndonje vend tjeter :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nuk thu shyqyr qe kemi le ne Shqiperi , po te kishe lindur ne afrike ti rrusho ? Do kishe qene lepurushe zeze :lol: [/qb]
Jo mo cne une thashe sikur te kisha lindur ne USA /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Tradhetare :smash: , une nuk qahem :cry: qe kam lindur shqipetar (po mu dha mundesia me marr nenshtetesi tjeter , e dorezoj me vrap nenshtetesine shqipetare /pf/images/graemlins/laugh.gif )

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Tradhetare :smash: , une nuk qahem :cry: qe kam lindur shqipetar (po mu dha mundesia me marr nenshtetesi tjeter , e dorezoj me vrap nenshtetesine shqipetare /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Edhe une kam respekt per vendin tim,po s'am si daja i mamit qe ka pasur 40 vite ne Belgjike dhe ka refuzuar nenshtetesine. /pf/images/graemlins/smile.gif

Demetrio Scutari

Primus registratum

Greqishtja është poashtu një gjuhë e ndërlikuar: edhe në Itali edhe në Shqipëri ka shumë shqiptarë, dhe supozoj se në përgjithësi ata mësojnë italisht më shpejt sesa greqisht...

Florus

Forumium maestatis

e vertete demetrio :thumbsup: nuk e di se sa kane ndikuar ne mesimin e gjuhes italiane tv e rai-t & mediset-it :rolleyes: sepse po te vesh re: sa ishin tv taljane, njerezit sikur mesonin gjuhen me shpejt :shrug: tani qe ne Shqiperi jepen filma spanjolle kam vene re qe njerezit e kane marre me qef spanjishten (pershtypja ime). Kshu si e kemi nisur per 1 dekade populli jone do te dije te pakten nga 2 gjuhe per koke :cool:

eros111

Primus registratum

[qb] Moj Samante, m'a perktheve ne frengjisht ti ate mesazhin qe te dergova une, se sikur nuk e kam pare! Ja po ta dergoj edhe nje here.
Na, moj! Ej, ta perkthesh me gjithe postimin tend te zjarrte per gjuhen shqipe.
Fillo qe ketu:

"Faleminderit per korrigjimin,por i di dhe i zoteroj. Persa i perket gjuhes shqipe mos ta kesh problem fare se kam mbrojtur teme diplome ne gjuhesi. Mirupafshim ciu-ciu. Opinionet jane si veshjet qe kurre s'ju pershtaten njerezve."
:rockband:

[/qb]
Merci pour la correction, mais je les parle et je les maîtrise. A ce qui concerne la langue albanaise ne t’en soucie pas non plus, car j’ai défendu ma thèse en linguistique. Au revoir Ciu-ciu. Les opinions sont comme les habits ; elles ne sont jamais adéquates à tout le monde.

Afersisht kjo duhet te jete :rolleyes:

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] e vertete demetrio :thumbsup: nuk e di se sa kane ndikuar ne mesimin e gjuhes italiane tv e rai-t & mediset-it :rolleyes: sepse po te vesh re: sa ishin tv taljane, njerezit sikur mesonin gjuhen me shpejt :shrug: tani qe ne Shqiperi jepen filma spanjolle kam vene re qe njerezit e kane marre me qef spanjishten (pershtypja ime). Kshu si e kemi nisur per 1 dekade populli jone do te dije te pakten nga 2 gjuhe per koke :cool: [/qb]
po po flobo, :lol: po ate turqishten si nuk e morri me qef njeri se filmat me borebardhen, hirushen jepeshin qe ne kohe te qepes :tipsy:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga un4given:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
po po flobo, :lol: po ate turqishten si nuk e morri me qef njeri se filmat me borebardhen, hirushen jepeshin qe ne kohe te qepes :tipsy: [/qb]
Me sa duket per ne turqishtja eshte gjuhe e rende (nuk tingellon bukur), e veshtire per tu kapur shpejt dhe mbase sepse borebardhen e shihnin vetem femijet te cilet nuk kuptonin "un tubo" :shrug: :idea: