sa eshte krenar nje shqiptar qe eshte shqiptar ne nje vend te huaj?

neta

Forumium praecox
Re: sa eshte krenar nje shqiptar qe eshte shqiptar ne nje vend te huaj?

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] abstrakt

vecantia ime [/qb]
bukuroshe, pergjigje pa vlere
c'do njeri eshte unik (i vecante) ne vetvete.
Ti psh te thoje bukurija, te besoja :tipsy: :tipsy: :tipsy:

bob

Primus registratum

kaq e domosdoshme eshte te jesh krenar.kudo ne kete forum gjen fjalen krenar
nuk mendoj se nje islandez,norvegjez,anglez etj etj shtrojne nje problem te tille kur dalin jashte shtetit te tyre. :shrug:
duhet te ndihesh njeri,te te vije era njeri.
boll me ket krenar.

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] kaq e domosdoshme eshte te jesh krenar.kudo ne kete forum gjen fjalen krenar
nuk mendoj se nje islandez,norvegjez,anglez etj etj shtrojne nje problem te tille kur dalin jashte shtetit te tyre. :shrug:
duhet te ndihesh njeri,te te vije era njeri.
boll me ket krenar. [/qb]
ej ngadale kur thua qe nje anglez nuk thote qe eshte krenar to be english e thote dhe ta ben ta kuptosh aq shume sa mendja te iken .

neshtetesia per mua varja nuk eshte ajo qe me ben te ndihem krenar eshte identiteti im ai i te qenurit shqiptar ai i te folurit shqip ai i traditave tona ai i skarificave qe ne sot quhemi ende shqiptar sepse babe e bagjysh kane kene shqiptar e fmi e fmini kan mem kene shqiptar persa te kete qill e toke .

per sa i perket krenar se jemi shqiptar jashta dhe sa e shprehim ate kjo m'varet nga statusi qe ne kemi jashte .

elona

Primus registratum

Ne te vertete, varferia e ben njeriun te humbusa mjaft vlera. Tashme shqiptari nuk njihet me si simbol bujarie por si simbol i korrupsionit, mafjes, prostitucionit, trafikantit te droges...
Kam nje pozite mjaft te mire si person, por nuk mund te them se jam krenare qe jam shqiptare. Pozita e shqiptareve dhe shqiperise per momentin nuk eshte aspak favorizuese per te qene krenar.
Nuk e mohoj se jam shqiptare, po as nuk nxitohem te them direkt qe jam shqiptare...

bob

Primus registratum

nuk them asnjehere qe te mohojme identitetin tone,traditat,zakonet apo emrat tane.
problemi shtrohet te jesh krenar,pra do te thote te ndihesh nje shkalle me shume se dikush tjeter.
me kete krenari ne duam te tregojme sa ne jemi te forte trima,etj etj.
jeta qe ne bejme jashte na ka shtyre te themi gjithnje"jam krenar"eshte shume e tepruar! :shrug:
je shqiptar,po!jeto jeten si me mire,pa u tkurrur para te huajve,me dinjitet.
ky po qe neve na disa raste na mungon :wave:
per TO57.

bard

Primus registratum

tash krenar varet nga cili kuptim e thoni ju,une po te qe puna te flas me nje italian apo cfare do cofte,jo vetem qe jam krenar por patriot ne kulm,por kur flas me shqiptar pavaresish se nuk njoh shume por sdq,te them te drejten une as qe behet fjale qe jam krenar,pse mund te thoni ju kjo dopiafaccia?per te vetmen arsye se pavaresisht se kemi konflikt,ose me mire shkojme si thik e brisk me njeri tjetrin,ne sy te te huajve duhet te dalim me te bashkuar se kurr se kete gje te pakten duhet te bejme per vendin tone,ia kemi borxh

OROSHI

Primus registratum

Krenaria e shqiptareve mvaret nga vendi ku ata jetojne,p.sh per nje shqiptar qe jeton ne Greqi apo Itali eshte me e veshtire te shfaqe krenarine e tij nga opinioni shume racist i popullates se ketyre vendeve,ne Evropen Perendimore eshte me kollaj te jesh krenar si shqiptar!!Megjithate,shqiptaret qe jetojne ne Itali kane arritur qe t'i shfaqin vlerat e tyre personale me mire se kudo tjeter,pamvarsisht racizmit te theksuar qe dominon ne popullate.

Renea88

Primus registratum

per cfar me qen krenar per te qenit shqiptar
qe per 50 dollar dhe motrat i nxorren neper trotuar
dhe per dhrahmi e quajtet veten nga Vorio Epiris
dhe nga Selman emrin e ndrruan ne Sotiris
qe kalamajve i flasin fraza, gjys shqip gjys italisht
vieni qua mer mut- si majmun me bisht
veten e qujn pasardhes,por jan akoma n kohe t ilirve
dhe sillen neper rruge, si qent e zgjidhur prej zinxhirve
qe jan nda krejt neper bot, jem bo ma keq se arixhia
dhe thon jam krenar qe jam nga shqiperia
kta njerez qe per leke shiten t emen e te jatin
jan ata qe neper bote, ne te tjerve na e nxin surratindhe n qse e doni veten dhe jeni vertet shqiptar
pyesni veten me te drejte
cna ka ngel me qen krenar??????

Billy

Primus registratum

renea gjerat qe shkruan aty jane te verteta .....por secili nga ne duhet te perpiqet per te ndryshuar sadopak kete imazh te keq qe kemi krijuar....

mos kujto se krimin dhe prostitucjonin e kemi shpikur ne....ne si ne cdo fshe jemi gjithmone te fundit qe i bejme gjerat.

te sugjeroj te lexosh librin .....l,orda.....te xhan antonio stela.........me nentitull .......kur shqiptare ishim ne dhe aty lexon pislliqet me te ndyra qe kane bere italjant.

.........ne kete pike qe jemi tani nuk jemi as me rraf gjoksin se jemi shqiptar por dhe nuk duhet te turperohemi pse jemi shqiptare.......jetojme ne nje faze tranzicjoni qe do ta kalojme sic e kane kaluar te gjithe.

psh......ketu ne itali faza kritike e shqiptareve ka kaluar ........shqiptaret jane te integruar mire mjafton te permend faktin qe jane mbi 10.000 firma shqiptare qe ushtrojne aktivitetin e tyre ketu ne itali :thumbsup:

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Renea88:
[qb] per cfar me qen krenar per te qenit shqiptar
qe per 50 dollar dhe motrat i nxorren neper trotuar
dhe per dhrahmi e quajtet veten nga Vorio Epiris
dhe nga Selman emrin e ndrruan ne Sotiris
qe kalamajve i flasin fraza, gjys shqip gjys italisht
vieni qua mer mut- si majmun me bisht
veten e qujn pasardhes,por jan akoma n kohe t ilirve
dhe sillen neper rruge, si qent e zgjidhur prej zinxhirve
qe jan nda krejt neper bot, jem bo ma keq se arixhia
dhe thon jam krenar qe jam nga shqiperia
kta njerez qe per leke shiten t emen e te jatin
jan ata qe neper bote, ne te tjerve na e nxin surratindhe n qse e doni veten dhe jeni vertet shqiptar
pyesni veten me te drejte
cna ka ngel me qen krenar?????? [/qb]
Ktu ke fol drejt,i te njejtit mendim me ty jam

Kondrapedali

Kondrapedali

Shqiptari më shumë se krenar është inatçi! Për më tepër shumica e shqiptarëve bëhen tapet këmbësh për t'ja fut shqiptarit tjetër se ne aty e kemi inatin. Gjithë bota mund të na kalojë, mjafton që komshiu shqiptar të mbetet mbrapa :smash: .

Le_Routard

Forumium maestatis

Kondrapedalo, mjer ai qe te ka komshi ty vallai!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Kondrapedalo, mjer ai qe te ka komshi ty vallai!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LR, ti n'Kanada je /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo /pf/images/graemlins/laugh.gif Po kom ca kojshi gjermon qe do isha gati me i nrru me shqiptar. Biles jom gati me i nrru dhe me ata kandezt e tuj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mër LR po, ti drejt e ke që ata komshit e tuj jon për tu hudh në plena po të paktën e din që ligji ta thek toçin. Kta tanët kujtojn se ja hudhin ligjit tu bo triblime.

INJORANCA NA E KA FUT KOKËN MES SHALVE E JENA TU LËPI TOPET TONA!

LR, mos u trem ti lale po seç m'ka hyp i zemrim i modh se fillova me kujtu komshit sidomos ate që ishte bërë krietare lagje megjithse klasën e 4 ja kanë dhënë për të realizu planin e shkollës.
O ç'kemi ca mostra ne në Shqipni që s'egzistojn me asi ven tjetër. Prej ktyne mostrave kena hik shumica pa dit dhe vet që kta ishin që na e pështirosnin jetën. Gjith kohës i ke nga mrapa duke përgju e duke t'la e t'ly lljjjakkk.

Le_Routard

Forumium maestatis

Eeehh, ke te drejt vallai, shpesh komshit shqiptar s'te lejn me u merzit tu nejt rrehat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

Pershendetje!

Te jesh nje shqiptar ne nje vend te huaj dmth te jesh nje hiç, u krenove apo su krenove nuk pine uje fare. Te jesh nje shqiptar apo nje i huaj ne nje vend larg vendlidjes do te thote sikur te mos shkelesh fare ne toke, te jesh nje shqiptar larg memedheut je nje njeri qe bene gabime vjedh prish rendin, sillesh rrugeve i papune, dhe shume shpesh nderron edhe identitetin qe te paisesh me dokumente ( per papunesine e kam fjalen per Skandinavi) vete ndryshimi i kultures apa ndeshja me kultura te ndryshme te bene te ndryshosh dhe te shpjer ne shume udherkryqe shume nga te cilet ndryshojne aq shume sa qe nuk njofin as veten, disa kane nostalgji disa urrejtje disa behen shume fanatik duke u munduar te ruajn dic qe kane sjell me vete nga atedheu pra te qenurit shqiptar.
Mendoj se te jesh krenar ndoshta ndihom veten pakez por nuk do te thote qe me krenarin tende te tepruar t'i tregosh dikujt se je nje popull i lashte nje popull qe meriton. Vetem puna dhe sjellja shembullore te jep rasti t'i tregosh dikujt se ndihesh krenar qe je shqiptar, por jo eshe fjalet e teperta dhe sjelljet jo te mira qe fatkeqesisht shume i bejne si per inat duke etiketuar te gjithe. Sic thuhet: nje e mire shpejt harrohet ne krahasim me te keqen e cila ka raste nuk harrohet kurre atehere eshte shume e veshtire nganjehere qe njeriu ta tregoj krenarine.

Gjithe te mirat!

Bukuroshja

Primus registratum

oh please...!!!

Albanians :rolleyes: give me a brake!
Now days even the gypsies call themselves Albanians.
we must be proud

even Serbs call themselves Albanians now
even the Turks call themselves Albanians now
even the Macedonians call themselves Albanians now
only Albanians are trying to run way from it now because they don't want to be just everyone and anyone
oh I do speak Greek I learned it from my neighbor ..! that makes me Greek now?

Bukuroshja

Primus registratum

bukuroshe, pergjigje pa vlere bukuroshe, pergjigje pa vlere
c'do njeri eshte unik (i vecante) ne vetvete.
Ti psh te thoje bukurija, te besoja :tipsy: :tipsy: :tipsy:

mystik

==================================================
Mystik!

maybe you are the same Mystic from the AlbanianChat the same Mystic that loves arguing with me