po vetem aq njohin....
dr love Locus omnem 24 Jul 2013 #228 E njihja deri dje..po cuditerisht zbulova gjera qe nuk i dija se i kisha...edhe vetja te ben surpriza
E njihja deri dje..po cuditerisht zbulova gjera qe nuk i dija se i kisha...edhe vetja te ben surpriza
Hektor12 Locus omnem 24 Jul 2013 #229 Vetja si lagje e pame me duket, po me fytyre rri shume larg nga atje ku do donte
Hektor12 Locus omnem 24 Jul 2013 #231 Ske nevoje se pyetja ish shqip ... si mire e njof veten se di kete siper a e njofin mire ... dhe a dine cflasin
Ske nevoje se pyetja ish shqip ... si mire e njof veten se di kete siper a e njofin mire ... dhe a dine cflasin
Hektor12 Locus omnem 24 Jul 2013 #235 dr love said: Io sono io.. Click to expand... Ego ime Ego to gnorizo pios eimai
dr love Locus omnem 24 Jul 2013 #238 scadarsko said: Ja znam naskih jezik crnogorci s podgoricanski....jacam ! Click to expand... ia znam bulgarski
scadarsko said: Ja znam naskih jezik crnogorci s podgoricanski....jacam ! Click to expand... ia znam bulgarski
Hektor12 Locus omnem 24 Jul 2013 #239 dr love said: ia znam bulgarski Click to expand... Ego to ksero elenika kai turkika kai ligo arvanika
dr love said: ia znam bulgarski Click to expand... Ego to ksero elenika kai turkika kai ligo arvanika
scadarsko Locus omnem 24 Jul 2013 #240 dr love said: ia znam bulgarski Click to expand... Hjde bugarka....