S(A) duhet te jemi te bukur per t’u punesuar?

bebi

Primus registratum
Re: S(A) duhet te jemi te bukur per t’u punesuar?

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body">e pakuptushme nderhyrja tende. ose ti nuk kuptove gje nga nderhyrja time dhe u pergjigje njesoj, me pakuptim.

edhe njehere per ty pra:

po te kesh dhom te shtremet behesh shef, ndersa po te jesh i pashem fizikisht, punon tek dera ndonje hotelit ose tek sporteli ndonje zyre, me dhom te zgjerdhim klienteve kuptohet, sepse per ate pune te kane punesu.

zgjidhni e merrni pra njerez. </div></div>

vetem se menaxheret meshkuj q1 kam pas un' kane kene njeni ma yll se tjetri. dhe shumica 35 e poshte. tham q1 kam pas, se tesh nuk kam ma hic menaxhere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif vetem se un' s'kam fillu pun si receptionist /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

cudi. apo thu te jetoj ne vend prrallash un' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dhe te mendosh q1 ekonomia e vendit ku jetoj un' nuk drejtohet aq keq nga kta bukuroshat ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

tesh a ishte e kuptushme nderhymja jeme?

zog

Primus registratum

ti nuk jeton ne vend perrallash vetem se te duket manaxher kushedi se çfare gjeje. manaxher eshte pune ordinere goc.

une nuk po flisja per te. nuk e quj arritje jete as mburrje te punoj manaxher. bile as ne sportel.

manaxhera ne forum psh jane te gjithe moderatoret e tij.

Anana

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Yllka shembullore</div><div class="ubbcode-body">Po dhe per cunat. Kur intervistuesja eshte femer, cuni me i bukur terheq me shume vemendje. </div></div>

nuk e kuptova shembullin tend, perserite dhe njeher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Ehe, keshtu vene keto pune. Biles une do thesha qe cunat kur te intervistohen te heqin kemishen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Te gjithe e dime sesi duhet te jete, po si eshte realisht, asnje nuk e pranon...

Mendoj qe nuk eshte e pranueshme kur thuhet me e bukura fiton, mjafton te kete edhe pak zgjuarsi.

Jane shume ane te tjera te personalitetit te njeriut qe ndikojn ne suksesin e tij.

Mendoj qe per te mar nje vend pune njeriu duhet te kete aftesite qe i pershtaten vendit te punes. Per te punuar top modele sot nuk mjafton te jeshe e bukur, me dhembe te rregullt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif , por shpesh edhe duhet te besh operacjone plastike, pra te mbushesh me silikon disa pjese te trupit qe ti pershtatesh imazhit simbol te femres sot, 1m75 e gjate, 50kg e me gjoks ne sulm, mundesisht 92 B, e sum n'mbrojtje. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ne Shqiperi kur thuhet eshte bere shefe mendohet per njehere, kushedi sesa e ka luajtur per te aritur aty ku eshte. Kjo sepse eshte dicka qe ndodh shpesh, por jo gjithmone. Shpesh shefet atje jane te egra me mvarsit qe kane posht, e shume te buta e kembe hapura me shefat qe kane siper. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Flas per nje mjedis pune ku ligjin e bejne shqiptaret dhe ky eshte vetem nje pergjithesim i asaj qe ndodh, nuk do te thot qe keshtu ndodh gjithmone e me te gjithe.

Zogu ka te drejte kur thot qe sheflliku eshte pune e rendomte. Ne France ti thuash dikujt "shefo c'kemi" do te thote qe po i flet ne menyre ironike, e po tall sumkapucin me te. Pjesa me e madhe ta kthejn direkte, 'nuk jam shef une' ose 'mos me thirr shef'

Ndersa ne Shqiperi edhe rojes ke dera duhet ti thuash 'shef' qe ti besh qejfin e te te hapi deren. Po ti thuash hape deren se e ke per detyre me siguri do ta kthej 'ketu shef jam une (eshte shefi i deres me nje fjale) e bej si te dua vet' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nejse, se mos dalim nga tema. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Bukuria duhet te ndikoj shume me pak per tu bere shef, sesa per te mar nje vend pune ke sporteli.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ehe, keshtu vene keto pune. Biles une do thesha qe cunat kur te intervistohen te heqin kemishen

Sipas teje i bie qe gjoks leshat te mos ken as i shonc me kap i ven pune. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif varet se kush i interviston per marrjen ne pune...te isha une...i kisha çu i here te esteticienne...ka te tjera qe i pelqejne...

bebi

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: zog</div><div class="ubbcode-body">ti nuk jeton ne vend perrallash vetem se te duket manaxher kushedi se çfare gjeje. manaxher eshte pune ordinere goc.

une nuk po flisja per te. nuk e quj arritje jete as mburrje te punoj manaxher. bile as ne sportel.

manaxhera ne forum psh jane te gjithe moderatoret e tij. </div></div>

zogu, mos duhet te te citoj prap postimin tend te mesiperm?
ti the me siper, se po te kesh dhembet e shtrember behesh shef, po ti kesh te drejte behesh sportelist.

une te thashe qe kudo ne bote, ne pjesen masive te rasteve ndodh e kunderta, edhe ato pak me dhembe te shtrember qe jane te tille, o kane xhajen aty, o kane tezen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ose i jati eshte pronar, ose jane super te talentum ne punen e tyre dhe marrin rroge me te vogel se c'duhet te paguhen ne fakt. jane raste krejt te rralla ku "ato me paraqitje fizike jo aq decent" te kene fat ne pune.

te menaxhosh biznese te medhaja, te fitosh aq sa te mund ti lejosh vetes te jetosh ne vileze prane bregut te oqeanit, te ngasesh mercedes apo bmw nuk eshte pune ordinere, of course, perjashtohet rasti kur kete e krahason me te qenurit vete bosi i biznesit, ose te jesh kushrini i bill gates.

ne nuk po flitshim per arritje ne jete, as per mburrje. po flitshim per karrige te mira ... dhe padyshim ato i zene ato qe jane me koken plot dhe shtatin "plot" !

sa per vendin e perrallave, vendi ku jetoj un kryeson ne liste per mirqenie, sa per gustot e mija personale, jane gusto dhe nuk diskutohen... po s'ma ha mendja se me bejne syte sic i themi ne shkoder : tek a cift /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

keq apo mire, ky asht realiteti, pamja e jashtme shkon paralel me te tjerat, ne ditet e sotme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

Nje veture Toyota eshte thuajse e "pavdekshme", pra nga me rezistentet ne treg, e sidomos ne Amerike po dominon tregun. Nje BMW apo Mercedes, po ashtu shquhen si te tilla, por duke patur dhe diçka me teper bukurine.
Ndaj dhe Totota e pavdekshem, po me dhemb te krimbura , nuk ka te njeten vlere ne treg me gjermanet ....
Bukuria ka nji çmim, po ne te njeten kohe, ajo nuk eshte as ne perpjestim te drejte apo te zhdrejte me zgjuarsine.

Zakonisht ata qe i shqeteson kjo pyetje nuk jane te pabukurit por te pazotet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

zog

Primus registratum

nelka i re rene pikes. qellimi i diskutimit tim rrihte po ketu duke shtuar edhe diçka esenciale qe asnje nuk e tha me duket : shpesh mungesat (shkurtesia, dhembshtremsia, jobukuria, etj,) kthehen ne FORCE. grate me mustaqe jane shumicat drejtoresha ato te bukrat kurvickat e drejtorve.

beni rreshtore te njerezve qe i kan dhene botes diç, sa ndermejt tyre jane te bukur e mund te kuptoni diçka. i bukuri njerez nuk ka nevoje te punoje jo e jo ne sportel apo ne banke, por HIÇ, bukuria i mjafton behet aktor e milioner ose grua miliarderi ose shefi, dhe AQ.

por me i humburi eshte ai qe qahet se nuk eshte i bukur dhe jeta e tij eshte e pa fat, ky i pashprese duhet te vetvaret me litar ti jape te pakten kuptim jetes.

personazh

Valoris scriptorum

o nelke o yll! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nelka</div><div class="ubbcode-body">Zakonisht ata qe i shqeteson kjo pyetje nuk jane te pabukurit por te pazotet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif</div></div>

Mu m'shqetso psh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Por jo sepse jam i shemtuar dhe i pazoti por sepe me vjen keq qe bukuria te fshihet pas banakut te bankes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ti Nazho ri urt aty e mos ja ushqe shume kesaj! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

zog

Primus registratum

nuk ka te bukura ne banke ça flisni kot, te pakten ne boten e civilizuar. ne vendet e lindjes ku puna eshte me pikatore e ku nje macdonalds puguan me mire nga nje ministri e shtetit, edhe tek makdoja do gjesh leshverdha deri tek beli (si ne poloni psh). po jo ne france, tek macdo sherbejne vetem zezake. leshverdhat nuk i sheh me sy ka rine, pranej emigrantet kokpatate kur vizitojne shqiperine ju bje syni pertoke e llapa tu thone se femrat me te bukra ne bote jane shqiptaret.

normal te shkretet se ku ti shohin te bukurat anej ka jetojne. bukuroshet jane mbretni me vete.

LR te te shqetsonte do kishe hap temen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LR</div><div class="ubbcode-body">
Mu m'shqetso psh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Por jo sepse jam i shemtuar dhe i pazoti por sepe me vjen keq qe bukuria te fshihet pas banakut te bankes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Rruge bravo ti se qeke i vetmi qe e shef ne aspekt ekologjik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ne kompani financiare/banka raporti femer-mashkull eshte 1:105 - kshu qe i gezohesh faktit qe te pakten perfaqesohesh. Kurse meshkujt qe punojne jane 1.77cantim te gjithe, me pantallona kaki', t-shirt te bardhe dhe kmishe (blu, te bardhe, ose gri) dhe me nji ID kalimi te varur tek brezi pantallonave zakonisht nga ana e djathte. Me nji llaf dhe meshkujt po te jene me kurriz te duken te gjithe njisoj. Dikur patem nje gay guy i cili vishte portokall, roze ose te kuqe... dhe nese qelloja ne ashensor me te, me dukej sikur kish ardhur pranvera me ere dhe lule shume :D.

personazh

Valoris scriptorum

zogo, ke ne jan mledh t'gjith me nji parcele 1 km katror i bukur e i shemtut e mesatar. syni t'bi ke t'gjith po me shume ke t'bukrit.

desha me shtu dhe nji gje ke postimi zabelles. veshja e mashkullit ka lidhje me statusin me shume sesa me bukurine fizike.

true confidental

Forumium maestatis

Nese jane dy kandidate qe i plotesojne kushtet po njesoj nga pikepamja edukimit,eksperiences etc etc ....a nuk i ka ai me i bukri shancet me te medha per ta nenshkruar kontraten ....unless eshte bosi i se njejtes gjini dhe e shef me syrin e konkurentit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Meqe po flisnit per meshkujt neper kompanira sdm kto financiare..ajo qe kam vene re dhe qe eshte per tu cuditur eshte fakti qe kane me teper seder per tu veshur e mbajtur veten sesa femrat .....lol, a ka ndonji spjegim kjo ?

Le_Routard

Forumium maestatis

Dikur patem nje gay guy i cili vishte portokall, roze ose te kuqe... dhe nese qelloja ne ashensor me te, me dukej sikur kish ardhur pranvera me ere dhe lule shume :D.

Cfare paskeni pas ke kompania tate mi?!???! Nje gay??!??!?

Ptu! Lanet i qoft! Une personalisht nuk do kisha shku kurr ke ai me mor kredi se e kom me 100% qe do ma kishte me t'futme! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ps. Hahahahaha, dhe ai i shkreti qe nuk e vinte re fare veshtrimin tat te pranverizuar nga prezenca e tij! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Nese jane dy kandidate qe i plotesojne kushtet po njesoj nga pikepamja edukimit,eksperiences etc etc ....a nuk i ka ai me i bukri shancet me te medha per ta nenshkruar kontraten ....unless eshte bosi i se njejtes gjini dhe e shef me syrin e konkurentit

Impuls, me fal qe po ta them po pytja jote eshte kontradiktore dhe bie ne kundershtim me ate qe doje te thoje ne fillim. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ti do te thuash qe bukuria ndikon pozitivsht ne zgjedhje e pastaj thua qe bukuria mund edhe te behet penges per shkak te xhelozis. Pra si ta morim? Pak nga te dyja them une. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nashti po te kisha pas banken time, ne degen e Tiranes ke sporteli do kisha von goca te bukra, duke pare nivelin e klientave qe vijne kjo do kishte me teper efekt ne shitjen e produkteve te bankes. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ndersa neper zyra ku duhet punuar femrat do i zgjidhja te gjitha te shemtuara qe te mos i gjuanin meshkujt. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Po te mos ishin meshkujt aq seksista sdo kishin problem te bukurat per te ecur perpara ne karriere .