Rruajtja e mjekrës ndikon te testosteroni

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Rruajtja e mjekrës ndikon te testosteroni

se tek cila pjes hyj une kjo nuk te takon ty ta thuash por nqse do fakte ec provoje 1 her /pf/images/graemlins/laugh.gif
sipas ktij studimit qoset qe nuk rruhen asnjehere i bije te jene te virgjer /pf/images/graemlins/laugh.gif
po meshktjt e lindjes se mesme apo ku din dmth ata qe nuk rruhen per zakon dhe kane nga 1 tuf e nga 7 gra si ja bejne apo rrofte farezimi artificial??? /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Arco, me mire mos bej pyetje ne lidhje me NATYREN njerezore!

Tani, ata thone qe ne baze te vezhgimeve qe kane bere per 20 vjet, rezultatet jane ato!

Policia, qe nje femer te kete mjekerr, dmth qe ka prezence te larte testosteroni ne trup. Dhe po te mos e rruanin, nuk do kishin aktivitet seksual se nuk besoj te kete meshkuj qe shkojne me femra me mjekerr /pf/images/graemlins/wink.gif

antip

Primus registratum

Po iki, se qekam bo per tu rrujt... /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurkushi

Primus registratum

Ndoshta ky tregim-studim,edhe pse nuk me duket serioz mund te jete i vertete,une nuk mund ta pranoj si te tille.Kur shoh Peshkopet, Shehleret(bektashi) po dhe shume hoxhallare qe mbanje mjeker dhe perçdo dite rotullojne flegra mishi te bardhe ne krevatet e tyre...kjo gje me vjen krejtesisht e pavertete!
Nga ana tjeter,mbajtja e mjekres ke mashkujt,edhe pse vertete duket e pahijshme,eshte shume e shendoshe,se ua ruan fytyren atyre te re dhe te njome.
Kur njeriu sot takon nje mashkull te vjeteruar ne vite dhe fytyren e tij si te te riut,duhet pyetur se si eshte e mundur kjo,kur dihet qe kosmetika ka dale shume vone ne perdorim per pleqet 65-70 vjeqare te sotem.Une i kam pyetur disa nga ata dhe me kane thene shumica se gjate rinise dhe burrerise se tyre kane mbajtur mjekerr... dhe pothuajse te gjithe deklaroheshin aktive ne seks edhe ne kete moshe te shtyer pa asnje problem.Nese gjate kohes qe keta kane mbajtur mjekrra te parruara kane patur probleme erekcioni,kjo mund te jete e mundur...por secila gje ne bote e ka te miren dhe te keqen e saj!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga policia:

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ka meshkuj qe mjekrren e kane te rralle dhe u del me vonese, ka te tjere qe i del shume shpejt...

[/ QUOTE ]

Dmth qe ato qe e kane me te rralle , bejne seks me rralle por kur e bejne ama , e bejne sa per te gjitha heret qe se benin dot..kshu? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

se kisha menduar ndonjehere qe edhe mjekrra do kishte lidhje me seksin...
tani do kujdesem vete per mjekrren e partnerit...

[/ QUOTE ]

Kujdesu per gje tjeter me mire... leje mjekren ne pune te vet /pf/images/graemlins/grin.gif

policia

Forumium maestatis

Arco, me mire mos bej pyetje ne lidhje me NATYREN njerezore!

Tani, ata thone qe ne baze te vezhgimeve qe kane bere per 20 vjet, rezultatet jane ato!

Policia, qe nje femer te kete mjekerr, dmth qe ka prezence te larte testosteroni ne trup. Dhe po te mos e rruanin, nuk do kishin aktivitet seksual se nuk besoj te kete meshkuj qe shkojne me femra me mjekerr /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif

policia

Forumium maestatis

se kisha menduar ndonjehere qe edhe mjekrra do kishte lidhje me seksin...
tani do kujdesem vete per mjekrren e partnerit...

[/ QUOTE ]

Kujdesu per gje tjeter me mire... leje mjekren ne pune te vet /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

nuk po dime per cfare te kujdesemi me pare, jo per gje por nuk kemi as kohe, gjithe diten ne pune... /pf/images/graemlins/smash.gif

Daniel H

Primus registratum

ka meshkuj qe mjekrren e kane te rralle dhe u del me vonese, ka te tjere qe i del shume shpejt...
po kete rast e kane studiuar shkencetaret?
kam pare femra qe kane mjekerr dhe e heqin tamam si meshkujt. po kete kategori femrash e perfshin ky studim?
ti hapesi i temes a ke nje pergjigje per keto pyetje apo ke ardhur i pa pergatitur...

[/ QUOTE ]

Hej po pyetje mund te shtosh disa te tjera ti, po ata qe e kane hunden me lesh, koken me zbokth etj, por lexojeni me vemendje artikullin.
Mua me duket se ky eshte nje lloj vezhgimi dhe nuk ka shume te bej sa here e shton potencen seksuale rruajtja e mjekres. E gjitha lidhet me estetiken e njeriut. Vezhgimi tregon se femra pelqen me shume nje mashkull te rruar, po dhe mashkulli nga ana tjeter ndihet me komod dhe me i pranuar nga nje partnere kur e ndjen se ka nje pamje estetike. Kjo e ben seksin me pasionant dhe te deshirueshem.
Kur nje femer te thote "bobo me grrice me mjekren" dhe shtremberon fytyren me keqardhje nga dhimbja, a vazhdon me ta puthesh me ate pasion? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ka te bej me impotencen apo me potencen seksuale mbajtja e mjekres qe keni sjell shembuj nga Lindja e Mesme.

policia

Forumium maestatis

po kete rast e kane studiuar shkencetaret?
kam pare femra qe kane mjekerr dhe e heqin tamam si meshkujt. po kete kategori femrash e perfshin ky studim?
ti hapesi i temes a ke nje pergjigje per keto pyetje apo ke ardhur i pa pergatitur...

[/ QUOTE ]

Hej po pyetje mund te shtosh disa te tjera ti, po ata qe e kane hunden me lesh, koken me zbokth etj, por lexojeni me vemendje artikullin.
Mua me duket se ky eshte nje lloj vezhgimi dhe nuk ka shume te bej sa here e shton potencen seksuale rruajtja e mjekres. E gjitha lidhet me estetiken e njeriut. Vezhgimi tregon se femra pelqen me shume nje mashkull te rruar, po dhe mashkulli nga ana tjeter ndihet me komod dhe me i pranuar nga nje partnere kur e ndjen se ka nje pamje estetike. Kjo e ben seksin me pasionant dhe te deshirueshem.
Kur nje femer te thote "bobo me grrice me mjekren" dhe shtremberon fytyren me keqardhje nga dhimbja, a vazhdon me ta puthesh me ate pasion? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ka te bej me impotencen apo me potencen seksuale mbajtja e mjekres qe keni sjell shembuj nga Lindja e Mesme.

[/ QUOTE ]
EBM e para mos u acaro se nuk e kam une fajin qe ky studim me ben te mendoj shume alternativa
e dyta qendroji temes ashtu sic i kam qendruar une, se me sa di une zbokthi dhe leshrat e hundes nuk kane lidhje me rruajtjen e mjekrres...
se treti studimi thote (pasi une e lexova me shume vemendje)se "sipas dr.Shah Ebrahim, i Departamentit te Mjeksise shoqerore, ka nje lidhje te ngushte midis rruajtjes se perditshme te mjekrres, qarkullimit te hormoneve dhe nivelit te testosteronit", pra nuk eshte thjesht ceshtje estetike...
por ti nuk je i detyruar te me kthesh pergjigje se ndoshta as vete studiuesit nuk i kane zbuluar ende rastet e tjera. une thjesht isha kurioze. gjithesesi urime per temen, interesante /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Daniel H

Primus registratum

Nuk ishte me acarim pergjigja, sepse une ndermjet rreshtave kam dhuruar dhe buzeqeshje /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pra kjo eshte lidhja them dhe une; kur mashkulli ndihet mire ne vetvete, ndihet i pranuar dhe i deshiruar ka gjithe gjerat ne anen pozitive per te pasur nje jete aktive seksuale.
Dikush qe eshte per psikologji mund te na i sqaroje pak me mire kete punen e hormoneve se si nxiten apo qarkullojne, ndersa une kete llogjike ndjek.
Pastaj artikulli eshte i perkthyer nga gazetar i Shekullit (pa dashur t'i hyj ne hak), gje qe nuk garanton korrektesine dhe pershtatjen e duhur te rreshtave per aq kohe sa nuk eshte dhene burimi origjinal nga eshte marre. Ku i dihet per shkurt mbase ka hequr dhe pjesen nga artikulli ku e shpjegonte dhe lidhjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MALINA

Primus registratum

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

policia

Forumium maestatis

Nuk ishte me acarim pergjigja, sepse une ndermjet rreshtave kam dhuruar dhe buzeqeshje /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pra kjo eshte lidhja them dhe une; kur mashkulli ndihet mire ne vetvete, ndihet i pranuar dhe i deshiruar ka gjithe gjerat ne anen pozitive per te pasur nje jete aktive seksuale.
Dikush qe eshte per psikologji mund te na i sqaroje pak me mire kete punen e hormoneve se si nxiten apo qarkullojne, ndersa une kete llogjike ndjek.
Pastaj artikulli eshte i perkthyer nga gazetar i Shekullit (pa dashur t'i hyj ne hak), gje qe nuk garanton korrektesine dhe pershtatjen e duhur te rreshtave per aq kohe sa nuk eshte dhene burimi origjinal nga eshte marre. Ku i dihet per shkurt mbase ka hequr dhe pjesen nga artikulli ku e shpjegonte dhe lidhjen. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif me shkrive me kete fjaline e fundit...

Alanis

Primus registratum

Per cilen mjeker e kishte fjalen artikulli... lart apo poshte? /pf/images/graemlins/laugh.gif se per ate lart jam shume i rregullt ... lol

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Prandaj m'ka pelqy gjithmon mjekrra mu? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

intrrosanto ky muhabet,
do e kem parasysh.

MLK

Primus registratum

Nuk eshte hera pare po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum