Re: Rruajtja e mjekrës ndikon te testosteroni
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ka meshkuj qe mjekrren e kane te rralle dhe u del me vonese, ka te tjere qe i del shume shpejt...
po kete rast e kane studiuar shkencetaret?
kam pare femra qe kane mjekerr dhe e heqin tamam si meshkujt. po kete kategori femrash e perfshin ky studim?
ti hapesi i temes a ke nje pergjigje per keto pyetje apo ke ardhur i pa pergatitur...
[/ QUOTE ]
Hej po pyetje mund te shtosh disa te tjera ti, po ata qe e kane hunden me lesh, koken me zbokth etj, por lexojeni me vemendje artikullin.
Mua me duket se ky eshte nje lloj vezhgimi dhe nuk ka shume te bej sa here e shton potencen seksuale rruajtja e mjekres. E gjitha lidhet me estetiken e njeriut. Vezhgimi tregon se femra pelqen me shume nje mashkull te rruar, po dhe mashkulli nga ana tjeter ndihet me komod dhe me i pranuar nga nje partnere kur e ndjen se ka nje pamje estetike. Kjo e ben seksin me pasionant dhe te deshirueshem.
Kur nje femer te thote "bobo me grrice me mjekren" dhe shtremberon fytyren me keqardhje nga dhimbja, a vazhdon me ta puthesh me ate pasion? /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'ka te bej me impotencen apo me potencen seksuale mbajtja e mjekres qe keni sjell shembuj nga Lindja e Mesme.
[/ QUOTE ]
EBM e para mos u acaro se nuk e kam une fajin qe ky studim me ben te mendoj shume alternativa
e dyta qendroji temes ashtu sic i kam qendruar une, se me sa di une zbokthi dhe leshrat e hundes nuk kane lidhje me rruajtjen e mjekrres...
se treti studimi thote (pasi une e lexova me shume vemendje)se "sipas dr.Shah Ebrahim, i Departamentit te Mjeksise shoqerore, ka nje lidhje te ngushte midis rruajtjes se perditshme te mjekrres, qarkullimit te hormoneve dhe nivelit te testosteronit", pra nuk eshte thjesht ceshtje estetike...
por ti nuk je i detyruar te me kthesh pergjigje se ndoshta as vete studiuesit nuk i kane zbuluar ende rastet e tjera. une thjesht isha kurioze. gjithesesi urime per temen, interesante /pf/images/graemlins/thumbsup.gif