Po munohem me perkthe pakFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] Luleå,jävla Luleå :smash: :smash:
var finns dit stad sa du?! *** å..timrå..har aldrig hört :shrug: [/qb]
Varit har?!nuk ka nevoje per perkthim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]fyyyy faaann..another oneFillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] guud jag börjar också imorgon...fyyy fan säger jag ocksåå.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
![]()
jävla skolan..vem börjar imorgon :smash:
du..var bor du i sverige och hur länge har du varit här?!
skriv tillbaka, /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Många albaner från kosovo kan man säga...de finns inte så många från Albaninen bara jag o två till kanske..Vad heter hon du känner då??jaha..nu fattar jag..men alltså..är det många albaner som bor i sundsvall el?!
för att jag känner en flicka där,kan man säga,och så blev det du,nu..
ähh..många..va bra

po se je e huj mi s'e kupto eee :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] gloria un erisen (qe e njof na forumi) e di qe osht atje ke ty.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
suedez skam pa asnji per bes!! mu si gjithmon do m'gjujn t'hujt :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mi goc sjam nevrikos gjo un po meqen se ti pershtate,pershtata dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifo rrusho po ti pse nevrikosesh, a thu vete qe vje nga nji katun i suedize????? edhe une ju pershtata emrit
psho re drruq se mu sme njef njeri ktu..Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]po se je e huj mi s'e kupto eee :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] gloria un erisen (qe e njof na forumi) e di qe osht atje ke ty.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
suedez skam pa asnji per bes!! mu si gjithmon do m'gjujn t'hujt :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o rrusho po une nuk kam thone qe vij nga malsia e amerikes psh, qe t'a kishe pershtat ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]jo mi goc sjam nevrikos gjo un po meqen se ti pershtate,pershtata dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]o rrusho po ti pse nevrikosesh, a thu vete qe vje nga nji katun i suedize????? edhe une ju pershtata emrit