Rrofshin thashethemet.....

I love new york

Primus registratum
Re: Rrofshin thashethemet.....

:lol: :lol: edhe kush i ma pastaj kto Sverigzet, SHoten si gjithmone krytare te diaspores do e bejme :devil: ishalla po ben ca sponsorizime andej nga infrastruktura e shqiperise :tipsy:

I love new york

Primus registratum

si dihet more, mos i humb shpresat, mbase HOtja behet Anthony Athanas -versjoni femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] Luleå,jävla Luleå :smash: :smash:
var finns dit stad sa du?! *** å..timrå..har aldrig hört :shrug: [/qb]
Po munohem me perkthe pak
lulea eshte veni ku rri Hoti dhe i thote qe i ka ça gajden ai ven

Sallaku

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] guud jag börjar också imorgon...fyyy fan säger jag ocksåå.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: [/qb]
fyyyy faaann..another one :rolleyes:
jävla skolan..vem börjar imorgon :smash:
du..var bor du i sverige och hur länge har du varit här?!
skriv tillbaka, /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Varit har?!nuk ka nevoje per perkthim /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

hihi Robo sosht e lehte svedishtja Po ca ti bosh kur t'ka ra per hise.....as mos e mer mundimin me i perkthy ato fjali se te te treja po i njejti kuptim osht -A ke shku n'shkolle ,a tka fillu shkolla etj .... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

woooooow

Primus registratum

jaha..nu fattar jag..men alltså..är det många albaner som bor i sundsvall el?!
för att jag känner en flicka där,kan man säga,och så blev det du,nu..
ähh..många..va bra
Många albaner från kosovo kan man säga...de finns inte så många från Albaninen bara jag o två till kanske..Vad heter hon du känner då??

Robo perktheje kte po ta majti.. :tipsy:

woooooow

Primus registratum

beaaaa o evgee cin qu ari ti se te grivaaa....o kjoo...hajt i drras kaptines pra :smash: :smash: se e meriton

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o katunare suedie a do flasesh shqip ti me gjithe ate shoqen time apo si e keni hallin juve /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

woooooow

Primus registratum

mire mi maloke si te dush ti.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o rrusho po ti pse nevrikosesh, a thu vete qe vje nga nji katun i suedize????? edhe une ju pershtata emrit /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

hot

Hotgirl

gloria un erisen (qe e njof na forumi) e di qe osht atje ke ty.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
suedez skam pa asnji per bes!! mu si gjithmon do m'gjujn t'hujt :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] gloria un erisen (qe e njof na forumi) e di qe osht atje ke ty.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
suedez skam pa asnji per bes!! mu si gjithmon do m'gjujn t'hujt :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po se je e huj mi s'e kupto eee :tipsy:

woooooow

Primus registratum

o rrusho po ti pse nevrikosesh, a thu vete qe vje nga nji katun i suedize????? edhe une ju pershtata emrit
jo mi goc sjam nevrikos gjo un po meqen se ti pershtate,pershtata dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
[qb] gloria un erisen (qe e njof na forumi) e di qe osht atje ke ty.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
suedez skam pa asnji per bes!! mu si gjithmon do m'gjujn t'hujt :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po se je e huj mi s'e kupto eee :tipsy: [/qb]
psho re drruq se mu sme njef njeri ktu..
po shoqni e vjeter ata :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

hoto ene une e njof erisen...o shum goc e mire vetem se me ka prish ca pune nja dy tre kater pes here... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :mad: :cry:

hot

Hotgirl

sa keq po mvje qe sju njof ju te dyjave un /pf/images/graemlins/frown.gif
kushedi ca gallatash do kishim bo te treja /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]
o rrusho po ti pse nevrikosesh, a thu vete qe vje nga nji katun i suedize????? edhe une ju pershtata emrit
jo mi goc sjam nevrikos gjo un po meqen se ti pershtate,pershtata dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
o rrusho po une nuk kam thone qe vij nga malsia e amerikes psh, qe t'a kishe pershtat ti /pf/images/graemlins/laugh.gif