Rrefimet e nates

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Ditari i neteve te vona ne Af

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">I dashur ditari im...

U be kohe, shume kohe qe AF-ja ne te cilen une te hedh ty...nuk ka me gjalleri. Te gjithe thone qe ka marre fund, edhe ata qe jane shume te lidhur mbas internetit dhe forumeve, mendojne keshtu. Jam e sigurte qe nje pjese e mire kane marre rruget neper te tjera njohje dhe forume virtuale...me pseudonime te tjera. Kane filluar jete te re ose bejne jete te shumefishte. Ohhh shume mire, secili eshte i lire te beje si te doje...nuk merzitem per kete. Vetem me vjen keq se nuk lexoj me ata qe doja dhe nuk gjej me ata qe kisha inat. Me mungojne te gjithe.

Ti e di i dashuri im, se une e dua kete vend. Ti e di shume mire qe ky eshte forumi im i pare dhe ka per te ngelur i vetmi...edhe sikur te mbetem vetem une duke shkruajtur ketu, prape do te vij...
Uroj qe personave qe shkruanin ketu...te gjitheve pa perjashtim, ti rilindi deshira apo vullneti per te ardhur perseri, per te shkruar nickun...bere fjalekalimin...pak sekonda pritje...dhe te rishohin AF...

Bonne nuit... </div></div>

aj lov ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Ema

Goddes

...shkrova,fshiva...me mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

o mishu,me ke fshire postimin tim qe kisha bere per te dashurin tim.lexoni para se te fshini ta haj dreqi.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Mirembrema i dashuri im...u be kohe qe nuk jam marre me ty...nuk te kam harruar e di? Thjesht kam qene e lodhur...edhe pse flas çdo nate me ty para se te fle...eshte e vertete qe nuk te kam kujtuar me shenimet e mia.

I dashuri im...ky dimri eshte shume i keq...te pakten mua me ben keq...kam vetem nje deshire...te fle sa me gjate...me duket se per kete arsye ariu eshte kafsha ime e preferuar...me siguri tani eshte futur ne nje shpelle te ngrohte...dhe fle...fle per disa muaj...pa u shqetesuar per boren qe bie apo per stuhine qe fryn...

Ditari im... te kam treguar qe keto kohet e fundit nuk e degjoj me zilen e mengjesit?!!! çudi ee?..se di pse ndodh keshtu! Se di eshte thjesht lodhje fizike apo eshte deshira per te mos degjuar me asgje?!!! Deshira per te qene e shurdher...po, me duket se kjo eshte...deshira per ti keputur zerin dites... Sot psh...edhe pse isha ne aktivitet gjithe diten...ne te vertete...isha ne gjume!!! Po po ne gjume...nuk shikoja as nuk degjoja...enderroja nje vend te heshtur...pa asnje cicerime zogu...pa asnje lloj alarmi...enderroja nje vend pa kohe...pa ore...pa njerez...pa mendime...dua gjume... dua gjume... dua gjume

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Ja ku rierdha perseri!
Te kam si cigaren, po je me pak i rrezikshem per jeten time!
Shkrimi im i fundit ne ty ( me pelqen te them ne ty) ka qene ne nentor...sa gjera kane ndodh qe atehere? ohhh plot, te zakonshme dhe te pazakonshme...udhetime, shpenzime, dashuriçka, endrra, foto, njohje te reja, rrudha te reja, zenka, miqesi te zgjidhura, miqesi te lidhura, qarje, qeshje, seks, kile te marra lehtesisht dhe te humbura me shume vuajtje...gabime te perseritura, gabime pambarim, gabime te lodhshme, gabime pa mesim, keshilla te dhena, keshilla te marra... vetem nje gje me shqeteson...kam pershtypjen se personat qe i dua me shume nuk arrij me ti kontrolloj siç duhet, me duket sikur po me ikin nga duart... mon Dieu sa shpjet iken koha!

Bonne nuit... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

me mungon vetja...me mungon ai djaloshi spensierato qe cdo gje e bente me buzeqeshje...po e kerkoj ne cdo cep te vetes por s'po e gjej...kam frike se e kam humbur pergjithmone

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

s'ke humbur asgje Will..."you are a big boy now!"- vete e ke thene /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

salut toi!
erdha te te shoh, je apo s'je (une mendoj se ti je)...ti s'me flet asnjehere...zerin se di si e ke!
Ti pret qe te te tregoj! te te tregoj ku kam qene?!!! rrugeve si zakonisht...ne kerkim te asgjeje, ne kerkim te se pagjetures...

E di?! u mundova te ndryshoj...zgjati disa muaj...po u bera perseri une...dmth, dembelja pa motorr shtytes, sa here qe gjej motivin e mire per ndryshim, nuk do zgjase shume...motivi iken, largohet, merr udhet larg meje...( si s'me mori nje here me vete ky motivi) dhe une rikthehem ne pikenisje...njesoj si ne lojen qe luanim kur ishim femije "mos u nxeh"... po si mos te nxehem?!! Se kuptoj kush mi merr motivet...veç mos e kapsha...ahhhh them se duhet te gjej nje motiv te ri...qe do te jete...te kap motivin e ikur...me shkoi jeta duke vrapuar!

naten!