Rrefimet e nates

S

Scorpion

Guest
Re: Ditari i neteve te vona ne Af

E ardhmja jote varet nga endrrat qe ke, mos humb kohen por shko dhe fli!

Hellena

Primus registratum

True love is not always fighting for it, sometimes it's letting go!

maxper

Primus registratum

Ajo qendron e sigurt dhe e terhequr njekohesisht. Nuk flet nese nuk e pyet. Nuk flet nese nuk je ti ai qe e hap biseden. Ehh, sa here kam dashur. Po pse ta hap une i pari? Po te jete ndopak e interesuar do ta filloje ajo e para. Apo eshte shume e ndjeshme dhe kryelarte per te folur me nje “kalama” si une? Une? Se kam menduar veten asnjehere ne kalama. Por kjo sepse nuk e kam patur asnjehere privilegjin e te menduarit nga pozitat e nje femre. O Zot, cfare po bej? Cjane keto marrezi qe po marr guximin te shkruaj. Tani duhet te isha duke bere dicka me me vlere si psh, ti telefonoja asaj per here te pare. Ndoshta telebiseda jone zgjat disa sekonda dhe mbase gjate ketyre sekondave ajo do te me dhuroje nje ndjenje me shije kafeine, nga e cila do rri pa gjume ca ore te mira, do humbas ca nga oret qe natyra mi ka rezervuar per te me rigjeneruar. Po cti besh. Ajo eshte me e forte se cdo gje. Mund te ma pushtoje mendjen ne pak sekonda dhe mua do me duhen ore te tera te clirohem.
Cdo dite e shikoj me veshtrime vjedhacake dhe qe nuk shprehin ate qe ndiej ne te vertete. Flirtoj si budalla, sepse nuk jam I zoti ne kete gje, dhe ajo me siguri e ka kuptuar kete. Te jete valle dashuri? Pfff… E qe kur e ditkam une shijen e kesaj te fundit. Kjo eshte humbje kohe. E ckam per te bere tjeter? Te telefonoj ate? Po zeri I saj mua me shqeteson. Me cmend. Behem keq kur mendoj se cfare humbas nga cdo moment qe iken dhe une nuk e shfrytezoj per ti bere asaj te ditur kete lemsh ndjenjash, per tu hapur. Nuk e kuptoj tamam se cfare ndjej per ate femer, por di nje gje; qe prezenca e saj me ngacmon jashte mase, mi mpref shqisat ne kulm, me ben shume kurioz te di se cfare fshihet nen ato floke te thjeshte e te zinj, cfare bluan ne mendje per mua? Prania e saj me le ne zemer nje gjurme te forte si cekici ne hekurin e nxehte. Ky konfuzion I thelle me corienton dhe aty aktivizohet sensi I vetpermbajtjes. Dal nga vetja per tia lene skenen “unit” tjeter. Atij qe eshte formal, flet per kohen dhe interesohet per shendetin, po po , atij “unit” te merzitshem deri ne detaj, te padurueshmit. Po pse duhet te mbytet kaq pa zhurme brenda meje kjo deshire primitive per ti folur lirshem si me nje mik me te cilin njihem prej vitesh? Pse nuk mund ti them qe dje e kam menduar shume, shume, pse ?
Ajo eshte shpirti im binjak; thote intuita ime, por une nuk e di, vazhdoj te mos kuptoj, sepse ndoshta nuk kam per ta gjetur forcen per te bere dicka qe te me nxjerre nga ky konfuzion I tmerrshem ndjenjash…

Diddy19

Su@mi

Sh i ndjere shkrimi. Nuk e di pse por me duket si situate e njohur, si dicka qe me perket pak edhe mua. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

Po nuk e provove s'do te dish kurre cfare do ndodhe.Behu burre dhe telefonoji.Mendon se nese ajo te refuzon, ti do ndihesh akoma me keq nga c'ndihesh tani? Ku i dihet, mbase ajo po pret me padurim nje telefonate te tille.

Good luck!

Ema

Goddes

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Keto nete kam rradhitur para gjumit fytyra.Fytyra burrash qe nuk kane sy,buze edhe pse dikur kane ekzistuar te gjalle.Me duket sikur i kujtoj vetem qe te mos i harroj si jane bere po sa me shume mundohem aq me shume fytyrat behen vetem prej lekure te zbehte dhe pa forma.
Mah...

juxhoxhjaj

Primus registratum

Ora 4h25

nje dele, dy dele, tre dele.... hahaha pink je e madhe/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Dahlia qe nga tema dukesh person shume romantik!
mua dje naten nuk po me zinte fare gjumi nisur edhe nga temperaturat e larta(shume vap) por edhe zhurma e komshies 76 vjecare e cila po bisedonte me dike deri ne oren 5 te mengjezit(sot mora vesh se ishte vajza qe kishte ardhur nga greqia) ne fillim thashe te degjoj muzik me nokia n91 kengen e fundit te altin shires qe te me zinte gjumi/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif bej shaka zakonishte degjoj carla bruni por prap nuk me zuri mendova te futesha te AF ose ne ndonje chat po pertoja dhe me ne fund pasi po shikoja murin ngjyre jeshile te hapur po mendoja se nese do ta shikoja perseri pas 10 vjetesh dmth se ku do te jem pas 10 vjetesh dhe mendime te tjera se cfare do bej ne jete pasi theksoj se jam i ri ne moshe por duke menduar nje persone te dashur te ciles nuk doja ta bezdisja ne oren 4-5 te nates por cuditerishte me beri ajo zile ne ate ore dhe nisa te mendoj rreth personit ne fjale derisa me zuri gjumi dhe u zgjova sot,se harrova pashe ne enderr NANON president ishte e tmerrshme akoma ndihem i tmerruar!edhe ja ku jam sic thote dhe arditi te shikojme cfare do shikoj sot/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Nokia N91 eshte ai mobili qe ngaterrohet me pult tv /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kisha te pakten nje ore qe rrija ne ballkon duke folur ne telefon. Pa e kuptuar dhe ne bisede e siper po ndiqja Henen me sy...sonte ishte e mbushur pak me shume se gjysma...ishte shume e madhe...me pelqen kur eshte afer nesh, e sapo ardhur...shume pak mbi malet e largeta...shpeshhere...dhe gjithmone habitem kur e shoh pas reve...qe...jo, jo eshte Hena; dhe eshte e mbushur me drite te kuqe...
Mendoj se Dielli e do shume Henen...i le gjithmone vendin kur lodhet vete...i jep ngjyren e vet...se besoj se i jep dot ngrohtesine...por çuditerisht kur sapo del ajo, duket shume e ngrohte...ndoshta kane nje lidhje te fshehte...unike..."te dua gjithmone ty"..."por ti s'do jesh asnjehere me mua"..."do me ndjekesh perjetesisht" "por nuk mund te ndriçojme gjithmone ne te njejten kohe"...ohhh shume pak ndoshta...ne agimet pranverore!!! Shume i shkurter eshte ky takim per nje pafundesi. Hena nuk e di qe une e dua shume...As TI!

pinkparadise

Forumium maestatis

...Vertete nuk do ndriçojne kurre ne te njejten kohe...por gjerat me rradhe, njehere Hena e njehere Dielli....
keshtu funksjonojne te gjitha gjerat.

E pse sme thirre the mu ti ta shifsha Henen me ty...ça paske qene mi gru /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ENS

Primus registratum

ca teme inferesante... do shkruaj ndonjehere naten kur te ngelem pa gjume se tani diten nuk ka kuptim... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

aristokratja

Forumium praecox

Me pelqen Af-ja naten vone. Eshte qetesi, mund te rremosh ne temat e vjetra, atje ku me te vertete mund te qeshesh me gjithe shpajrt me budadhadheqet e shkruara, mund te zhytesh ne shkrimet kuptimplote, pa u lodhur se lexuari pambarimisht.

Hellena

Primus registratum

- Is life always this hard or just when you're a kid ?

.....

- ...Always !

^^MIA^^

Forumium maestatis

Thua te kete kaluar me kaq sikleti nga endrra qe pashe?!

SkErDi

Primus registratum

Varet nga endrra Lips, ka endrra sikleti i te cilave del atehere kur nuk duhet.

Hellena

Primus registratum

Endrrat sipas Frojdit jan deshira te parealizuara gjate dites ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

I dashur ditari im...

U be kohe, shume kohe qe AF-ja ne te cilen une te hedh ty...nuk ka me gjalleri. Te gjithe thone qe ka marre fund, edhe ata qe jane shume te lidhur mbas internetit dhe forumeve, mendojne keshtu. Jam e sigurte qe nje pjese e mire kane marre rruget neper te tjera njohje dhe forume virtuale...me pseudonime te tjera. Kane filluar jete te re ose bejne jete te shumefishte. Ohhh shume mire, secili eshte i lire te beje si te doje...nuk merzitem per kete. Vetem me vjen keq se nuk lexoj me ata qe doja dhe nuk gjej me ata qe kisha inat. Me mungojne te gjithe.

Ti e di i dashuri im, se une e dua kete vend. Ti e di shume mire qe ky eshte forumi im i pare dhe ka per te ngelur i vetmi...edhe sikur te mbetem vetem une duke shkruajtur ketu, prape do te vij...
Uroj qe personave qe shkruanin ketu...te gjitheve pa perjashtim, ti rilindi deshira apo vullneti per te ardhur perseri, per te shkruar nickun...bere fjalekalimin...pak sekonda pritje...dhe te rishohin AF...

Bonne nuit...

Princesha

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Aniii</div><div class="ubbcode-body">Endrrat sipas Frojdit jan deshira te parealizuara gjate dites ... </div></div>

Po un qe e shoh vedin tu fluturu neper andrra, ca dmth kjo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hellena

Primus registratum

Me avion ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
e sheh si kthehen ne realitet endrrat :p

Princesha

Primus registratum

Jo moj me avion udhtoj diten un, skam nevoj ta shoh ne anderr. Por e shoh vedin duke ec ne ajer, nalt dhe jo vetem njihere, s'po tallem.

Hellena

Primus registratum

Ah atehere kjo tregon qe ke personalitet imagjinativ , te enderrosh sikur po fluturon eshte nje eksperjence e kenaqshme , rilaksuese dhe te krijon sensin e te qenit E LIRE /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif mund te simbolizoje dhe te cliruarit nga dicka qe te ka bezdisur dhe tani je e lire si nje zog . Frojdi ka thene dhe qe kto lloj endrash jan Sexual Release : )