Rr e Kavajes

sweet eda

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

700 vjet me shku "autostrada" deri ne vore, maj men kur punojsha ne Rinas, shumicen e rasteve shkojshim me vonese prej "punimeve ne autostrade"

sweet eda

Primus registratum

vallai hote , per ne plazh ia gjeja kushtet vetes, nuk kam shku noiher me furgon...ene ne plazh te shkojsha me furgon, e ku u bonte plazh mo?!!!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] vallai hote , per ne plazh ia gjeja kushtet vetes, nuk kam shku noiher me furgon...ene ne plazh te shkojsha me furgon, e ku u bonte plazh mo?!!! [/qb]
epo na ikshim tgjith tuf!! mezi e prisshim ate diten e plazhit..se ikshim tgjith si pallat..!!
apo si kena pas ato kojshiet qeflije..ne secila tuj pellit ma shum kur knojshim..hahahha :lol:

hot

Hotgirl

[qb] paskeni qen grup i modh, edhe ne grup i modh, po shkojshim me shoqerine, me makina [/qb]
ca shoqnie mi..un pak a shum cerr ne aso kohe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] jo ri druq, fatorino, fatorino
t'ka nalu nanji fatorino gjo ty? [/qb]
ehe..nji me emer nardi /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] paskeni qen grup i modh, edhe ne grup i modh, po shkojshim me shoqerine, me makina [/qb]
ca shoqnie mi..un pak a shum cerr ne aso kohe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e di qe ke qen cerre, ti hala cerre je mi dreq!!!! :tipsy: :tipsy: :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

qyqa, "mos me shaj" thote, une t'u te bo komplimenta mi goc, tu te thone qe je e re, hajde hote hajde, ene kte e qujte te shajtme ti? pale te filloj me shajt una(gje qe s'me shko neper men), kushedi c'bo ti, mos na vje ktu, ene po na :mad: