Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] hey mirmbrema njhere kendej.........
kembe njeriu nuk paska ketej
te gjithe gjumr mr duket, ne per vete tani po iki te fle, ndersa ju ne europe sapo mund te jeni zgjuar nga gjumi.
c'bote e cuditshme :sleep: :sleep: :sleep: [/qb]
Vallahi t gjithe N gjume qekan ...

I love new york

Primus registratum

Hotto, sa ike ti per nje weekend faqet e rr. kavajes dhe temave te tjera kane ngelur ne vend numero.
papapapa c;paske qene Hotto, shpirti i grupit.
Blendo, gjalle jeeeeeeeeeeeeeeee

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] shi kjo............ hajt mo s'po ta prishim po une thashe mos fillojshim kaq shpejt ka erotizmat miiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nderkohe kur ju te dy keni nje zjarr te permrecemn dhe syte Blendid i kullojne long dhe po merr aparatin te beje foto ty, bie dera.
c'te shikoni?????? -une dhe it's me kena ardh per vizite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj une ju tregova dhomen e gjumit,ate me lekure leopardi te varur ne mure,pastaj vazhdimi dihet!!!!!!!!kollotumba katershe!!Sa lucky qe jam!

it's me

Primus registratum

Pastaj une ju tregova dhomen e gjumit,ate me lekure leopardi te varur ne mure,pastaj vazhdimi dihet!!!!!!!!kollotumba katershe!!Sa lucky qe jam!

Po pastaj e mban mend vazhdimin?? Ne po kercenim te katert mbi krevat kush e kush te kapte i pari tavanin, kur susta e krevatit u shqye dhe ne perfunduam te gjithe pertoke /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Pastaj une ju tregova dhomen e gjumit,ate me lekure leopardi te varur ne mure,pastaj vazhdimi dihet!!!!!!!!kollotumba katershe!!Sa lucky qe jam!

Po pastaj e mban mend vazhdimin?? Ne po kercenim te katert mbi krevat kush e kush te kapte i pari tavanin, kur susta e krevatit u shqye dhe ne perfunduam te gjithe pertoke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
U VRAVE ???????????????????'

TEDI

Valoris scriptorum

Une po hiki her se ktu n bote se del nanji me fol . hajt mirupau ene bofshi qejf ...

hot

Hotgirl

I'm baaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!!!!!!!!!!!!

ku jeni o njerezia..iki una asnji nuk ndihet!!
hajde se kam gjith kte vrrull ktu!!
opaaaaaa esssssss!!! :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Pastaj une ju tregova dhomen e gjumit,ate me lekure leopardi te varur ne mure,pastaj vazhdimi dihet!!!!!!!!kollotumba katershe!!Sa lucky qe jam!

Po pastaj e mban mend vazhdimin?? Ne po kercenim te katert mbi krevat kush e kush te kapte i pari tavanin, kur susta e krevatit u shqye dhe ne perfunduam te gjithe pertoke /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol:
dashka Blendi heeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jo mo jo se nuk je aq lucky sa mendon jooooo
se mire qe susta u prish po erdhi mengaeri me nerva dhe tha qe njeri duhet te dilte nga dhoma se 4 ishim shume dhe mqs ti ishe i vetmi djale i bukur ngelem une, hoti dhe it's me ndersa ti flejte perjashta :tipsy: :tipsy: :kiss:
po ku je njhere se na mori malli

hot

Hotgirl

ta dini qe un sjam aty mrena e!!!??

mine was a romantic story and you just destryed it all :cry: :cry:

I love new york

Primus registratum

he mi ti mos qaj :kiss: :kiss:
ti c'ke ti e ke shiju me verte me burrin, na lej neve te dyjave me it's me qe s'kena qen atje te bejme qef me llafe, apo jo kolege /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

I love new york

Primus registratum

prandaj edhe burri te ka kaq shume xhan ty se nuk prish qejf ti rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

He he e shef o Blendo.Beri efekt dhe ai shkrimi im tek klubi Mistrecve.Hajt pune te mbare dhe hiq kandidaturen tek mistrecat. /pf/images/graemlins/smile.gif

DriniS

Ecejak

Pak me vonese se s'kam patur kohe, po ju jeni cuna e goca te mire ndaj mirekuptohemi /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

shi shi qekan kthy pronay ktu!!
ptuhh *****(piiiip)*** cmu prishen planet :devil: :lol: