Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Blendo...Sikur te te pyesja vetem per kuriozitet a do te methoje kush eshte ajo "qepaenjome"? [/qb]
As une nuk e di,ajo/ai erdhi nje dite futi ca foto pastaj iku se u be keq ngaqe une i editova nje foto :shrug:

miyuki

Primus registratum

e ke friksuar mi Blendo apo do kete dale ndonje kushurirke jotja e ja ka mbathur kur pa se ku kishte rene /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

he pra, une isha live e su friksova gje un,
varet se ça i ke thene ti asaj re :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

JA miredita iher . Ca bohet Knej ka RR E KAvajes Virtualisht se liverisht Isha vete ene i vape e modhe qe o nona vet ... Si ja ka Lali knej Juve . Ishalla mire ika dhe erdha shifena se shpejti popull... :cool:

blendiys

Primus registratum

faleminderit Mohicano
well done,edhe une per ca foto po kerkoja,po per members me teper :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Boooooooooooo sa qita kaptinen direkt i vune Pseudonimet ktu ... Sa per me shku me qit zorret Asnji sma ka MAt Tempraturen MUve deshmitar kom Blendin ...Ca keni bo juve iher si po ja kaloni une mire shyqyr ti llapo kalo anej ka dritarja icik...

miyuki

Primus registratum

une e kisha fjalen nga pija ti re, eshte shprehje, /pf/images/graemlins/tongue.gif

it's me

Primus registratum

tedo ckena mo lal. Hajt edhe 100 vjec. :kiss: Ca me vonese por me mire vone se kur :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] une e kisha fjalen nga pija ti re, eshte shprehje, /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e di e di po perdoret mo mire .. I frYve Bilbilit Ose HAjt te ta MAS pAk Temperaturen ...