Rr e Kavajes

miyuki

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

mjes te gjithve njihere
qyqa, 2 dite jane vetem qe s'kam qene ktu, + 7 faqe rruge e Kavajes,
http://www.decora.it/web/pag_torte/immagini/torta_orsi_big.gif
ky linku ktu perpara ishte per Tedin, se na kishte ditlindjenpo s'isha ktu tja uroja diten tamam,
po e uroj tani :kiss: :wink:
Tedo, u befsh sa vjeç te te doje qejfi jot lal, se ka qe thojn 100 po kush i shtyn 100 vjet apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Nejse, po si ja kaluat njehere tek ditlindja, ishin t'gjith llafazanet e rruges se Kavajes e ishin?

Gjynaf qe s'paskam qene, s'ka gjo, vitin tjeter
:wink:

Po ktu ka njeri a s'ka e?
gjith gjume e?
zgjohuni gjumasher,
une per vete sapo mbarova provimin ,
oufff, iku dhe ky
:wave: :wave: :wave:

miyuki

Primus registratum

Nuk e di per ju te tjeret, por mua kta vizitoret se si me duken,
me duket tamam si vizitoret qe shkojne e vizitojne muzenjt,
po he mi mo, rregjistrohuni e ecni e bejme ndonji dore muhabet, ngelet vetem duke lexuar, merrni pjese mo, :wave:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Ec mo ket muj gjer ne fund kan per t'notuar me provimet qe çke me to
po
thasht zoti ishalla me sukse

tash ne nderkoh edhe ne AF jam edhe shkruj nji tem per SHBA /pf/images/graemlins/wink.gif

Erison700

Forumium maestatis

Mjesi juki...
Pse nuk e di ti si eshte puna e vizitoreve?. Vizitoret nuk jane vetem personat qe nuk jane te regjistruar por jane edhe antare qe deshirojne te mos kene emrin ne listen e antareve online. Une jam nje tille, "vizitore"

miyuki

Primus registratum

ou Sandri, fillove dhe ti nga kto anonimet e?
Se kishe bere ndonje here dhe the ta provosh edhe ti njehere he /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

hot

Hotgirl

ku osht helena se kam per ta rraf!!! :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

hot

Hotgirl

djale je jashte teme!! a ka njeri ta editoje kete more?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Pse mi nuk te pelqejne kto temat hot te erotizmit??? Pastaj ti permende G, dhe te tregova piken G.

hot

Hotgirl

ktu osht rruga kavajes ne jo parku autobuzave!! :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

qyq qyq qyq
Sander, po ça jane kto qe thua mor djale, si ti nxe goja? :smash: :smash: :smash: