Rr e Kavajes

it's me

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

edhe une qe mendova te hidhja kanditaturen per postin! pffff te le hottoja rradhe /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

aha se leshoj venin jo!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

it's me

Primus registratum

ashtu eeeeeee :smash: . E mire pra po marre ate qe vjen mbas teje derisa te behen votimet e tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Po pra paska fillu fushata elektorale ketej,po prisni nje here se une nuk shpalla date zgjedhjesh.
Nen presidente mbetet Hoti deri ne zgjedhjet e ardheshme (qe nuk ka per te patur)
Po te doni hidhni kandidaturen tek une (personalisht)
P.S per macken!!
<< as nuk u kujtove per mua,te thoje ndonje mirembrema,po kot nuk thone qe macet jane mosmirenjohese>>
see you all!!SUNDAY!! :kiss: :kiss: :kiss:

I love new york

Primus registratum

mjaaauuuuuuuuuuuuuuu
me late pa mesuar
erdha te shoh njhere c'behet
i miss you all
ika tani /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

p.s per ngjalen sigurisht qe kujtohem. (mc)

blendiys

Primus registratum

Grrrrrrrrrrrr!!
erdhe vone,meso tanii!
Une ika,shpresoj qe neser te zgjohem ne kohe :sleep:
:kiss: :kiss:

hot

Hotgirl

apapapa si grricen keta me njeri tjetrin mer amani!!
helena ty ta kam heq vizen..si me ke mashtruar mua ashtu ti mi!! :mad: :smash:

it's me

Primus registratum

hoto helena ka filluar tja beje terapine blendit ne gjuhen macerishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Po pra paska fillu fushata elektorale ketej,po prisni nje here se une nuk shpalla date zgjedhjesh.
Nen presidente mbetet Hoti deri ne zgjedhjet e ardheshme (qe nuk ka per te patur)
Po te doni hidhni kandidaturen tek une (personalisht)
P.S per macken!!
&lt;&lt; as nuk u kujtove per mua,te thoje ndonje mirembrema,po kot nuk thone qe macet jane mosmirenjohese&gt;&gt;
see you all!!SUNDAY!! :kiss: :kiss: :kiss: [/qb]
smilies-5196.png

I love new york

Primus registratum

papapapa nuk guxon rrobi me i thone tjetrit Good Luck me provime qofte edhe ne macerisht se u hudhen perpjete keta. /pf/images/graemlins/laugh.gif po c'keni more.............
Hotto mos me bjer ne qafe kot se do bohesh pishman pastaj, jam aq e paster sa vete kristali, mos u merr me Blenduqen se do te te korruptoje kundra meje.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Grrrrrrrrrrrr!!
erdhe vone,meso tanii!
Une ika,shpresoj qe neser te zgjohem ne kohe :sleep:
:kiss: :kiss: [/qb]
at least erdha ti them grupit tim te dashur miremengjes!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: mund te mjaullis edhe njehere me vone po pati njeri around. ika tani te vras veten duke mesuar :mad:
:kiss: :kiss:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] hoto helena ka filluar tja beje terapine blendit ne gjuhen macerishte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
he moj ti, e drodhe belin me sandrin ne disko se pres dhuraten une
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] apapapa si grricen keta me njeri tjetrin mer amani!!
helena ty ta kam heq vizen..si me ke mashtruar mua ashtu ti mi!! :mad: :smash: [/qb]
rrusho une nuk mashtroj asnjeri, sidomos ty qe te kam kolege me kimet :wub: :kiss:
mos degjo gojet e keqija qe duan njecik mjalte te embelsohen se jane thartuar keto kohet e fundit.
bye to all :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher si e kom rrugen tone te dashur . Ca po bohet ktej me O Blendo po une mer cere veni kom ktu me kto zgjedhjet e reja me ...

hot

Hotgirl

zgjedhjet nuk do bohen se una se leshoj postin /pf/images/graemlins/laugh.gif
heleneee te jemi rrefy ke ondrrat e sna je pergjigj..
kena pa i tufe me ondrra te tjera po kena per ti harru tu prit per pergjigjen e ktyne te tjerave..
nejse ti good luck njehere per provimet e tuja..
una e kam nji neser e skam msu hic..
prrovim anglishte mo..kush po e vret trunin /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

rrushi erdha vetem nje seconde dhe do iki prape sa te te them se mgjth e mbytur ne libra une nuk i le mbas dore endrrat e shoqnise e sidomos te tuat.
mos bjer pre e thashethemeve
check endrrat!!!!!!
thanks per urimin e provimeve , ika tani

Ngjale gjalle je????? /pf/images/graemlins/wink.gif :confused:

it's me

Primus registratum

zgjedhjet do behen se ndryshe una do protestoj ose do bej greve urie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

pershendetje te gjitheve :wave: :wave:
kam akoma shume per te mesuar :cry: :cry:
shpresoj t'ju mungoj ndopak, por mos i leshoni shpresat, une do vij serish, shume shpejt mes gjirit tuaj.............. :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: