po mu mo ku me le . Hajt se ta tregoj une ty as kam per te te ftu me ne shtepine time e mos u lut kot se s'ndrroj me mendje. E ato syzet e bukra qe te kam bere une peshqesh mos i ke humb gje se sikur sti pashe sot. :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ho mer Blend cere bo ti . A po vje t hikim anej ka shpia jote ene bojm i party Ulerime fare morim ene Hotgirlin ene Mocen dhe Helenen ene bojm nejse Kusurin e filmojme ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kam bere ca mungesa lal se kam qene pak e zene. Por tani jam back :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] hec mo, se per tu çlodhur ndonjehere, s'eshte keq
ç'thote it's me, e ke pare gje?
Po e pe, te fala nga mua :wave: [/qb]
Te gjitha Pervec Te Fundit qe kohen qe donim te shkonim ne Det Per Tu lare . Banakieri Tjeter na u semur dhe nuk mundem ta benim dot . POr e beme me Uje te ftofte sikur ishim n det . I HUdhem Trupit icik Krype me pas ate shijen e detit ...Fillimisht postuar nga Miyuki:
[qb] e ju i keni kaluar te gjitha kto e?[/qb]
Hoto Une me shoqnin e vjeter kom qene Ju keni ardh ke Ne shoqeria e re ... Do Te rrish apo te ftojme te tjera ne grupin tone...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] iiii blendi ka gjet nje shoqe te re..
i bej thirrje gjithe pales femerore ketu ti shpallin lufte te hapur blendit..
tedi a po vje e po bashkohesh me neve apo te pelqen edhe ty shoqeria e re?? :shrug: [/qb]
Se mos Ishe ti sot ... Masnej ti n shpi je cere te ftoj Ty UNe ...Fillimisht postuar nga it's me:
[qb]po mu mo ku me le . Hajt se ta tregoj une ty as kam per te te ftu me ne shtepine time e mos u lut kot se s'ndrroj me mendje. E ato syzet e bukra qe te kam bere une peshqesh mos i ke humb gje se sikur sti pashe sot. :tipsy: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ho mer Blend cere bo ti . A po vje t hikim anej ka shpia jote ene bojm i party Ulerime fare morim ene Hotgirlin ene Mocen dhe Helenen ene bojm nejse Kusurin e filmojme ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prape ti kerkon te besh pjese me ... Qyqyqyqyqyqyyqyq. Sa here duhet me ta thone ti je ne Grupin Tone ske nevoje per me te seleksionu . Ne Marrim mendime nga ty te pranojme apo jo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ene sa per Hotin kom Var i KOqe HUdhre n qafe qe te gjitha vashat qe e shofin thone cere Hajmalie e bukur mer drec Ku e paske gjet ...Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] rri se po te ben ndonje magji hotti e do shkelesh ndonje kak qeni pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po une mo don zhuan ne cilin grup bej pjese mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ti do dru me duket :smash: :smash:Fillimisht postuar nga Xander:
[qb]Ah car po me prish reputacionin me Helenen ti. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga it's me:
[qb] ja ku erdha dhe une. Sapo u ktheva nga kafja qe piva me mohicanin (sandrini) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ej po sonte qe e premte nga do ja mbajme ne te dy? [/qb]
c'paska qen ky Tedi moreFillimisht postuar nga TEDI:
te thoja!!!!!!!!!!!!!!!!!Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] iiii blendi ka gjet nje shoqe te re..
i bej thirrje gjithe pales femerore ketu ti shpallin lufte te hapur blendit..
tedi a po vje e po bashkohesh me neve apo te pelqen edhe ty shoqeria e re?? :shrug: [/qb]
a e ke dyshuar ndonjehere kete gje ti????? :kiss:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] it's me ju bashkove edhe ti shoqerise se re e??
mir mi kam helenen un..ajo po qe sme tradhton muve!!
:kiss: [/qb]
Hatki nuk jam kjo po ky /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]kjo blendo e paska pat shpin mu anej afer "blendit"Fillimisht postuar nga Bela70:
[qb] Allo te gjithve nga ruga e kavajes,dhe un jam iqik nga ajo rug,pasi per 3 muaj jetova aty (Rr-N.Frashri 01)perball kishes ortodokse apo afer pallatit a si i thonin Farije Hoti.
Lagje e mir ishte sa isha aty mir kam kaluar. [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]
Blendi qfar ka te re nga lagja juaj se ka koh qe nuk kam qen andej.Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]Mire se erdhe Bela,ne gjirin e dallavereve!!!lolFillimisht postuar nga Bela70:
[qb] Allo te gjithve nga ruga e kavajes,dhe un jam iqik nga ajo rug,pasi per 3 muaj jetova aty (Rr-N.Frashri 01)perball kishes ortodokse apo afer pallatit a si i thonin Farije Hoti.
Lagje e mir ishte sa isha aty mir kam kaluar. [/qb]
:rockband: [/qb]