Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Sikur kishim futur hoton ne mes, dhe ti kishe ne dor nje kamzhik sadomazo dhe un mbaja telekameren ne dore. [/qb]
sa te dika ajo mbrapmja more sander :smash: :smash: :smash:
tipike enderr mashkullore, s'dini gje tjeter juve mo :sleep:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] :lol: :lol: :lol: o c'kam qesh tani,Mohicano,ku te paska vajt menja,je i modh!!! :lol: [/qb]
ti kujdes mos qesh shume se do te te bien dhembet :smash: :smash: ta tregoj une ty po he /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ehe na kishit lidh edhe me pranga :lol: :lol: Hoto paske fantazi ti!!! [/qb]
me pranga po qe po po ju kishim lidhur edhe syte ju kishim zhveshur vetem me brecka edhe aty ke ajo karrigja qe ka sandri ne shpi (me lekura dhe litare) ju pikonom qiri te nxehte mbi gjoks edhe pastaj ju fusnim akull ke kerthiza. deri sa ju te kerkonit falje e te premtonit qe do beheni cuna te mire, une e Hotti do ju torturojme.
right kolege? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

harrove se si ju gjenden ato leket ne dore eeeee????
mbasi iu beme tape, iu cuam ne nje strip club per femra dhe meshkuj, ju veshem nga nje pale tanga ose thongs meshkujsh dhe ndersa une e Hotto pinim Bloody mary dhe Sex on the beach ke banaku, ju kercejshit ke hekuri ne mes te salles dhe paret fluturojshin...
he ju kujtua ndonjecike tani :smash: :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Erison700

Forumium maestatis

Jupa, jupa, jupa, jupa
jumping-smiley-016.gif
erdhe tina se m'kishte mar malli muve.
love-smiley-075.gif

I love new york

Primus registratum

po pra erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po ne vend qe te gjej ndonje mesazh te bukur malli, shof ato ondrrat qe jan tipike per blendin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
what's up Sander :kiss:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] po pra erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po ne vend qe te gjej ndonje mesazh te bukur malli, shof ato ondrrat qe jan tipike per blendin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:
what's up Sander :kiss: [/qb]
Po mir o shpirto car ti boj ondrres una? Ti them ik ajo nuk iken dot.

I love new york

Primus registratum

what happened ke ato popstimet e para qe ishe aq romantik me ato fotografite qe i cmende te gjithe :wub: :rolleyes:
apo endrra thjkesht nxorri ne pah your dark, wild side :devil: :devil: :devil:

blendiys

Primus registratum

Mirembrema o dallaverexhinj!!
Mos u zini se nuk ju shkon,xander avatarin tim akoma nuk e kishe gjet,why!!
Helen,versionin e lekeve e kam dhe une po me pak ndryshim!!!

I love new york

Primus registratum

ok e ke dhene ti por kjo nuk ndryshon shume ne ngjarjet e endres, ju prare u bete tape dhe se bashku shkuam ne strip club /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

pastaj shkuam ne nje adult store dhe dorezuam disa kaseta qe as vete nuk e di se si na rane ne dore
po pys edhe nje here Mohicanin,se mos di gje ai!!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Mirembrema te gjithe rrushave!!
Birra dhe cips ketej,ok,!!
Si thoni sikur te ulemi tek trotuari i mesit perballe xhamise,kur shkon vone nuk ka zhurme,dhe mund te degjosh edhe komshinjte tek gudulisen!
mmmmmmmm,vertete per jete birre!! :kiss: [/qb]
Ej Robo po ato historite ke Sufllaqja atje ke banka i harrove e . Sa here jena gdhi atje ne mer ... o Atje o ska Aty Ka lezet sidomos kur vinin dhe policat me na kontrollu dokumentat ...

I love new york

Primus registratum

kur do me dali edhe mu nai rrob ktu ke af qe te kemi pas bo gallat ne tirane.
hey e mban mend njeri klubin "92" andej nga stadiumi Dinamo????
a c'qyfyre kemi bere atje para 7-8 vjetesh
smilies-207.png

blendiys

Primus registratum

Mashtruse je vete,dil ne shesh te burrave po ta majti,apo sa merr vesh qe iki une bohesh e gjalle ti..!! :smash: