Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Po mi lal kur te duash. Me thuaj se ku dhe kur. :thumbsup: [/qb]
po mire si perfundim me ke e pive ate kafen ti??? se me ngel fiksim mua.
ok takohemi tek rruga x avenuja y tek klubi z.
di ti ndonje klub cool ku bejne apple martini te mire???? /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

LEA

Primus registratum

boboooo, une, veteranja e rruges se kavajes, me banim ne qender te 21 dhjetorit, tani e solla koken ke kjo tema qe bashkon komshinjte.
ma boni hallall se per 17 dite do ta shof serisht rrugen e kavajes, mbas 5 muajsh dhe mka ik menja prej qejfit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

do kthehem mbas 1/2 ore.
:kiss: :kiss: rrobve qe e kane pas shpine ke rruga e kavajes se kam pas kujtime te bukra aty

I love new york

Primus registratum

o blendi po ti na bere kurioze tani
si eshte pune e ketij kushuririt tend, ujkut qe m'a ka permend nickun tim ne firmen e tij????? :eek: :eek:
anything i should know??????? apo thjesht ndonje koecidence per ty

I love new york

Primus registratum

o blendi po ti na bere kurioze tani
si eshte pune e ketij kushuririt tend, ujkut qe m'a ka permend nickun tim ne firmen e tij????? :eek: :eek:
anything i should know??????? apo thjesht ndonje koecidence per ty
o blendi t'i thua qe je ne belgjike, po c'ben zgjuar more a nuk i bie ora 4 e mengjesit aty?????

miyuki

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] qeke ftof ti..dashke :smash: [/qb]
Per ate pune hiç fare, po meqe thane i gjo, me mire ti shkosh deri ne fund apo jo?

hot

Hotgirl

jo me po une isha e mendimit qe te behej ne stockholm se po u be ne bruksel sic thate juve una svi dot...
no hot--no party /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

E po kjo pike e zeze dy dite mungova une dhe ketej na qenka bere kerdia. Faqe te reja e persona te rinj e.
Pa sa kurioze qe qenka kjo "Helen of Troy" vetem pyetje paska. :goofy: :goofy: :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja mroma Iher cere bohet ktu me qe skom qene una ...LLapo t fala Ke ka Vlashi ...

I love new york

Primus registratum

[qb] weeeee ma mori blendin kjo mua :smash:
P.S: tja sul icik tedin :confused: :angel: [/qb]
o rrusho po une nuk ta mora Blendi ty mi
ai vjen vete ke une!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smash: /pf/images/graemlins/wink.gif
po mire mi dhe ti sa egoiste behesh po sikur t'a kemi te dyja ka problem???? sikur neve do bejme krushqi meblendi apo e ke menje t'keqe ti :wub: :devil:
ok hajde pyesim blendin
blendo pozite t'veshtire t'kena vu. une jam rrob paqesor them te dyja, ti si mendon?

oh per It's Me : pse jam une shume kurioze mi zemer??? mos bera ndonje gje te keqe :cry:

hot

Hotgirl

jo mi se paraditeve e du per vete nja 2-3 ore se e kam pushim na shkolla ene me ma me muabet /pf/images/graemlins/laugh.gif
per masdite hajt se po e ndaj me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
c'thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] jo mi se paraditeve e du per vete nja 2-3 ore se e kam pushim na shkolla ene me ma me muabet /pf/images/graemlins/laugh.gif
per masdite hajt se po e ndaj me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
c'thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
dakort jam :thumbsup:
po Blendi s'po na pergjigjet /pf/images/graemlins/frown.gif
edhe une paradite kam ca ore pushim, ca te boj une? apo po i fus tedit nje cerre te me mbaje me muhabet :goofy:

p.s hey s'ke kalu andej nga ëndrrat :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

mer tedin se atj si marojn nejhere muhabetet,,blendin e kom zone vete paradite /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] mer tedin se atj si marojn nejhere muhabetet,,blendin e kom zone vete paradite /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa posesive qe je mi :smash: :smash: :kiss:
po shyqyr qe e ke vetem paradite se do ja mersshe frymen fare Blendit. :wave:
Blendi s'po na pergjigjet hic