Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] O Tedo mos fillo ta bastardosh,se shaka po bejme,e di qe nuk te palqen kur te thone qe ke h.... te madhe por ca te bej une.
&lt;&lt; Realitet i hidhur por i vertete &gt;&gt;
Bye [/qb]
Blendi ti e di qe mu sme njel Hatri per shaka nese me njel un ta them . Po Hundederr dhe ti je kte qe e ke e ke maje . Une jom kampion se mohoj ere ca ti boj ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] Lere, lere e clufte thuaj, Lufte se kush e ka hunden me te madhe [/qb]
Ti robo cke,pse nderhyn ne gjera qe nuk te perkasin???
Apo te filloj edhe une te te them KUQSE
IIIIIIIIIIiiiiiiiiii

blendiys

Primus registratum

Mirmengjes te gjitheve,
Ju pershendes me nje kenge nga PINK (Family Portrait)qe po e degjoj tani!!

blendiys

Primus registratum

Tani sapo u ktheva nga puna dhe po habitem nga gjithe keto postime te reja tek Rr Kavajes,mos te marrin vesh njerzit per nje dhome te re dhe o burra te postojme sa me shpejt.
&lt;&lt;po shkoj drejt falimentimit&gt;&gt;
LOL

hot

Hotgirl

qyqa qyqa as mos e zer ne goje ate sarsin se i shef postimet e hotit ti pastaj!!! akoma ska ardh mer..ishalla svje nejhere :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Amon e llap fillove ti . Ke t Fala Ka Vlashi ere dje te bote ca zile ai ...

blendiys

Primus registratum

Ted!!thuaj Vlashit te rimbushi nje here karten e telefonit dhe pastaj te me marri.......
Kjo vlen edhe per ty!!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ted!!thuaj Vlashit te rimbushi nje here karten e telefonit dhe pastaj te me marri.......
Kjo vlen edhe per ty!! [/qb]
Pse LLap na ke mor naiher ti n tel noi qe te mbushim karten per Ty ne . A thu se je nai Gozhap i mire ti...

blendiys

Primus registratum

Jo mor jo,e di qe nuk jam gogozhare e mire,po se kush po i bie telefonit tim ti e di!!!!!
hahahahaha

blendiys

Primus registratum

Ketu tek Alb Forumi,shikoj cdo dite tema,Pro dhe Kundra Shqipetare,por qe sigurisht gjithesekush qe shkruan ka arsyet e veta.
Po ne se jemi kaq Shqipetare sic e tregojme veten,le te veme edhe foton tone kundrejt temes,dhe jo shkrime ne gjuhet qe kemi mesuar.
Vertete qe nuk ka lidhje me Rr e Kavajes,por edhe ajo ben pjese ne Tirane,SHQIPERI