Ta prish une ty mi rrush,vetem me thuj se ku,pastaj mund te flasim edhe per Ceshtjen e Gjirit nqs nuk ka problem..Fillimisht postuar nga it's me:
[qb] o blend ti me pelqen shume dhe do te kisha shume deshire te me ftoje per nje kafe neser. Si thua?????? [/qb]
Shkolla Stemal Qafa eshte ne rrugen e Durresit,dhe kisha ortodokse ndodhet ne Rr e Kavajes.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] me falni sepse gjithmon e kam ngatarruar rr e kavajes me ate te durresit..rruga e e kavajes eshte ajo ku ndodhet shkolla qemal stafa apo ku eshte kisha ortodokse? /pf/images/graemlins/laugh.gif flm per sqarimin!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mirmengjes ose sic thone kosovaret "A fjete hic".Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sheeee qekeni afer mi?? hallall hallall..una e kam njonin afer ktu..ne ai na parku autobuzave...si thu ta gjuj e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]![]()
mpaska dal turini ne ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]