Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Nuk e di se per cfare byrektore e keni llafin ju o shoke!!!se sa kam qene une aty e vetmja byrektore ka qene perballe hotal Luganos,dmth mbrapa Samsungut.
Sa per detyren qe me ke ngarkuar ti Petro Ninse,do ta beja me gjithe qef,por jam ca mije KM larg byrektores...
Sorry
LOL

blendiys

Primus registratum

Ktu jam o Llap,po une nuk jam parazit si puna jote,punon bota o menjeeeeeeeeee.
Pastaj te mori malli per mua ty qe po pyet???
BYE

hot

Hotgirl

epo pranej kam ngel beqo una s ete gjithe cunat e kavajes shkojshin me gjujt ke tirona re!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Obobob na vune dhe ne lufte lagjes tani, Hotgirl hajt mo se dhe Tirona Re pjese e lagjes eshte, anej ishte Petro Nini dhe ishin me te ekspozuara gocat jo per gje...
Po tironset te mira jane kudo edhe ne Mamurras me shku... nc nc sa ja rrisim vlerat qytetit mer amon... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si mer ti spaska pas byrektore aty, mua me kujtohet ketu e 15 vjet te shkuara qe akoma ja ndjej shihjen fanastike qe kishte...
Che pecato.. /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

petro akoma ske flejt ti mi?? uhh kam harru fare qe duhet me flejt ne una..sa osht ora anej na ty tashti mi??!!

Petroninsja

Primus registratum

Hot na ka ngec ora neve kendej nga une i bie 9 e darkes.. Po nga ty apo kur zgjohen kendezat ja fut gjumit ti, turni i trete mesa shoh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Po ja fusni kot o goca,1)Tirona e re nuk ka pas dhe aq shume goca te bukura,2)edhe tek Samsungu nuk ka pas ndonjehere byrektore,po ikni flini se eshte nderruar dhe ora.
Bye

blendiys

Primus registratum

Edhe ti PatroNinse,para 20 vjetesh flet;po edhe atehere ka qene kopeshti me dreke Nr 31 ose 28.

hot

Hotgirl

2 turnet e tjera flejme gjume ne petro..pastaj zgjohena ..pushim i madh /pf/images/graemlins/laugh.gif 20 min pastaj pune(gjume) prape turni 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Po ja fusni kot o goca,1)Tirona e re nuk ka pas dhe aq shume goca te bukura,2)edhe tek Samsungu nuk ka pas ndonjehere byrektore,po ikni flini se eshte nderruar dhe ora.
Bye [/qb]
O Blendo sa vjec ti se mbase e ka shem ate byrektoren. Une i kam nja 5 vjet qe nuk e shoh me rrugen e kavajes me sy.

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] epo pranej kam ngel beqo una s ete gjithe cunat e kavajes shkojshin me gjujt ke tirona re!!! [/qb]
Kush tha se te gjith ke petro? ene ne te parkut nuk lam goc te kishes ene te demokracise pa kap. Nuk po i fus dyqont e reja se duhet me permen ca emra qe jane te "bujshem".

hot

Hotgirl

jo flm as kisha as ke demokracia skam qen..jam x-myslym shyrse..rruga me 1 ne tirane..edhe x-qemalse.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

o blend ti me pelqen shume dhe do te kisha shume deshire te me ftoje per nje kafe neser. Si thua??????

hot

Hotgirl

aaaaaaaaaaaa......plasi ne ktu!!!! fillun gocat me gjujt ke kavaja tashti..hihihihi

it's me

Primus registratum

pastaj ai ka gjujt tek lagja ime dmth (tek tirona e re) dhe une po gjuj tek rruga e kavajes

hot

Hotgirl

jo ri futja ti!!! sa keq qe sjam ne una aty se do kisha gjithato opcione me shkrujt...si ne qender qe jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif do kisha mundsi me gjujt ke tirona re..ke rruga kavajes ose ke parku autobuzave e deri ne kinostudjo /pf/images/graemlins/laugh.gif a ka me??!!!

it's me

Primus registratum

po une nuk jam aty ku mendon ti po morra vesh qe blendi eshte ketu ku jam une dhe qe eshte si shpirt fare prandaj i shkrujta;

hot

Hotgirl

sheeee qekeni afer mi?? hallall hallall..una e kam njonin afer ktu..ne ai na parku autobuzave...si thu ta gjuj e??? /pf/images/graemlins/laugh.gif