plot or vlla...chatistat ihere e prishen te gjithe mercedezin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Po ti Hotgirl,as nuk na thua kush qe ai qe prishi mercedesin nga bukuria jote???? [/qb]
Je afruar pak. NorvegjezeFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] O Cheyenne,po car gjuhe eshte ajo ne fund te postimeve te tua <<finlandezce>>??
Apo po ja fus kot,,??? [/qb]
Ti po ja fuske kot,se ne vertete te turpshem dukemi,por ashtu na e kerkon puna (hunting)Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Kavaja Road si jeni mer?
Pranohen nga Tirona Re.....
Kam pas gjujt anej nga juve shume te turpshem i keni cunat.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peace.. Pacim kavajsa [/qb]
iii po te gjith ke Tirona e re i zejshin.Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb]Ti po ja fuske kot,se ne vertete te turpshem dukemi,por ashtu na e kerkon puna (hunting)Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Kavaja Road si jeni mer?
Pranohen nga Tirona Re.....
Kam pas gjujt anej nga juve shume te turpshem i keni cunat.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peace.. Pacim kavajsa [/qb]
<<une dathnoren nga Tirona e Re e kam...
Bye [/qb]
MOs Ki Dert LLapo se ktu jom po ti nga bohesh se ke hum fare...Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Po Tedin a e keni pa gjo,apo i ka dhone nanjoni prape nai Scuter dhe Tedi si i forte qe eshte i bie shtylles me koke.
Aman se me ka bere merak qe me rafte pika me rafte![]()
![]()
[/qb]
Para 5 vjetesh kam hengur sufllaqe aty ke byreku. I bonte llahtar fare. Mbaj mend pastaj pak me siper byrekut ishte nje turk qe bente torta, por cfar tortash.Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Hajde hajde, qeka bo Tirona Re treg femrash lol
Jo per gje po na gnrini vlerat njecik si shume.
leqe te mira kemi qene kot em rrejt tani...
Na rrofte modestia.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tek rruga e Kavajes me kujtohet ka qene nje byrektore ku me vone u be dyqani i Samsungut, bente disa byrek me gjize me te ik truri akoma me vjen ne mide ajo shihja e atyre byreckave....
Se di nese eshte akoma?!
Nese po Bledo te te ngarkojme detyre te rendesishme silli lales nja 4 cope se po qe e ndaj me njerezit ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]