Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Sa andej kendej,no big deal.Sot fillon dhe shkolla dhe une qe nuk e di se c'fare me duhet dhe c'fare jo.

sweet eda

Primus registratum

blendo kaq ke per te thene"sa andej kendej, no big deal"....mungon me muaj, s'shkruan as 2 rrjeshta sa per te na kujtuar, nuk na sjell dhurata, edhe kaq???? :eek: This is definitely not excepetable apo jo guys?

sweet eda

Primus registratum

jo more ti qofsh edhe u befsh sa malet, por nje cike kujtese e meritojme apo jo......Po he na co nai updated picture qe ke bere gjate atyre pushimeve andej-kendej!!!!!

I love new york

Primus registratum

eeeeeeee e gjete tiiiiiii
Blendi te beka foto gjate pushimeve, pse u cmend ai te marri bukurite e Belgie :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhan xhan Blendin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fantazia*:
[qb]
Fillimisht postuar nga Luanesha:
[qb] FANTAZIA* SEI GRANDE
:kiss: :kiss: [/qb]
:kiss: dhe une tyve..Grazie..

P.s Tedo dihet e sakte.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rralle bej gabime,ama kur i bej,jane me pasoja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
A Se di . Deri m Tash ske bo Gabime ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi rruga e kavajsave! Ka jeni zhduk? Un sa u ktheva ka rruga e Durrsit se kom pas ca pun anej.
Pash që e kishit çorodit krejt temën me lopë e lopë e me Nano e Berisha e mo n'fun s'kishit thon asgjoi interesonte /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Rralle bej gabime,ama kur i bej,jane me pasoja..
Yllo, amon kur e ke nda menien me bo nai gabim? /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: :kiss:

FIXHI USA

Primus registratum

7_11_1.gif

7_11_1.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pllaqo paske vu zile ene për Plluqin e?
Ju doli gjumi të paktën? E pitë kafen? Sa zili të kam se bëni muhabet me njëri-tjetrin kur pini kafen :goofy: . Megjithse edhe shpenzimet i keni dyfish ju /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Po jo mi se nuk e kisha ngatarru po kisha shku me shërbim ke rruga Durrsit. Kshu është kur je me pozita të larta duhet të gjezdisësh për punë /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.S. Pozitat e larta janë këtu tek qeveria e rrugës së Kavajës.

Guest

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Amon kur e ke nda menien me bo nai gabim? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kondre..per ca gabimi e ke llafin.. :confused:
se mu me shpetoi goja,ashtu kot.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

12_7_21.gif

P.s Kam gervisht,makineeeen... :cry:
(Leqe,kujt po i qahem /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Hi,rruga..
Najso... :wave:

sweet eda

Primus registratum

Hello grupi, si jeni sot
fantazia :lol: e paske gervisht edhe ti, se une para ca ditesh ia bera ca viza deres se pasagjerit.....tu shku per ne aeroport, si duket po vjen koha me ble nai te re

susglob

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] Hello grupi, si jeni sot
fantazia :lol: e paske gervisht edhe ti, se une para ca ditesh ia bera ca viza deres se pasagjerit.....tu shku per ne aeroport, si duket po vjen koha me ble nai te re [/qb]
Ti mire se do ta blesh nje po une qe bera toyoten atehere. Qe eshte e re cte beja?? Se kur peplasesh me makina te reja dhe i ben totalled humb gjithato leke. Kam experience shume te keqe nga kjo.

Kondrapedali

Kondrapedali

Kurse un para 2 ditësh i mulova të gervishtmet e makinës time (që duhet thënë se nuk i kam bërë unë /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Fante, për ate gabimin që të rrëshkiti goja ty e kom ene una :devil: .

Ti Najso e paske menien e keqe m'duket. Qeke ka ato që i hudhin gjojnat ke plenat se kan zon içik pluhun :goofy: .