Rr e Kavajes

Indulgence

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] I'll grab the Moca one...

HELENKEEEEEE! :kiss: Are we still on? [/qb]
Indu - yes honey big time :kiss:
i called you last night but no reply :angel: [/qb]
Si e hutume qe jam, u sigurova mire e mire qe te mos harroja charger-in, por harrova telefonin ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Just got in, half asleep... When's a good time to call you? Office or cel?

I love new york

Primus registratum

Well, cell is good on lunch time, dmth around 1-1:30PM ndersa ne pune merr mi kur te dush edhe une e flas kete gjuhen tone te allasojshe icik si me stil /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

S'ka privat calls n'orar të punës. Kshu e keqpërdoroni juve besimin e popllit? Hikni anej ka PM (pun m...).

Si keni qen kavajsa? Keni bo nai pisllik? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Dy nuk thu,Kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif (pislliqe)

Pershendetje dhe nga mu kalamoja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Let me call Helenken now ne orar te punes, per inat te Kondres /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pershendetje kalamaja nga Kavaja :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Kujdes se mos bosh gjo tjetër për inot të Kondrës ti Indi /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Do marrim masa drakoniane kundër jush vajza. Do ju vejmë gjoba që t'ju hiki truni skiç /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

shi si bejne te gjithe tek kjo tema sikur e kane idene ku bi rruga kavajes, e mblidhen ketu per tangerllik /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur e keni shkel rrugen per here te fundit mo? :goofy:
une sa u ktheva nga nje kafe aty afer Samsungut :lol: (ca rrene :devil: )

Guest

Realisht,kam qene une e fundit,qe kom shkel pllakat e plasaritme t´asaj rruge..e kom pi kapucinon e mjesit,te internazionali.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe si dihet,mbase do te jem e para,qe do e shkel perseri.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indu :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Shire, ke Samsungu nuk ka kafe /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Fante, Internacionali o ke rruga Durrsit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate aty i kom ca kujtime të omla un :angel: .

Ehhhhhh, rruga e Kavajës :wub: . /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Kondre, pse s'e thu tamom, kujtimet i ke aty ke cepi nga mbrapa Internacionalit /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif , n'kom :lol:

Sorry kalamaja se e qelba fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fante - back at you :kiss: E keni kollaj ju te Juropit me i shkel pllakat e plasaritme /pf/images/graemlins/frown.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Indu, mrapa Internacionalit ka rob gjith kohës :smash: :smash: . Masnej ato kujtimet që thu ti nuk i share ktu un se juve aq doni e t'hudheni përicpër :tipsy: .

ladouce2005

Primus registratum

:lol: sa kam qesh, me late pa pune o te paudhe :lol:
Kondre me cin ke qene qe s'me ke thene mo? :devil:
hajde se ti fal keto dashurickat e vogla, po mi thuj :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

:idea:
36_3_12.gif

E ka fajin Indu që provoko :rolleyes: .

Indulgence

Primus registratum

Shiro! E hongre mi :eek: me një lulkë? Don't get soft on him now, bring out that beautiful :devil: in you. C'mon now!

Kondrapedali

Kondrapedali

E shef sa e keqe o kjo? Si me qen pe Korçe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nuk të le as me ndrru muhabet jo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Indulgence

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :goofy: Keto vetem per Kondrën. Të tjerë/at, na, vetem kshushe kam :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qeke me vrull të modh sot Indo. Ruje se të duhet ne për nesër /pf/images/graemlins/tongue.gif . Ne mos e përdridh qafën aq shum se do t'dhemi :goofy: .