Rr e Kavajes

Indulgence

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Hmmmmm... Po mire mi Fanta... Ne fakt, te gjithe te vegjel jeni juve dhe po e marr rolin e mamit apo te mortes se madhe per te gjithe..., mjafton ta keni kalur ate moshen qe kekoni qumesht :eek: :lol:

Guest

Ku ka drita knej nga ne mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketu,erresire dynjoja..

Evropa o, ku thrret qameti.. /pf/images/graemlins/frown.gif :lol:

P.s Ncuq se kam kalu,kohen e Qumeshtit akoma..
Vetem ka ca ndryshime te vogla.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

missed you too :kiss: :wave:
si jane nga shtepia - te fala /pf/images/graemlins/wink.gif

Kta kalamojt eee- ehhhhhhhh dun i drruuuu ktaaaaaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Do e diskutojm iher ket muabet..o Blendo,gjon e gjat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Por per Babysiter..kjo Helena,sikur ma mush icik synin..
Duhet te dije mir,me e tund krevatin kjo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
U harrova,dum dhe prralla ne.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Mos a ha at tek Helena... jane bebe te rrezikshme keta... Fanten e ke dhe me probleme, se eshte akoma me qumesht... (nje cike si e vonuar, po shhhhhhh, se do na ngelet pa martuar... /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Blendi... bo si i bukri shejtan, por kerkon perralla me llafe te pista... Te pyet: "Si ia dilte dot Borebardha c'do nate /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

o Fante - i di icik gabim ca gjojna ti rrusho :wink:
e di si thoshte babi im - numero iher deri ne 10 para se te japesh nje konkluzion /pf/images/graemlins/laugh.gif

pastaj fatmiresisht une jam msu me m'a tun gjithe kohen krevatin, m'bojne edhe fresk me palma :goofy:
kshu qe hudhi syte iher ka Gjuhesia mos gje naj babysitter- ose asell asell marrim KOndren se ai e ka me t'provume /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

ndersa per prralla, Blendi duhet te jete i mire them una /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

Helo rruga e K :wave:
Nuk do ndalem se jom shome vone.
Me pret njeri ne kombinat dhe do e gdhijme sonte,tek shkomi i Kavajes eee.

Guest

Ne rregull pra..
Pasi ju lexova te dyjave me vemendje,arrita dhe un´,ne konkluzion.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Perralla di Blendi,di dhe une.. :idea:
Keshtu qe,do e bojm me rralle..do i tregojm njoni - tjetrit..
Nji nate un,nji nat ai.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
S´po marrim hic Baby sitter..meqenese e moret per ters muhabetin.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s Vetem hallet e te tjereve mos qani amon..se m´vje me qa,kur mi kujtoni.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kane.. :wave:

Indulgence

Primus registratum

Qe... i nxorri dhomet e bukur kjo... /pf/images/graemlins/tongue.gif ne po i mpref...

Si qe ajo fjalia ne p.s. apo s'duhet me i djeg njeriu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

kshu sic je tu e pershkru ti i bi qe t'jesh tu flejt me Blendin me i shpi - s'po hy ne detaje :shrug: :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Indu /pf/images/graemlins/laugh.gif

besim231071

Primus registratum

Hej gra,kur te filloni me ba shaka,duroni pak me shume njera tjetren ,ju lutem,se eshte shprehje civilizimi.

I love new york

Primus registratum

Kane - mos ja qaj hallin grave ti se e gjejne vete gjuhen ato /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj ca gjera duhet shkruar se jo per gje po kemi nevoje te nxjerrim konskulzione edhe ne virtualitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Seriozisht ta kete Kanani thua? :rolleyes:
Ka dashnia e kena mer vlla, ka dashnia :shrug:

Fante, Blendi - sqarojeni nje cike djalin se e keni me afer anej :rolleyes: