Rr e Kavajes

Guest
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Pa fillu mire administrata juve boni filma me njoni-tjetrin. /pf/images/graemlins/laugh.gif jo nji me syze jo nji pa syze.
Shirua eshte e vjeter te RR. Kavajs Fante, pastaj kjo rruge eshte vendi jone i njohjes :wub:
apo jo Shiro [/qb]
Une s´po ve ne dyshim,vjetersine e Shiros ne Teme apo Forum.. :rolleyes: :shrug:
Por,gjithcka ka nje fillim.. /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s Kjo vjetersia e Forumit,mu bo si viti 97´ /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

po une jam Ministrja e Jashtme moj per Mardheniet DIPLLOMATIKE :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per fondacionet, m'a dashke te miren se ato qe jane ashtu si qingji urte e s'e kane emrin shume te madh - pine ne 2 :devil:

Fanta - po Sal Berishen moj cfare do e zgjedhim neve se mire e krijuam administraten :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Qyqa none ça po u boka knej. Paskan dal grat pazarit ne po diskutojn për politik.
Me kushtetut nuk lejohen mo shum se 2 gra me diskutu përiher.
(hehe, vet ma dhat qitapin në dorë) /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Un po hiki içik se m'doli emri për Ministër /pf/images/graemlins/tongue.gif .

:kiss: :kiss: gocave t'urta

sweet eda

Primus registratum

une po name myself si ministre te punes!!!!! kush do pune te vij ke une, pa lek normalisht nuk boj kshu lojra paresh, vecse duhet te jeni shume te pergatit per punen qe do kerkoni perndryshe aha /pf/images/graemlins/tongue.gif kot sa vini

sweet eda

Primus registratum

sekretare hem!!!! let me think, a male would be more prefered, and don't think bad, it's just how it works, bosi female-secretary male----------bosi male- secretary female...apo e kam gabim o keshill!!!!

ladouce2005

Primus registratum

:lol: sa e poshter.
too too nice, po ama c'ta keput nga nje :devil:
u tmerrove ket weekend ne tel me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif isha duke fol me 4 veta njekohesisht dhe kur m'hyp frymezimi s'te lej radhe me fol :rockband: :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mir, po ka rruga Kavajës morët njeri n'tel juve? Apo kollunrisni me njona-tjetrën si përher?
Nice, a t'bohem un sekretar ke ty (po t'rri ene ministër drejtsije) /pf/images/graemlins/tongue.gif ?

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SHIRAZ:
[qb] e mora una mi, se per mu si bi n'men :devil: [/qb]
shif si bo, mer i her m'shonllesh ene bo sikur thu ti mo u bo telef tu mor m'telefon......

p.s u kenaqa me thene te drejten, vetem qe tapetit tim iu tha ilaci siper prej vapes,
helene m'la pa pune muve kjo ate dite :lol: :lol: , ene ti helene s'ma vare shume jo, se qe t'a dini ju grupo helena sapo kishte dale prej pishine n'ate kohe ene kushedi se n'cfare kohe gabim i kom ra una cell!!!! :lol: :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

po shpresoja te kalonte ajo faqja e mos ta lexoje ca kisha shkrujt, por s'te shpeto gjo ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
si e kam sybojqiellsin :wub:

I love new york

Primus registratum

:lol: Najso,,,, sa e qute je mi amon :devil:

isha qull mi, me peshqir around, t'u u ndrru per roundin e mbasdites te pishines :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mi e poshter mbasi e mbylla pastaj fillova t'u lavdru cunin tat syboqills me shoqnine qe kisha aty me vete /pf/images/graemlins/blush.gif

it's me

Primus registratum

Hi grupi, si ju kam :kiss:
Postet e administrates qenkan zene :shrug: .
Fante financen e du vete, ti merr postin e ministres se Artit dhe Kultures se poetet sja thone shume per llogarira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helen :kiss:
Kur do e hajme ate festen tate neve, dmth kur do e pime kafen eshte llafi
paris.jpg

Si thua ta pime ketu kafen ne gusht /pf/images/graemlins/smile.gif
Jane dy vende qe une dua te shkoj kete vit . Paris dhe Scheveningen. Kjo e fundit eshte ne Hollande dhe mund te bejme bungee jumping.
Mund te hidhesh edhe dyshe. Renia eshte ne det por nuk vritesh. Me kete rast mposht edhe friken nga lartesite dhe e mban mend per gjithe jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mund te bejme dhe surf,diving, e gjera te tjera si keto.
* * *
Blenduqe, do ta gjejme edhe nje sekretare per ty mos u merzit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika tani, se po presim miq ne ketej.

I love new york

Primus registratum

Itsooooooooo u bone e gjalle ti me ne fund :kiss: :kiss:

e pse n'a e prish menjen ti neve apo te punojme neve per te bere Paris trip ne gusht :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bungee jumping :eek:
vetem te vdesi Helena nga frika, dmth - jo dyshe po edhe 10ce une s'e bej dot kurre ate.

shume shume mund te shkojme per te bere ndonje tatoo and other things like this :devil:

parasailing eshte shume fun dhe behet dyshe too /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s edhe duku me shpesh :cool:

it's me

Primus registratum

Po te jete per tattoo e te tjera, ja mbathim ne Amsterdam /pf/images/graemlins/laugh.gif . Cfare jane Hollande dhe France mund te gjej mundesine per te fjetur ne hotele me 3 dhe 4 yje per 30 € nata.
Rradhen e pare qe se dinim, duke fjetur me 120€ nata ne hotele qe s'ishin kushedi se cfare,kurse heren e fundit ne nje hotel me kater yje per 30€.

Vetem koha te na mbaje, se pastaj kush na mban neve :devil: