Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Moj tiiiiiii

Too too najso me ty e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif - e fut koken ketu njeher ne shenllesh he na kalo direkte ke AC /pf/images/graemlins/laugh.gif

po si je mi :kiss: - si e ke rrushin e vogel :wub:

mire ke qene - got your email por you know skandal busy :smash:

I love new york

Primus registratum

jo mi jooooooooo masazhin kisha hall una :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif po thashe qe ky u dukerka shume serioz :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh sikur tu pagujshim për gjith herët që bojm masazhe :rolleyes: . Do e kisha ble Ferrarin deri tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif . Të duket vetja si hero i heshtur të cilit nuk i kno kush :tipsy: .

Ç'kena knej ka rruga Kavajës? A ka nai komshi t'ri?

Guest

Kondre,ke hyre ne orar ters..
Eshte orar masazhi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur te mbaroj me Helenen kjo,po e dergojme tek ti.. :idea:
I ka icik duret e renda kjo,por prape ja ka marre doren mire.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

11.jpg

Thesari i ri i rruges jom vet.. :goofy:

I love new york

Primus registratum

po nuk me gjete ndonje me te mire se ajo moj :smash: :lol:

tashi vertet une kam hallin e masazhit po ka lexet icik fotoja te dali bukur /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fante, s'ka problem se i ka durët içik të ronda ajo se ene un paskom nevoj për içik masazh /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.S. Sigurisht që ti je thesari i ri i rrugës se ate të vjetrin e mora una :goofy: .

Guest

Helene..ajo qe s´te pelqen ty..eshte me e shtrenjta..(ajo rrac,o e specializume per masazhe..) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qari i Kondres..
Masazh dhe me pamje nga deti..
Aty rrotull do jete dhe Tedi.. :lol:

Po vjen ky tjetri per Helenen.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

modelman13.jpg

I love new york

Primus registratum

qyq qyq ky te tremka me ato muskujt mi :eek:
duket sikur do mi thy kockat :lol: :smash:
plus kshu si gay qeka mi tii /pf/images/graemlins/tongue.gif

hec po shkoj me ate grune se ato te shkrydhin mire :goofy:

kondre mbaj rradhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

yyyyyyyyy ç'qenka bere ketu :eek:
Po une ku ta mbaj rradhen per massage :confused:
Ka ndonje vend te lire gjekundi apo me duhet te mjaftohem me nje shllap a shllup te Blenduqes une :confused:

it's me

Primus registratum

Too late honey :kiss:
Neser jemi prape per qef ne. Si thua si kur ti bej nje telefonate David Copperfield, e te te sjelli ketu ne nje minute /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne fillim ja fusim per pishina
halvemaan3.jpg

S'eshte si ne Majorca por prape ja vlen.
Darka .. ne fillim shkojme e hame ndonje gje yummy e pastaj ulemi ketu per jashta e pime mohito :goofy:
diest00.jpg

Guest

It´so,po te jesh per masazh..mbaj rrallen pas Kondres.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku eshte ai veni te kartolina mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Une s´po pres deri neser per pishina..
Si kihet bese kesaj kohe.. :smash:
36 grade ketej... :rockband:

it's me

Primus registratum

Ato vendet aty jane ne nje rreze prej 200m larg qe nga karrigia ime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondrra s'paska te ngopme me masazh me sa duket.
Kushedi se sa do me duhet te pres une :sleep:

I love new york

Primus registratum

kush te len ty te presesh mi goc :kiss:

une u kenaqa kaq shume virtualisht me ato gjerat e bukra qe ke nxjerre ti aty, ahhhh plazhi, nje Mojito per qejf mbasditeve

ahhhhhhhhh :angel:

pastaj ti do marresh ne telefon David Coperfildin per muve qe te vi aty ke ato gjerat e bukra :wub: dhe une mos te te fus ty pa rradhe ke masazhi /pf/images/graemlins/wink.gif

pastaj KOndra eshte cun xhentil, ja le rradhen gocave :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

je verdallo akoma ti cupke :kiss: