Rr e Kavajes

Erison700

Forumium maestatis
Re: Rr e Kavajes

pse marr zjarr uneee???eshte normale qe do digjesh kur kerkon te luash me zjarrin...po ti re ne ujdi me helenen per nje gje te tille se asaj i ka pelqyer shum te grricet me mua...nga njehere duhet te kthesh pegjigje banale.por nga ana tjeter eshte dikush qe po e kerkon...

hot

Hotgirl

sorry :shrug: un sta kisha me te keqe..un u pergjigja me batuta sic pergjigjem gjithmone..gjithsesi nqse ty ste erdhi mire I'm sorry /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] I guess nuk u boka mo shaka me Sandrin :shrug: :idea:

varja.... [/qb]
o robo ti me verte je e cuditshme...pse kur ke provuar ndonjehere te besh shaka me mua ti???
apo vetem ke degjuar qe un bej shum shakara me njerzit...se ti me mua nuk e ke ber ndonjehere.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] sorry :shrug: un sta kisha me te keqe..un u pergjigja me batuta sic pergjigjem gjithmone..gjithsesi nqse ty ste erdhi mire I'm sorry /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug: [/qb]
shote edhe un e mbaj mend sesi jemi pergjigjur nje-tje por nuk mbaj mend qe ta kem ber me helenen.e merr vesh pse e kolektivizova?

hot

Hotgirl

jam percellu ndiell mi..shko mshif aty ke ajo tema ime sa e bukur jam bo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

isha mir deri tashti po me merziti icik njoni ne msn e mi hypi nervat..

tashti jam :shrug:

I love new york

Primus registratum

oj shote -

me i lone "ato njonat" me na ,erzit neve, vallaj puna o goc...

sa budallenj e tyta ka kjo bote nuk ja vle me u merzit per t'gjithe :shrug:

sidomos this on0line thing is so shallow (ne disa raste, jo te gjitha sigurisht) :kiss:

Erison700

Forumium maestatis

kur hyj ktu ke rr. e kavajes me kujtohet qamushi qe rrite gjithmone te 21-shi...gjithmone thoshte qe vetem ai ishte tamomi kurse te tjeret nuk ishin tamom nga trut...

edhe tek rr.e kavajes virtuale paska plot qamusha...(ne disa raste, jo te gjitha sigurisht)

besoj ata qe rrine tek rr. e kavajes e njofin se kush osht ai derdimeni

hot

Hotgirl

ee hajt mo varja..., helen sa e bukur jam bo na dilli vec t'mshofesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jam pjek si ato domotet e shqipris :lol: tashti ka ngel vetem me m'shqit me ulje cmimi ke tegu katunarve :lol:

it's me

Primus registratum

Navajo! Te te them te drejten tani mu kujtua kur fillova te hyja ne fillim fare ne AF. Ti fillon e shkruan, dikush mbas teje jep nje pergjigje qe edhe pse me shaka ti e lexon me tjeter 'ton' dhe e merr me tjeter kuptim, si tallje , si ironi.
Keto jane te keqijat e virtualitetit, nuk eshte si kur e ke tjetrin perballe qe e sheh ne sy kur flet , mimiken e fytyres ose tonin e zerit. Kjo eshte irituese dhe une e kuptoj shume mire qe ti je i inatosur. Cfare me vjen keq eshte kjo, qe ne po behen dy tre vjet qe njihemi me njeri tjetrin (virtualisht) dhe ne se vazhdojme e shkruajme ketu eshte sepse nuk i marrim per keq dhe nuk fillojme e ti analizojme shakate ,( per c'arsye e tha c'donte te thoshte etc)
Mos i merr per keq cfare thuhen ketu sepse kuptimi nuk eshte fare i tille, te siguroj.
See you :wave:

it's me

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ee hajt mo varja..., helen sa e bukur jam bo na dilli vec t'mshofesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jam pjek si ato domotet e shqipris :lol: tashti ka ngel vetem me m'shqit me ulje cmimi ke tegu katunarve :lol: [/qb]
Hotto hajt se me duhen ca domate te bera per te bere fergese neser /pf/images/graemlins/laugh.gif
I ngjyve floket apo akoma :confused:

hot

Hotgirl

qyq qyq ene ferges do m'besh mi :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

floket akoma, se kur i preva sikur iken ato te verdhat e teperta edhe tashti kan i kshu ngjyr kafe e celet alla shote /pf/images/graemlins/laugh.gif tip natyrale (se flokt e mija kan ngjyra te cuditshme :tipsy: ) si kafe e celet , icik si mo e celet anej knej..po mir duken..

them ti maj ca koh kshu..e po i liej /pf/images/graemlins/laugh.gif me von :shrug:

Guest

hote ashu mbaji se bejne tendence kete periudhe... /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

po edhe ajo ngjira qe do i lieja pak a shum kshu ngjire qe /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

po po lej lesht te parukieri per ngjyren tate...dum dru vallahi /pf/images/graemlins/laugh.gif

hec me mu e rrifna nja 2 veta :mad:

hot

Hotgirl

hec mi rrifna bashk /pf/images/graemlins/laugh.gif cat fight..ti shkulim floket njona tjetres :lol: