Rr e Kavajes

Petroninsja

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Hotgirl dhe une keshtu mendoj, Bledi yne na ka lene fare..... Do hapim ndonje qendre spitalore per rregullimin e trurit lol

hot

Hotgirl

petro une e kam shprehur edhe mendimin tim qe blendin ta fusin me naj qender rehabilitimi se po na iken prej duarsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Hajt pra tu kerkojme ndihme moderatoreve te hapim nje teme qe te dali aty te fillimi i af (qe ta shohin te gjithe) dhe te kerkojme sponsor :devil:

hot

Hotgirl

ihihihihi ashtu ta bejme!!! helenaaaaaaa hec se ti je moderatore..na nimo icik!! :smash:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Ma hoqet trunin as miremengjes nuk thashe!!
Mirmengjes te gjitheve!!Une ne 12 u zgjova per vete,se keshtu eshte kur merresh me lloqe deri vone ne darke ose heret ne mengjes!! [/qb]
o blendi po me ke merresh me llafe kaq shume more aq sa harron te flesh gjume
na na pi nje kafe
food-smiley-001.gif
te te dali gjumi pastaj na e hudh naj rresht.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ihihihihi ashtu ta bejme!!! helenaaaaaaa hec se ti je moderatore..na nimo icik!! :smash: [/qb]
me gjithe qejf po ate ne fillim vendosen vetem temat e "rendesishme" qe flasin per ndonje problem te caktuar social/politik/shendetsor etjjjjjjjjj
s'e bojme dot
sad-smiley-043.gif
i wish we could do sth
po s;ka gje se nuk ishpeton gje blendit, e shef ai perihere.
po do haje dru ajo It's me se ajo takohet me te anej nga belgium.....
hey rrusho (it's me) po te kercenoi blendi thuj doktoreshave se i bejme nje gjilper neve atij edhe e qetesojme pastaj. edhe behet si engjell cuni.
angel-smiley-027.gif

blendiys

Primus registratum

Faleminderit qe ma keni vene temen ne fillim.
Sa per ate temen e re,mos u beni merak se edhe une do te kunderveproj,po pak kohe sa te mbledh ca simpatizante!!
e=ë

I love new york

Primus registratum

s'ka perse blendi
une e vura sepse mendova qe frekuentohet goxha ne kete kategori. :angel: /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

A thua??
Se kur beni ndonje gje qe duket per tu pelqyer,e ka ndonje bisht.
Si thike pas shpine!!

I love new york

Primus registratum

mos ke asnje frike i dashur blendi, ta garantoj kete. duket qe nuk me njeh edhe pse u be nja 1 muaj i guess qe flasim ppothuaj perdite. mos me ngaterro me ato qe kane qene ne jeten tende dhe mund t'a kene bere keshtu.
this time is for real, no thike mbas shpine, vetem pasterti dhe shoqeri te kulluar, ashtu e sinqerte si puna jote.
action-smiley-058.gif

blendiys

Primus registratum

Paska plas informata e madhe ketej,po kush paska qene me thike pas shpine ne jeten time.
Edhe une te garantoj rrusho qe nuk ka patur..

I love new york

Primus registratum

wow ti mo e sygjerove. ti kishe paranoje se mos mbase asaj gjeje te mire qe bera une, do te kerkoja ndonje gje in exchange. (se keshtu e kemi zakon neve, te shtrydhim si limoni dhe pastaj te hedhim)
action-smiley-060.gif
hej une thjesht po perseris fjalet e dikujt ketu. :kiss:
love-smiley-001.gif

blendiys

Primus registratum

Thiken pas shpine nuk e kam thene une,me sa duket ka qene nje citim nga ...................nuk me kujtohet,puna e limonit ishte shaka,!!!!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] Thiken pas shpine nuk e kam thene une,me sa duket ka qene nje citim nga ...................nuk me kujtohet,puna e limonit ishte shaka,!!!! [/qb]
i know, i know qe ishte shaka
sa per ........................ :eek: :eek: ma shpjego pak nenkuptimin.

blendiys

Primus registratum

Nuk e di se nuk me kujtohet,nga Thashethemet me duket!!!
Mor po Hoti iku dhe nuk me priti!!