Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Mroma KNejna . KA keni HUp e PIpell Si po ja kaloni iherna . Ika ne erdha une Arivedociiiiiiiiiiiiiii...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] gezuar bajramin (per ata qe e festojne)mqs na kujtuat me llafin Amin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hajt gezuar pra ... A dhe miredita ...

miyuki

Primus registratum

hello kalamoja,
ç'kemi, nga jeni, ça beni, me ke e beni? oups, shkova çik si larg me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa here qe vij una njehere, kembe njeriu s'gjej /pf/images/graemlins/frown.gif
nejse,
ça keni bere gjithe kto dite njehere, mire mire?
gezuar dhe nga une bajramin atyre qe e festojne,

Urime dhe Blendit, shokut drejtor per fitorjen e magazines /pf/images/graemlins/laugh.gif
ta kryesh me nder detyren e re zoti drejtor :thumbsup:

:kiss: :kiss: :kiss: per tutti

flasim prap

ciaoooooo :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

MIredita knejna . Llapo ka je mer se ke HUp Fare ... Ika ne erdha Lomo t fala ka Vlashi ke . Hajt Tung ne T fala Junkes ...

blendiys

Primus registratum

She she,qenka mbledh ajka e dallaverizmit.
Fusin koken nganjehere ne te rralle i fusin nje ta-ta,edhe zhduken per jave te tera.
T'ju vi turp,e keni bo rrugen si han.
/pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S,Pershendetje edhe nga une!!

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: kur behet fshatari zengjin te shkel me kembe thone (shaka eee se ty te kemi djal qyteti, thjesht nje shprehje popullore) /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

:lol: perpiqem ti pelqej dhe te mos mbaj inat,edhe pse postohet nga popullsia kooperativiste /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

u me rafte nje e mire e madhe mua sa e vogel eshte bota /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje cike i hype shkallet e karrieres ti ene shi si bo, imagjino te kesh anjgjo tjeter me shume ne dore ti :tipsy:
ja prandaj nuk hec perpara shqipria se ka kuadro administrative si puna jote :devil:

blendiys

Primus registratum

E meriton,me nje kembe tek hyrja e AF-se,te behesh shembull per te tjeret.
:smash:
Ceshtja mbyllet

I love new york

Primus registratum

mr nje kembe te AF :confused:
ah me kete <<shqipe te çale>> nuk do ecesh shume perpara si administrator :devil:

aman more sa kujton se te shkon roli i gjykatesit, qe do me mbyll ceshtjen, vecse si i korruptume me dukesh :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Kam filluar te dyshoj,per numrin tend te syzeve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po shkoj :wave:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Kam filluar te dyshoj,per numrin tend te syzeve /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po shkoj :wave: [/qb]
HAAAAAAAA :lol: :lol:
shko ti shko po kujdes mos pengohesh se syzet e mia imagjinare bejne fiks per problemin tend te miopise :tipsy: :smash:

Hajt Naten :wave: