Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Te pershendes edhe une Macen,se ne futi ne listen e zeze!!
Macjaaaaaa :kiss: ,ku je mi dallavere??
Shote,i ke kthyer pershendetjet ne cekica,morr /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

sepse ne fakt ashtu e donte ppo kshu eshte kur mundohesh t'ja sqarosh gjerat disave qe nuk dine as te lexojne dhe nuk duan as te kuptojne, po direkte ke kundeshtimet :shrug:

Rambla

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: ngela duke u zgerdhi para kompjuterit (do thojne keto t'shpise time qe kam lujt menç)...te poshter jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif , une e ndryshova se kisha shkruajtur diçka, por pastaj skishte me kuptim dhe thashe po vej ca pika me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

lere aman se ja shpjegova edhe kur e mbylla temen, nuk ehte se ja mbylla cefesht pa sqarime, por ca tipa kshu e duan :smash:

ti -tha e ke me verte shqetesimin apoooooooo :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Me verte mi me verte,oj po kjo pune.
Nejse,ke parasysh Ramblen duke u zgerdhire para ekranit dhe te shtepise me nje pamje te habitur duke menduar <<po kjo>>
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Tederat dhe Hoterat nga na u zhduken keshtu??

I love new york

Primus registratum

:lol: Tederat dhge Hotrat sikur thua Agraret dhe Bejleret me duket :lol:
HOtja iku iher se i filloi "Sex and teh City" dhe shkoi me enderru icik :devil: :tipsy: sa per Tedin nuk e di, mbase e ka perla naj femer /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :smash:
e e ti Mikail Barashnikof :tipsy:

Samanta eshte Hotja mua me ka ikur mosha kur luaja me personazhe filmash :shrug:
Dikur kam qene Amanda tek "Dinastia" kur isha ne klase te trete fillore /pf/images/graemlins/laugh.gif

miyuki

Primus registratum

pershendetje njerez,
si ju kam patur gjithe kto kohe njehere, mire?
s'paska njeri ktu,
erdha dhe ika une (siç thot Tedi)
se me filloi msimi :shrug:

Bisous Bisous Bisous pour tout le monde :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: