Rr e Kavajes

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] jajajaja Tedo ti ke qene kryetar komisioni per naj tjeter se kur shkoi Shota me konkurru, kryetar ishte nje bjond suedez qe ka i qen kufiri ne shpi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s shoteeeeeeeeee ala ke matematika ke njel mi shkenctare :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa per Qen Kufiri e kom NJi ke HoteLi n SPille ... Ene Atje i kisha bo Floket Bjond Pavaresisht se isha Shqiptar dhe jom Shqiptar ... Masnej amon t keqen Kush matet me Shqiptaret per cdo gje ... Besa me sa kom NIgju n Bote Se NA Afrohet NJeri ... Pyt ne Blendin Po deshe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Blendiiiiiiiii na afrohet njeri neveeee???? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Ty mbase jo se nuk te njoh tamom me t thon nai gjo po kte LLapin ne Pallangen e njof mire ...

I love new york

Primus registratum

Tedo a me the ke mesazhi me pare qe pyt Blendin per dqarime te meteperta??? Ene une e pyta :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

[qb] jajajaja Tedo ti ke qene kryetar komisioni per naj tjeter se kur shkoi Shota me konkurru, kryetar ishte nje bjond suedez qe ka i qen kufiri ne shpi :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s shoteeeeeeeeee ala ke matematika ke njel mi shkenctare :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ate kushedi do e ket hor qeni mrena n'vask qe so duk hic..! :mad: /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

:lol: :lol: :smash: qyq qyq si thote per çunin e huj :lol:
gjynaf goce se gjith ai çun, mbase e kane zone ethet e te ftohtit te shkretin ene ja ka mbath per ca kohe :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

di gja una ri..u bo qy ne ver qe se kam pa..tashti o ne ftoft ne na kan nri tgjith receptort e trupit..as radari skap mo..pranej se kam ni kur vje naten mshpi :tipsy:
sot per cudi qe nroft ktu.. ora 10 e nates ne perjashta ishte just -3 grade eee..apapapapa :goofy: :wub:

I love new york

Primus registratum

ndersa ketu sot eshte qameti, right now duhet te jete nja -15 dhe neser do jete me keq.
sad-smiley-043.gif

sot kisha vesh three layers of clothes edhe derro xhupi e kapuc e t'gjitha edhe prap qe llaftar :smash:

hot

Hotgirl

ne e kaluam me t'modhen..nentor-dhjetor..
babababababa :eek: :eek: :eek: :eek:
tashti ne shkurt e mars kena..po ne ato kalojn shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne n'fun t'marsit bohem 1 vit mo plake una /pf/images/graemlins/laugh.gif
qyq qyq qyq kam lind m'dimer /pf/images/graemlins/blush.gif

I love new york

Primus registratum

jo re se s'ke lind ne dimer. Ke lind ne lule te pranveres, Marsi eshte vertet muaj shume i bukur, pjellor, ndrrohet gjaku, riperterihen forcat dhe ndryshojne ciklet e gjerave, permiresohen.
ele babi ime ka lind ne mars /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

po ktu esht dimer reeeeeee..ktu ska pranver..ka dimmer ne fap fup vecse kur vje vera /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

:lol: bora shkri ne maj ktu..
marsi esht shum muj i cpifm se fry ne er :smash: ne perjashta o gjith lluc