Rr e Kavajes

hot

Hotgirl
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
more malukat..as muve sma trego ee??
ta tregoj una ty..po sta rrita tarifen e pareve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te kerkosh edhe ti pjesen tende pastaj,
Oeps,u rriten tarifat /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
:mad: qen mistri!!!

TEDI

Valoris scriptorum

HOte sado u mundove me thon qe je n dijeni t dates 12 prape nuk i je afru fare asaj gjoje se nuk eshte se eshte bast a cfare eshte thjesht nje Kusht i cmendur mund te thone te gjithe por qe disa e Quajne Tamom Per menyren se si ata jetojne ose e shijojne ...POr ti je shume Larg asaj menyre ...

hot

Hotgirl

nigjo..se po mi ngre nervat tashti!! :mad:
t'thash qe e disha qe do laheshe n'det..po se me ca qellimesh ishe ti..a qe bast..a kishe nermen me kap midhje..a kishe nermen me t'hor peshkaqeni sdi gja!!!
aq sa disha e thash,ne pikes i rash!

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] nigjo..se po mi ngre nervat tashti!! :mad:
t'thash qe e disha qe do laheshe n'det..po se me ca qellimesh ishe ti..a qe bast..a kishe nermen me kap midhje..a kishe nermen me t'hor peshkaqeni sdi gja!!!
aq sa disha e thash,ne pikes i rash! [/qb]
JO ...

I love new york

Primus registratum

ohh cdo shikojme thiatro me duket :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ho ne ti Tedo si bo mooooo
o tregoje tamom ose mos e thuj hic se una s'mora gjo vesh nga ai shpjegimi qe the ti, ne mos eshte 100% bast eshte tip rituali i miqsise tuj or sth like that. edhe une me grupin e dikurshem te shkolles mesme kishim dicka similare me dt 1 Dhjetor :shrug: :angel:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
JO ... [/qb]
dylber!

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
[qb]
JO ... [/qb]
dylber! [/qb]
SAnije ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ohh cdo shikojme thiatro me duket :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ho ne ti Tedo si bo mooooo
o tregoje tamom ose mos e thuj hic se una s'mora gjo vesh nga ai shpjegimi qe the ti, ne mos eshte 100% bast eshte tip rituali i miqsise tuj or sth like that. edhe une me grupin e dikurshem te shkolles mesme kishim dicka similare me dt 1 Dhjetor :shrug: :angel: [/qb]
Po mire ere cere keni se cere BOj une Me LLapin . UNe thjesht me ate e kisha kte teme te hapme ju cere doni . Ne e kena Lon iher e i kohe para 4 vjeteve qe te laheshim n Det ne 12 Dhjetor . Atehere nuk u beme MBare se na u smur Banakieri tjeter dhe nuk ikem dhe cdo vit ia kujtojshim njonitjetrit kte gjo . Kte Vit meqe une isha me Pamje nga Deti une e kreva Detyrimin qe kishim Lene dhe ia kujtova ene LLapit Nese ai do ishte afer detit ta bente dhe ai . Kaq Shkurt Qarte Bukur ...

hot

Hotgirl

[qb]
[qb]
[qb]
JO ... [/qb]
dylber! [/qb]
SAnije ... [/qb]
vathe!

I love new york

Primus registratum

ore juve me keto citimet, late nom e re :sleep:
apo boni kshu se e keni mire me moderatoren :tipsy: dhe Pronari ka nja ca vjet qe nuk eshte duk per arsyet e tij te forta /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Gjithsesi pershendetje te gjitheve tashti se jam happy se ja hudha nji provimi :kiss:

I love new york

Primus registratum

po ti s'ke nevoje per argumenta o Blendi se zenka eshte bere si buke djathe tani.
do te te duhej ndonje argumet nqs do bashkoheshe me mendimin tim per ndonje gje ose do rrishim nje dite pa kunja e zenka :wink:
FEEL FREE ANYWAY /pf/images/graemlins/laugh.gif