Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Tedo ca o kjo data e shenume merrrrrrr :devil:
Mos ja merr menjen Llapes tashi se o t'u menu per dhuratat qe do na beje neve :tipsy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Tedo ca o kjo data e shenume merrrrrrr :devil:
Mos ja merr menjen Llapes tashi se o t'u menu per dhuratat qe do na beje neve :tipsy: [/qb]
tedi ka per tu la ne det domoni..sec ka vu i si tip basti :wave:

I love new york

Primus registratum

ja pra Najso ne pritje neve, te thashe i kane hyp trenit te tallashit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Blendi thote qe duhet me duru se do gjej ca dhurat >alla Blendi> po te kqyrim iherrrrr :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti si je sot

sweet eda

Primus registratum

uuuu <<Alla Blendi>>> se di pse kjo fjala me kujton << alla Mudhin>>> :lol: :lol: :lol: (edhe pse e di qe s'shkruhet kshu, e kam parasysh kur te vij blendi dhe te na beje korrigjime drejtshkrimore)

so excited :goofy:

I love new york

Primus registratum

alla ruse, alla carte ose VC alla frenga nuk e di una /pf/images/graemlins/laugh.gif
Una jam tu prit dhuraten :devil: :goofy:

hot

Hotgirl

e cna i kujtut ato qoftet e zgares qe shiteshin rrugve te tirones ne i bite era i or larg :wub: :cry:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] ku ka si qoftet e Shqipris, era tym aty, te kenoqte shpirtin, me buke te bardhe, ose simite [/qb]
ne me ate si piper te kuq persiper..mmmmm.. :goofy: :cry:
du qooooofttttteeeeeeeeeeee

I love new york

Primus registratum

ehhhhhhh qoftet e shqiprise me te ik truni me te ik :goofy:
Shyqyr qe nuk ka hy La Douce ke kjo tema se si do ja bejshim pastaj me ia permajt nepsin /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

p.s ne pritje neve ketej :devil:

sweet eda

Primus registratum

helene kesaj i thone "prit gomar te mbije bar" dhe ketej nga ne s'mbin bari deri nga maji se ka shtuar bora per 7 pale qejfe

I love new york

Primus registratum

e mire aty, kur thoja uneeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
mgjth po e lejme edhe icik se ka kohe, chrstmas do edhe about 2 weeks dhe mos i bime kot ne qafe se mos na vjen me ndonje dhurate bombastike pastaj dhe po na mbyll gojen :idea: :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] ku ka si qoftet e Shqipris, era tym aty, te kenoqte shpirtin, me buke te bardhe, ose simite [/qb]
ne me ate si piper te kuq persiper..mmmmm.. :goofy: :cry:
du qooooofttttteeeeeeeeeeee [/qb]
kur ti gjesh qoftet na thuaj :wink:

I love new york

Primus registratum

ktu ne new york kam gjet dy lokale, njeri eshte icik larg dhe eshte lokal shqiptar quhet Kafe Nora me konge turcelie mo qe dredhin belit rrobt (kam qene iher una) /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe atu kam henger ca qofte zgare po ishin shume shtrenjt o vlla, ose na e futen neve se merr e merr neve s'kishim te sosur /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndersa i dyti eshte lokal shume cheap eshte afer dhe eshte Sarajeva /pf/images/graemlins/wink.gif
Ngjanin ngjanin qoftet me toant, mua ma nxorren mallin njhere /pf/images/graemlins/laugh.gif