Re: Rr e Kavajes
ehhhh Douce rrush, ceshtja eshte shume funny me disa njerez dhe ne raste te ndryshme.
ka rrob me te cilet vetem do te besh kunja per nje arsye ose tjetren (shume shpesh keto kunja jane funny per momentin por kane edhe spec djeges nga mbrapa, varet kush ja ben kujt - kunjat e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif )dhe aroma e specit te mbetet ne gjuhe me shume sec duhet :shrug:
Sometimes it's funny hidh e prit sidomos kur jane dy sexe te ndryshme qe "luftojne" por shpesh here keto kunja e kalojne masen e kunjave nga te dyja ose 3-4 palet dhe ka momente pauze, vakuumi, keqkuptime, gjykimi karakteri, dalje nga vetvetja ose thjesht edhe wrong way of loking at things etj etj.
Une te them te drejten kam pas caste te tilla qe madje mund te me kene influencuar edhe pertej faqeve virtuale te AF prandaj deri diku isha betuar mos merrem me me kunja, shakara me shume kripe etj etj, gjithsesi pastaj mendoj qe ketu nuk jemi shume per seriozitete, dhe deri diku e njohim njeri-tjeterin virtualisht (pamvaresisht se kemi patur shume keqkuptime in between por deri diku riforcojne dhe na bejme ta njhim tjetrin deri diku ose te njohim dhe veten tone virtuale).
ANyway, s'e di as vete qellimin e ketij shkrimi po thashe t'a bej njehere. Me merr malli ndonjehere te shkruaj gjera serioze :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif