Rr e Kavajes

ladouce2005

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

me lini mua te hiqem agresive, meqe i kam hormonet lemsh, pse merreni me lojra fjalesh ktu, e dh**** muhabetin? :smash: :smash: :smash: :book:

ladouce2005

Primus registratum

ca m** gallate eshte kjo, me kunja e?
na falni per fjalorin e perdorur, se se kemi as zakon /pf/images/graemlins/blush.gif

sweet eda

Primus registratum

epo tashi edhe nje cik kunja duhet, pastaj neve mire ishim, se nga filloi kot fare, edhe o burra hidh njeri e prit tjetri

ladouce2005

Primus registratum

ju e dini vete, se me sa ju njof, jeni ADULTS, po ka raste qe gjerat keqkuptohen, sidomos virtualisht :shrug: s'ke shans as ta njohesh tjetrin mire, as te sqarohesh mire, asgje quoi :shrug:

sweet eda

Primus registratum

nese e ke lexuar, dhe jam e sigurte qe e ke bere ndryshe nuk do na beje kritika te tilla te cilat i pranoj se kam respekt, une e fillova duke bere shaka me frazat e blendit, kur opa krejt si pa kuptuar mu kthye nje pergjigje me topa bore, nejse eshte ashtu si thua ti, shumica nuk i kuptojne se virtualisht nuk e shikon njeriu ne sy kur shprehesh ne menyre te tille, s'ka gje mend per here tjeter, edhe pse e di qe s'do rri dot pa e hedhur ndonje shaka keshtu kot once in a while.

I love new york

Primus registratum

ehhhh Douce rrush, ceshtja eshte shume funny me disa njerez dhe ne raste te ndryshme.
ka rrob me te cilet vetem do te besh kunja per nje arsye ose tjetren (shume shpesh keto kunja jane funny per momentin por kane edhe spec djeges nga mbrapa, varet kush ja ben kujt - kunjat e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif )dhe aroma e specit te mbetet ne gjuhe me shume sec duhet :shrug:

Sometimes it's funny hidh e prit sidomos kur jane dy sexe te ndryshme qe "luftojne" por shpesh here keto kunja e kalojne masen e kunjave nga te dyja ose 3-4 palet dhe ka momente pauze, vakuumi, keqkuptime, gjykimi karakteri, dalje nga vetvetja ose thjesht edhe wrong way of loking at things etj etj.

Une te them te drejten kam pas caste te tilla qe madje mund te me kene influencuar edhe pertej faqeve virtuale te AF prandaj deri diku isha betuar mos merrem me me kunja, shakara me shume kripe etj etj, gjithsesi pastaj mendoj qe ketu nuk jemi shume per seriozitete, dhe deri diku e njohim njeri-tjeterin virtualisht (pamvaresisht se kemi patur shume keqkuptime in between por deri diku riforcojne dhe na bejme ta njhim tjetrin deri diku ose te njohim dhe veten tone virtuale).

ANyway, s'e di as vete qellimin e ketij shkrimi po thashe t'a bej njehere. Me merr malli ndonjehere te shkruaj gjera serioze :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

blendiys

Primus registratum

Mirembrema o miq!
Nuk po marr vesh pse qenka bere chitchati kaq shume serioz,vertete qe perdorim kunja ketu por pa asnje qellim te vecante.
Shume here edhe une ndihem shume konfuz,dhe mbase edhe nervozohem kur lexoj ndonje mufke qe per momentin mundte duket si personale dhe si rrjedhoje pergjigjem me te njejtin ritem.
Sorry ne se kam ofenduar njeri,por edhe ne se e kam bere thjeshte reagim i castit......
Ketu nuk ka vend per kunja personale, :wave:

Sallaku

Primus registratum

Po prap me kunja ju :eek:
kur te mbaroni gardhin dilni dhe nga i imi se ka kunja sa te duash :wink:

ladouce2005

Primus registratum

he pra, kthim ne origjine, te sillemi si duhet e te bejme gallate.
gallaten une e kuptoj me te qeshura e me humor, edhe me ndonje kunj me lezet...
le mos ti kthehemi me kunjave, sidoqofte.
mirese u kthyet ne rrugen e kavajes me mendje te kthjellet :devil:
:kiss: per te gjithe :kiss:

I love new york

Primus registratum

jajajaaj Kavajsa gushkuqë thuj ti jo faqekuqë :tipsy:
Po nuk e dite ti qe je moderatore ku do e dime neve anetaret e thjeshte /pf/images/graemlins/laugh.gif (oops kujtova se ishim ke yahoo groups) :devil:

:wave: :wave: per te gjithe ketu qe jane present dhe qe mungojne

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga THE SPHINX:
[qb] ka ndryshim nga "me ke vjedh fjalen" me "jam nje prej gushkuqeve" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Dua perqindje lekesh sa here te permendet fjala"gushekuq" /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga THE SPHINX:
[qb] jajajaaj Kavajsa gushkuqë thuj ti jo faqekuqë :tipsy:
Po nuk e dite ti qe je moderatore ku do e dime neve anetaret e thjeshte /pf/images/graemlins/laugh.gif (oops kujtova se ishim ke yahoo groups) :devil:

:wave: :wave: per te gjithe ketu qe jane present dhe qe mungojne [/qb]
ho ri se mbone me zemer ne thash qekam ba asolloj megjithmen ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif