hotiiiiiii :kiss:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :lol: kushedi ka jan fut me noj qorrsokak tuj i shpreh dashnin njani tjetrit :tipsy:
yukiiiiiiiiiiiiiiiii :wave: [/qb]
Helenaaaaaaa :kiis:Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] eshte pare Wickey duke kontrolluar ne nje Internet Cafe rrezulatatet e votimeve per kryetar Bashkie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]![]()
po ti re nga ke humbur, si vaji ne lakra, me keq se una,Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mroma popull si po ja kaloni knej juve . Une mire jam Juve si jeni knejna . Ika ne erdha t fala t gjithve ene bofshi qejf ... [/qb]
ncncnc, shif shif ke koburja kyja;Fillimisht postuar nga blendi@:<br />[qb]LOL,mire se te gjej lal,mos me shaj firmen se plas koburja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] mireserdhe ne temen tende blendi :wave:
p.s firma :lol: :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thanks Blendo,Fillimisht postuar nga blendi@:<br />[qb]Te them te drejten,ate rruge te gjate e marr vec per probleme qe dhe ti mund ti dish,sigurisht edhe per te takuar MIYUKIN! [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]pranaj more rruget per ne bruksel eeeehh?! :devil: [/qb]Fillimisht postuar nga blendi@:<br />[qb] All-right,si i thone /pf/images/graemlins/wink.gif
Jeta vazhdon.
Per zgjedhjet nuk dija gje,sot e mora vesh.Dhe si i themi ne ne Shqip,as me ............. e terci e verci
lol [/qb]
Mace, ç'kemi lali, :kiss:Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] hi :wave: :wave:
Kavajas e di qe asnjoni nga ju sesht ne ket koh po cka tbej un e shkreta se ne ket or jam me shum e lir se per nryshe pas dite smundem
po kjo dreqk myuik zgjendet gje kundi
sa per ju tjeret jeni turni notes
kalofshi mir bye :wave:
helen ti rri i cik me posht me ato nerva se noi dit do na nxjerresh jasht :kiss: :kiss: lala ty dua shum [/qb]
neve mir shum ina,Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :devil:
ini mir ini? [/qb]