Rr e Kavajes

blendiys

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] he ik tani me politesen dhe edukaten me te madhe, nga syte kembet pa thene as naten e mire :smash: :tipsy: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Una katuja,tu sheruan shytat?

blendiys

Primus registratum

Edhe thone pastaj qe ora ne PC eshte e rregullt :tipsy:
Ika ika,se neser nuk dua ta perplas oren e zgjimit mbas muri,nje pershendetje per te gjithe!
dhe sigurisht per Helenen :smash: (oeps)
Helene! u tha cu tha ketu,se mos ve tellallin ti!
byeeeeee

miyuki

Primus registratum

paska dhe epidemi djathi e??? :confused:
po cilat jane simptomat qe ta kemi parasysh, dhe cila eshte ndihma e shpejte? :wink:

sweet eda

Primus registratum

kjo tema qeka bo "bisede me Blendin dhe Helenen"...po ca beni more se s'ka shume lezet hidh njeri e prit tjetri, tani se kush e hedh dhe kush e pret zgjidheni vete.lol dhe ju :kiss: te dyve.

p.s. se pse e shkrujta kte fjaline e fundit me puthje se di?

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] kjo tema qeka bo "bisede me Blendin dhe Helenen"...po ca beni more se s'ka shume lezet hidh njeri e prit tjetri, tani se kush e hedh dhe kush e pret zgjidheni vete.lol dhe ju :kiss: te dyve.

p.s. se pse e shkrujta kte fjaline e fundit me puthje se di? [/qb]
o Nico po sikur behet boring kur une dhe Blendi shkojme mire, pa u zi icik, duhet içik action /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj ca ti boj qe kam qejf me u zi icik me Blendin, e kam si hobby, me shtyhet koha ne pune me mire :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ehe ehe e prune tocin ti troje e? [/qb]
papapapa si me je duk tashi si PRONARI< se ai me thrret Troja :devil: jo per gje po jemi dhe brenda teme se ke tema e vet jena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shote wuzzupppppppppppppp /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

nothing u know..same sh*t,just chillin a lil' with ma homiezz!! :tipsy:
e qaj e qaj gjuhen e jevgjve /pf/images/graemlins/laugh.gif