Rr e Kavajes

I love new york

Primus registratum
Re: Rr e Kavajes

kaçkavallo-tutkallo :smash: :lol:

s'paska njeri hic rreth e qark tashtina. kane hup te gjithe :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

eh c'kam qesh dje ne darke :devil:

Erison700

Forumium maestatis

Sa njerez llafazan jeni... /pf/images/graemlins/laugh.gif Lum si ju me terezin qe keni.

P.s
:wave:

miyuki

Primus registratum

e pra e,
s'ju flihet robve pa i gjetur origk-jinen djathit /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Erison700

Forumium maestatis

Prit noi dite kur te fillojn e ta bejn ket "emisioni i kukllave" :rolleyes:

barbie.jpg

blendiys

Primus registratum

Yuki!
Erdha dje ne Bruksel po nuk te pash verdalle,nga je futur /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky shoku yne Xander,akoma ne Norge eshte??

I love new york

Primus registratum

hey kavajsa c'kemi sot
kush eshte ne mood per djath te ngreje doren /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

ah se mu kujtua

my favorite cheeses right now are Blue Cheese ose rockquefort
blue.jpg
dhe Swiss Gruyere
349.jpg

blendiys

Primus registratum

Ah moj Helene,ma ule ritmin me roquefort-in,shume njerzve nuk i pelqen kjo shije,(sigurisht nga era)!
Po per mua mbetet nje ingredient i pa ndare ne guzhine!
:kiss: (per djathin)

I love new york

Primus registratum

dmth Rockquefort ty te pelqen right? atehere pse t'a ula ritmin se kuptova :confused:

anyway :rockband: rrofshin varjetet e djathrave

per rockqueforin ( :kiss: )

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] dmth Rockquefort ty te pelqen right? atehere pse t'a ula ritmin se kuptova :confused:

anyway :rockband: rrofshin varjetet e djathrave

per rockqueforin ( :kiss: ) [/qb]
Ritmin e sherrit(lol)
Roquefor-i eshte bere pjese e pandashme ne guzhinen time!
Sorry per Shqiptimin!

I love new york

Primus registratum

oh I seeeeee
oh damn, dmth te ra intensiteti i sherrit eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

well c'te bej une qe ne nje here mbas ku e di une sa kohe kemi qe njihemi virtualisht po biem ne nje "shije" te perbashket.
i love rockquefort, blue cheese, gorgonzola and all of the kind. :goofy: :goofy:

ok pra ja nje gote vere dhe ca djathe ketu per te festuar fillimin apo pushimin e sherrit, merre si te dush :devil:
1804.jpg

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] oh I seeeeee
oh damn, dmth te ra intensiteti i sherrit eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

well c'te bej une qe ne nje here mbas ku e di une sa kohe kemi qe njihemi virtualisht po biem ne nje "shije" te perbashket.
i love rockquefort, blue cheese, gorgonzola and all of the kind. :goofy: :goofy:

ok pra ja nje gote vere dhe ca djathe ketu per te festuar fillimin apo pushimin e sherrit, merre si te dush :devil:
1804.jpg
[/qb]
Arm-Pushimin e pranoj,pasi te di kush e paguan tavolinen!
:confused:

I love new york

Primus registratum

ncncncncncncnc ah ky materializmi jot s'do te te leje te besh perpara ty :tipsy:
Tavolinene e paguan ai qe e ben oferten, oferten e bera une keshtu qe eshte taken care of :thumbsup:

enjoy it /pf/images/graemlins/wink.gif