Rr e Kavajes

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Rr e Kavajes

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] ji me i vemendesh ne mesim LR
une thashe nuk i dua AQ SHUME, nuk thashe nuk i dua fare :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ho mi mos u trem se nuk te bejn BAN kaq shpejt jo. Une car si kom sha dhe as i her nuk ma kan heq te drejten e postimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

hey nuk tremen une lale

e shoq qe duhet me spend icik kohe virtuale te me njoftesh me shume ti mu :devil:

pastaj une e kam mire me gjithe Adminat :devil:

ladouce2005

Primus registratum

LR po e di mo e di se ca eshte routard, se aty ke shteti ku ka lind kam jetu nja 5-6 vjet /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Epo normale, me ate avatar qe ke ti do ishte kulmi po te mos e kishe mire me adminat, biles edhe adminet kur e shofin bin mrena. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga la douce:
[qb] LR po e di mo e di se ca eshte routard, se aty ke shteti ku ka lind kam jetu nja 5-6 vjet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une kam lindur ne TR /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne cfar qyteti ka lind se u bona kurjoz tani....

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Epo normale, me ate avatar qe ke ti do ishte kulmi po te mos e kishe mire me adminat, biles edhe adminet kur e shofin bin mrena. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos perfito se avatarin tashi e ndrrova sa per prove :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj they don't need to see avatarin tim, that's nothing, it's just ME /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

pastaj they don't need to see avatarin tim, that's nothing, it's just ME

Yyyyy :eek: :eek:

Une vallai jom rob septik, pa pa gjo me syte e mi nuk besoj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

lr-je..dmth ti e besoke ate culon anej onash e?! :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une jam ateist, nuk besoj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hika se po me vje qorri, vajti vone.

Noten e mire dhe bofshi qef /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Une jam ateist, nuk besoj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hika se po me vje qorri, vajti vone.

Noten e mire dhe bofshi qef /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po po tashi qe lindi debati me i rendesishem ti e gjete te ikesh :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

frikacak thuaj :tipsy: se u trem se e vume neve ne mes, njona me avatar qe lu ekroni tjetera me njonen gjys e zhveshme ne u tregu i qut, nuk e pranoi sfiden /pf/images/graemlins/laugh.gif

LR :wave: